>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ameryki dzisiaj nie odkryłem ale Valencia niewielki✅ :razz:

Co do Destro to z mojego punktu widzenia nie mam potrzeby żeby udowadniać swojej racje. Czy ktoś woli wierzyć Destro z jego bogatym doświadczeniem i jak widać nieprzeciętną wiedzą matematyczną czy mnie to już niech każdy sobie sam odpowie. Jakbym miał wyliczać każdemu matematycznie kto ma racje a kto nie to czasu by mi brakło ????

Pozdro i peace. Byle do przodu

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
No cóż, walnąłem się w podliczaniu zakładek więc łatwo zmieszać mnie z błotem ;)
Nie mniej każdy może się przekonać, że nie masz racji podstawiając pod 7 ostatnio wygranych spotkań stawkowanie 3-5-8-13-20-35-50-80
Pozdro i peace. Byle do przodu
I tego się trzymajmy :]
Na jutro:
⚽ PSG - Metz ( grubo )

ms15 87

ms15

Użytkownik
W 6:06 nic nie widzę, za to przy bramce na 2-1 to moim zdaniem bramkarz mógł to spokojnie wyjąć. W okno to to nie leciało, petardą też nie było, a ten nagle myk na klęczki i niby bezradny. ;d

S 440

straszaksam

Użytkownik
chodziło mi o 6:16, pomylka oczywiscie, ale myslalem ze się domyślicie ze chodzi oczywiście o 2 gola besiktasu... jak ktoś uważa, że bramkarz nie mógł nic zrobić, to chyba grał w nogę tylko na boisku szkolnym albo na podwórku i ma przy tym małe pojęcie ;)

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Niby mógł zrobić więcej, ale jak najbardziej usprawiedliwione jest jego zaskoczenie dla główki z ponad 11 metrów. Nie doszukiwałbym się tu żadnego spisku i teorii korupcyjnej ;)
Bardziej zastanawiałbym się jak w 6:06 można zje#bać taką kontrę ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dynamo Zagrzeb-Osijek ✅ 20
Groding-RB Salzburg kto grał do 80 minuty jak zakłada system to ✅ ja odpuściłem, ostatni próg puściłem do 70 minuty ⛔
PSG-Metz ✅ 25
Barcelona-Getafe odpuszczam ze względu na słabe kursy

Nie wiem czy w przypadku Barcelony kursy będą na tyle dobre, żeby grać, a w przypadku dwóch pierwszych czy będą te zakłady, ale jeśli wszystko będzie po mojej myśli to dzisiaj gram taki zestaw.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Na Barce to pewnie 2.5 bedzie problem zlapac i to konkretnie na ich gola ^^ Co nie znaczy ze nie do grania ;)
PSG też normalnie sie nie pogra.
Salzburg na normalnym graniu też praktycznie bez zakładki a ja osobiście pucharów nie gram agresywnym stawkowaniem.
Dynamo kursy słabawe, ale ew do grania chociaz trzeba pamietac że to puchar
Edit: Oczywiście ze to liga nie wiem gdzie ja patrzalem xD
Gratuluje zakładki, chociaz typ z wysokim wspolczynnikiem ryzyko/kursu

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dynamo to nie puchar tylko liga i udało się złapać zakładkę :)

za to umoczyłem 7 progów na salzburgu a bramka wpadła w 74 minucie meczu to się nazywa zonk ????

Hank ale już widzę, to co pisałeś trafiając 7 z 8 raczej się sprawdzi co prawda nie w perspektywie pierwszych 8 meczy tylko dłuższej np.100. Będę prowadził statystyki dalej i zobaczymy co z tego wyjdzie.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
panowie ja odpuszczam Barcelone pierwszy próg kurs jest 3,50 na pierwsze 10 minut moim warunkiem do gry tego meczu był kurs minimum 4,00 na pierwsze 10 minut.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Addam podsunął mi pewien pomysł. Co myślicie o graniu progresją zaproponowaną przez Hanka, a dodatkowo przed rozpoczęciem meczu postawić 3 j na dokładny wynik 0-0 w ten sposób można ubezpieczyć około 30-35% środków przy przegranej progresji minusem i ryzykiem takiej operacji jest to, że progresje kończymy w 80 minucie, a mecz trwa jeszcze 10 minut+ doliczony czas gry.
Sprawdziłem to na meczu PSG-Metz kurs na dokładny wynik 0-0 w coralu jest 23,00
stawiając 3jx23.00=69
koszt przegranej progresji do 80 minuty+3j na wynik 0-0 217j w ten sposób zmniejszamy straty do 148j albo jeśli wpadnie bramka po 80 minucie jesteśmy w plecy 217j zamiast 214j. Co o tym myślicie?

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Kurs na 0-0 to przeważnie @8-13
Wyższe złapiesz grając overowe drużyny pokroju Real, Barca, Man City.
Myślę, że to chybiony pomysł ..
PSG ✅

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Barca to dzisiaj nawet z zakładka była ????
xxx1234, takie PSG to nie jest do grania normalnym stawkowaniem a juz na pewno nie do grania gola ogolnego. Nie liczac pierwszych 30 min meczu to zerowa albo wrecz ujemna zakładka. Destro dobrze napisał ze na te mecze które możesz smialo grac standardowym stawkowaniem kurs na 0-0 nie przekracza 13. Nawet szukajac jakis promocji u innych bukow to pewnie zlapiesz tam max 17. Ogolnie nie ma sensu. Jak chcesz ubezpieczyć 25% kapitału to zwyczajnie graj za 75% tego co zamierzałes ????

Do góry Bottom