>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Moim zdaniem Zenit dzisiaj do pogrania, wynik w 1 meczu ciekawy. Sevilla na pewno nie rzuci się do ataku, ale nie wierze że beda grali tylko na 0 z tyłu i zostawiam wynik rywalizacje przypadkowi. Ja w to wejde, chociaz nie jakoś grubo. Start -Valerena cos czuje ze kursy albo nie beda rozpieszczac albo wrecz nie do grania. Przy znośnych kursach do pogrania, przy niskich chyba na tym etapie sezonu nie ma sensu ryzykowac.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
ja gram dzisiaj:
Zenit-Sevilla ✅
Fiorentina-Dynamo ✅

zmieniam swoją plan grania tylko jednego meczu o tej samej porze bo zbyt wiele typów mi przez to przepadało.

Sevilla ładna zakładka, a Fiorentine juz miałem odpuszczać. Oglada ktos Fiorentine bo chyba tam nie powinno być ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
cisza dzisiaj jak makiem zasiał ;) ja gram dziś coś takiego:

Zawisza-Cracovia ✅
FC Liefering- Austria Lustenau ✅
Falkenbergs-Malmo ✅
Ado den Haag- Vitese odpuszczam ten mecz miałem jechać po nim na sztuczną ściankę zamiast czekać 30 min jadę już teraz :razz:

FC Liefering za delikatną stawkę będę ciągnął do 2 bramki
Niestety nie udało się chciałem zacząć grać gol przed 30 minutą i czekałem aż stawka podskoczy, teraz to już odpuszczam ten mecz.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Legia-Zawisza akurat na minutówki ✅, ale pograłem ostatnio trochę na zwycięstwa i już nie tak kolorowo ( np. dziś 0-3 z Cracovią ???? )
Na dziś:
⚽ West Brom - Liverpool
⚽ PSG - Lille
⚽ Koln - Leverkusen

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Co myślicie o &quot;spotkaniu na szczycie&quot;Burnley-Leicester? Obydwie drużyny mają szanse wyskoczyć dzisiaj ze strefy spadkowej w przypadku Leicester zwycięstwo mocno przybliży ich do pozostania w PL. Oglądałem też skrót meczu Leicester- Swansea i tutaj Leicester mogło wygrać z 5-0 gdyby nie Fabiański. Ten mecz to taki &quot;wynalazek&quot; ale liczę tutaj na dobre kursy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 440

straszaksam

Użytkownik
Lisy ostatnio grają bardzo dobrze. Mecz wcale nie &#39;wynalazek&#39;, tylko po prostu nie gra żadna topowa drużyna ;)
Ogólnie Burnley jest ostatnimi czasy mocne u siebie, bo przecież ograli City, zremisowali z tottenhamem no i ledwie przegrali z Arsenalem... jest jedno &#39;ale&#39; - grają u siebie dość skutecznie na tyłach, przez co praktycznie nie tracą bramek. Z tym, że to było z czołówką, nie wiadomo jak zagrają z ogonami premier league.
Mecz na pewno ciekawy, ale dla mnie nie do gry, bo tu się może wydarzyć każdy scenariusz, mogą obie druzyny ryzykować wygraną, a może będą chcieli wywalczyć choćby jeden, cenny punkt po bezbramkowym remisie.
Na pewno lepszym wyborem wg mnie jak WBA - Liverpool o tej godzinie.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Burnley - Leicester niby też można grać, w meczach Leicester pada sporo goli i ze słabszymi ekipami radzą sobie ostatnimi czasy całkiem całkiem. Burnley natomiast ostatnie mecze wszystko overowo. Widzę 2 scenariusze:
a) padnie 0-1 goli
B) padnie +4 gole
Ale który scenariusz dziś się sprawdzi tego niestety nie wiem ????
Ja odpuszczam bo są lepsze mecze do grania ;)

F 0

faxe-henderson

Użytkownik
Ja dziś pogram mecz Crystal Palace - Hull. Kursy są na to spotkanie bardzo wysokie. Jak grają orły po przejęciu Pardew&#39;a to chyba nie trzeba mówić. Za to Hull gra straszną kaszanę. Obudzą się chyba dopiero, jak będą w strefie spadkowej. Albo wcale się nie obudzą... Poczekam do składów i wtedy zadecyduje jaką stawką i czy wgl grać.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ja dziś pogram mecz Crystal Palace - Hull. Kursy są na to spotkanie bardzo wysokie. Jak grają orły po przejęciu Pardew&#39;a to chyba nie trzeba mówić. Za to Hull gra straszną kaszanę. Obudzą się chyba dopiero, jak będą w strefie spadkowej. Albo wcale się nie obudzą... Poczekam do składów i wtedy zadecyduje jaką stawką i czy wgl grać.
słuszna uwaga co do CP. Kursy naprawdę fajne i faktycznie można to spróbować pograć... chociaż te kursy to pewnie głównie ze względu na wspaniałą grę Hull

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja dzisiaj fajnie zarobiłem ale limit szczęścia to już na długo wykorzystałem:
Leverkusen już odpuszczałem to był ostatni próg, a tu w 59 minucie padł gol, a wcześniej nie wykorzystali karnego wtedy nie postawiłem kolejnego progu bo bet365 na bardzo długo zablokował ten mecz, a drugi fart dnia to Bayern Monachium gol w 79 minucie po tym meczu już sobie odpuściłem dzisiaj granie całkowicie.

tak poza tym to widzę, że dostałem dwa punkty reputacji wiecie jak sprawdzić od kogo i za co bo mnie to bardzo ciekawi? :razz:

ms15 87

ms15

Użytkownik
Ja dzisiaj fajnie zarobiłem ale limit szczęścia to już na długo wykorzystałem:
Leverkusen już odpuszczałem to był ostatni próg, a tu w 59 minucie padł gol, a wcześniej nie wykorzystali karnego wtedy nie postawiłem kolejnego progu bo bet365 na bardzo długo zablokował ten mecz, a drugi fart dnia to Bayern Monachium gol w 79 minucie po tym meczu już sobie odpuściłem dzisiaj granie całkowicie.

tak poza tym to widzę, że dostałem dwa punkty reputacji wiecie jak sprawdzić od kogo i za co bo mnie to bardzo ciekawi? :razz:
Wejdź w panel użytkownika, pierwszy po lewej stronie na niebieskim pasku. Na dole będziesz miał listę reput.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Aż tak źle Straszak? Ja przyznaje, że od jakiegoś tygodnia nie gram póki co systemem. Wróciłem poważniej do singli i dubelków, zobaczymy co z tego będzie ???? Aczkolwiek ten system pochłonął mnie najbardziej, więc tak łatwo się od niego nie uwolnię na pewno ????
Powodzenia!

Do góry Bottom