>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Straszak wali ściemę że przejdzie na &#39;ciemną stronę mocy&#39; Bandity i innych ...
Dostał cyna że w meczu Everton - Manchester Utd ma paść bramka w 69 minucie ???? I ma być mega zakładka ????

Tutaj lista na dzisiaj dla HARDKORÓW ????
GERMANY: 2. Bundesliga
12:30 FSV Frankfurt - Aalen 45&#39; ✅
12:30 Heidenheim - St. Pauli 62&#39; ✅
12:30 Union Berlin - Ingolstadt 5&#39; ✅
CHINA: Super League
13:00 Guangzhou - Jiangsu Sainty 5&#39; ✅

ENGLAND: Premier League
13:30 Everton - Manchester Utd 5&#39; ✅
CHILE: Primera Division - Clausura
16:00 Cobreloa - Colo Colo 53&#39; ✅

16:00 Arsenal - Chelsea ⛔
GERMANY: Bundesliga
16:30 Monchengladbach - Wolfsburg 90&#39; ✅ ⛔ (Zależy czy było grane do końca)
RUSSIA: Premier League
16:30 Zenit Petersburg - Arsenal Tula 17&#39; ✅ (Brak minutówek)
ITALY: Serie A
17:00 Fiorentina - Cagliari 75&#39; ✅
TURKEY: Super Lig
17:00 Galatasaray - Gaziantepspor 85&#39; ✅ ⛔ (Zależy czy było grane do końca)
SPAIN: Primera Division
18:00 Sevilla - Vallecano 16&#39; ✅
PORTUGAL: Primeira Liga
19:15 Boavista - Setubal ⛔ (Czemu to wogóle dałem ? To sam nie wiem. Z Portugalii to tylko gram Porto i to u siebie)
19:45 Napoli - Sampdoria 31&#39; ✅
20:30 Cobresal - Barnechea 20&#39; ✅

PS: Zobaczymy ile z tego wejdzie :p Teoretycznie nie powinno być problemów.
Osobiście wszystkiego nie zagram. Więc zostawiam do wyboru.

Otrzymane punkty reputacji: +3
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Sevilla-Rayo ✅
Basel-Luzern niestety nie było tych zakładów
Rijeka-Istra niestety nie było tych zakładów

to w moich oczach takie 100% mam jeszcze inne typy ale nie jestem ich na 100% pewny więc nie chce ich tutaj dodawać, ale napisze tylko, że wiele z nich pokrywa się z listą Yamakasiego

S 440

straszaksam

Użytkownik
Aż tak źle Straszak? Ja przyznaje, że od jakiegoś tygodnia nie gram póki co systemem. Wróciłem poważniej do singli i dubelków, zobaczymy co z tego będzie ???? Aczkolwiek ten system pochłonął mnie najbardziej, więc tak łatwo się od niego nie uwolnię na pewno ????
Powodzenia!
no stary, podałem Liverpool - wtopa. Wcześniej podałem Frankfurt (aczkolwiek mniejsza stawka byla) i też dupa.
Od dawna nie miałem tak kiepskiego bilansu na przestrzeni miesiąca :razz:
ale dziś po prostu nie wierzę w 0:0 w meczu Evertonu z United ;)

firel 142

firel

Użytkownik
Wyścig po tytuł Ligue 1 wkracza w decydującą fazę. Po wczorajszym zwycięstwie prowadzącego w tabeli Paris Saint-Germain w niedzielę na placu gry zobaczymy sensację tego sezonu, Olympique Lyon. Zawodników Huberta Fourniera czeka wyjazdowy mecz z wciąż niepewnym utrzymania Stade de Reims. Najgorsza defensywa ligi zmierzy się z najlepszym przed tą kolejką atakiem. Co z tego wyniknie, przekonamy się w CANAL+ Family2 o 20:55!
FB NC+

kamiljw 17

kamiljw

Użytkownik
Tutaj lista na dzisiaj dla HARDKORÓW ????
GERMANY: 2. Bundesliga
12:30 FSV Frankfurt - Aalen
12:30 Heidenheim - St. Pauli
12:30 Union Berlin - Ingolstadt
CHINA: Super League
13:00 Guangzhou - Jiangsu Sainty

13:30 Everton - Manchester Utd
16:00 Cobreloa - Colo Colo

16:00 Arsenal - Chelsea
GERMANY: Bundesliga
16:30 Monchengladbach - Wolfsburg
RUSSIA: Premier League
16:30 Zenit Petersburg - Arsenal Tula
17:00 Fiorentina - Cagliari
TURKEY: Super Lig
17:00 Galatasaray - Gaziantepspor
SPAIN: Primera Division
18:00 Sevilla - Vallecano
PORTUGAL: Primeira Liga
19:15 Boavista - Setubal
19:45 Napoli - Sampdoria
20:30 Cobresal - Barnechea
Lista dobra, ale chyba nie dla aktualnej strefy czasowej ???? . Aż mnie zmylił ten Arsenal - Chelsea ???? .

X 49

xxxx1234

Użytkownik
obejrzałem teraz drugą połowę Galatasaray - Gaziantepspor ja mam wrażenie, że turecka liga jest ustawiana dwa razy w tym tygodniu drużyna z czołówki tabeli wygrywa 1-0 po 80 minucie, gdzie wcześniej jest &quot;milion sytuacji&quot; do zdobycia bramki. Macie podobne wrażenie? Czy tylko ja szukam spisku? Ja na szczęście utopiłem w tym meczu tylko dwa progi.
Yamakasi nie mogę pisać PW bo mam tylko 4 wysłane posty, a trzeba mieć ich 10 udzielam się w sumie tylko w tym temacie, a za ten temat nie przybywa mi postów kolejny spisek czy co ;) a mieszkam w miejscowości Cannock około 40 km na północ od Birmingham.

M 8

mintek14

Użytkownik
No przyznać się kto wtopił na derbach Arsenal - Chelsea prócz mnie ? :p i niech nikt nie mówi nagle że mecz się nie nadawał do grania bo jak najbardziej nadawał, ale niestety wtopa

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
No przyznać się kto wtopił na derbach Arsenal - Chelsea prócz mnie ? :p i niech nikt nie mówi nagle że mecz się nie nadawał do grania bo jak najbardziej nadawał, ale niestety wtopa
Na pewno był to mecz o wysokim współczynniku ryzyka. Mógł tu paść każdy rezultat. A skończyło się tym najbardziej &quot;lubianym&quot;.
Tak samo było z meczem Monchengladbach - Wolfsburg (mecz o wysokim współczynniku ryzyka). Chociaż tam skończyło się 1:0 więc kto grał do końca to nie wtopił.
obejrzałem teraz drugą połowę Galatasaray - Gaziantepspor ja mam wrażenie, że turecka liga jest ustawiana dwa razy w tym tygodniu drużyna z czołówki tabeli wygrywa 1-0 po 80 minucie, gdzie wcześniej jest &quot;milion sytuacji&quot; do zdobycia bramki. Macie podobne wrażenie? Czy tylko ja szukam spisku? Ja na szczęście utopiłem w tym meczu tylko dwa progi.
Yamakasi nie mogę pisać PW bo mam tylko 4 wysłane posty, a trzeba mieć ich 10 udzielam się w sumie tylko w tym temacie, a za ten temat nie przybywa mi postów kolejny spisek czy co ;) a mieszkam w miejscowości Cannock około 40 km na północ od Birmingham.
W zasadzie to u Turków wpada dużo bramek, ale to co robiła ostatnio czołówka to masakra. Gdzie walczą o mistrzostwo. A męczą bułę i wywalczają w końcówkach meczu 3 pkt.
To tylko lub aż 71 mil ode mnie mieszkasz. Trzeba się kiedyś spotkać na meczu któregoś Manchesteru, ale taniej będzie iść na City ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Wiem, że to tylko około 100 km nawet ostatnio leciałem z Manchesteru na Kretę, a w Czerwcu po raz kolejny w swoim życiu będę wchodził na Mount Blanc i też lecę z Manchesteru do Genewy. Jasne, że trzeba się będzie zgadać tylko raczej późną jesienią teraz zaczyna się dla mnie letni sezon wspinaczkowy i weekendy raczej będą zajęte.

Co do Chelsea to w moich oczach oni są już od jakiegoś czasu nie do grania od wtopy na meczu z QPR już na nich nie gram taką samą decyzję podjąłem co do Fiorentiny po tym co widziałem w czwartek grali dosłownie pierwsze 15 minut, to samo tyczy się całej ligi holenderskiej tam już praktycznie wszystko się wyjaśniło i to są mecze wysokiego ryzyka. Nie wyrobiłem sobie jeszcze zdania o Wolfsburgu ale tydzień temu pierwsze 20 minut w ich wykonaniu wyglądało tragicznie na pewno nie będę grał ich meczy od pierwszej minuty dzisiaj nie oglądałem więc nie mogę nic powiedzieć.

F 0

faxe-henderson

Użytkownik
Oczywiście, że mecz się nie nadawał. Kto choć trochę śledzi ligę angielską wie, jak Chelsea gra w szlagierach i to w dodatku na wyjazdach.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Gracie drugiego gola w Reims-Lyon? Bo ja zaspałem ???? a dla mnie ???? ;) się zastanawiałem szkoda gadać
ale masakra 12 minut 3 gole

Real, Napoli, Lyon niezłe overy poleciały na koniec dnia, a ja złapałem tylko Napoli ???? zaspałem na Lyon, a Real bałem się ruszać. Kolejny wniosek to taki, że trzeba zwrócić uwagę Chile na początek za drobne żeby wybadać teren.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Tak, bardzo się nadawał... Chelsea wyjazd i do tego z Drogbą na szpicy, świetnie :razz: trzeba chyba nie znać w ogole Mourinho albo nie oglądać zupełnie meczów Chelsea żeby mowic, że to się nadawało jak najbardziej do grania.
Zresztą już Ci poprzednicy napisali to samo.
No ja mam ten miesiąc chyba wyjdę ledwie na plus z tego systemu, a warto zaznaczyć, że to tylko przez dwa głupie mecze...
no trudno, będzie lepiej, a na jutro Bournemouth i Valencia do pomyślenia ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
@ Yamakasi
Z listy w poście 5411 wyszedłbyś po całości na ✅ ? ???? (wliczając wtopy grane do końca)
Dokladnie sie nie da ale sprobuje policzyc. Tylko jak liczyc te mecze z ✅ ⛔ ? Jako wtope czy na 0 ? I nie na kazdy mecz by bylo jednakowe stawkowanie.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Podejrzewam że jemu chodzi juz po zastosowanym Twoim stawkowaniu i tym jak grałeś te mecze, czy do konca, czy nie, itd.
tyle że to pytanie jest wtedy bez sensu, bo można to podliczyć tak, że wyszło się na plus, a można tak, że na minus.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Podejrzewam że jemu chodzi juz po zastosowanym Twoim stawkowaniu i tym jak grałeś te mecze, czy do konca, czy nie, itd.
tyle że to pytanie jest wtedy bez sensu, bo można to podliczyć tak, że wyszło się na plus, a można tak, że na minus.
Dokładnie tak jest jak piszesz. W sumie to te 4 ⛔ wystarczą żeby wyszedł ⛔ ???? Ale spróbujemy policzyć.
Przyjmijmy że kursy na ogólnego dało się łapać po kursie @3 a na drużyne po @4.
Zaznaczam że nie gram stawkowaniem @Hank-a.
Stawkowanie na te 2 mecze: Arsenal - Chelsea , Monchengladbach - Wolfsburg - minimalne (mecz o wysokim współczynniku ryzyka).
Wychodzi tak mniej więcej ✅ 20 lub na 0 albo lekki ⛔.
Tak więc nie biorąc pod uwagę 3 meczy [Chelsea, Wolfsburg i Boavista] (Turki były jak najbardziej do gry) to wychodzimy na duży ✅ lub odpuszczając w którejś minucie te mecze (nie grając do końca) wychodzimy na mały ✅.
Z resztą nie ma co się tłumaczyć bo nie ma z czego. Nikt nikomu nie każe grać podanych typów. To sa tylko propozycje. A zawsze przed meczem czy w trakcie można zrezygnować.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
To ja może podsumuje. Typy Yamakasi z wczoraj jak się okazało były totalnie do dupy :p
Oczywistym jest że byłby z tego minus i to pewnie nie jakiś mały. Czy dało się zrobić z tego + ? Oczywiście ale stosując rożne manewry które w dłuższej perspektywie spowodują jeszcze większy -. A dłuższa perspektywa jest tu kluczowa.
Pisanie o plusach z tych meczów przy braku zakładek w 2 połowie to jakiś absurd :p

Do góry Bottom