>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
To ja może podsumuje. Typy Yamakasi z wczoraj jak się okazało były totalnie do dupy :p
Oczywistym jest że byłby z tego minus i to pewnie nie jakiś mały. Czy dało się zrobić z tego + ? Oczywiście ale stosując rożne manewry które w dłuższej perspektywie spowodują jeszcze większy -. A dłuższa perspektywa jest tu kluczowa.
Pisanie o plusach z tych meczów przy braku zakładek w 2 połowie to jakiś absurd :p
Nie będe zaczynał tutaj dyskusji na ten temat czy były do dupy czy nie czy byłby plus czy minus. Po rozegranych meczach to można sobie pogadać o dupie Maryny ... Ale nie zgodzę się z Toba Hank.
Tyle w temacie.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Yamakasi przy całej sympatii ale to czy się zgadzasz czy nie to tutaj niewiele zmienia ????
Jeżeli chce się mieć stałe zyski z tego systemu to przy graniu do 80 min trzeba miec skuteczność okolo 7/8 . Czasem i 2/3 wystarczy (5/6 zwykle daje zysk) ale taka skutecznosc daje okolo ~0 na graniu rynkow przedmeczowych a na systemie już jest +. Czy duży czy mały to już kwestia niestety szczęścia. Przy graniu do końca to skuteczność musi być w granicach 13/14 (ale jak pisałem granie z założenia do końca nie daje nam żadnego value). Do 80 min miałes 10/14, do końca 12/14. W żadnej wersji skuteczność nie była wystarczająco. Do tego należy dołożyć fakt że zwyczajnie nie miałeś szczęścia bo lipa zakładkami i tyle.

Nie rozumiem po co te dyskusje jak wynik oczywisty. Sam nieraz podałem typy do bani. Takie są realia. Korona nikomu z głowy nie spadnie jak się do tego przyzna. Skoro coś wygląda jak ***** i śmierdzi jak ***** to nie mówmy tylko że to stokrotki ????

Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Oczywiście wczorajsze typy dupy nie urwały. Bo faktycznie Chelsea i Wolfsburg nie były do gry no i Boavista. Mogłem wykasować te 3 mecze z minusami (nim się skończyły czy zaczeły). Ale nie chciałem żeby póżniej ludzie mi pisali że wałki robiłem. No cóż następnym razem jak tak będzie to będę robił edyte z odpowiednią dopiską.

I tak tragedii nie ma :grin: Bo chyba nikt nie pograł wszystkich meczy z minusami :razz:

PS: Takich tasiemców to ja nie gram. I to były tylko propozycje. Każdy ma swój rozum i może je sam jeszcze pod swoim kątem przeanalizować.

Dobra Hank specjalnie dla Ciebie to powiem - Przyznaje się bez bicia: Wczorajsze typy (nie wszystkie) były do dupy :p

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Hank napisałeś, że żeby być do przodu w tym systemie trzeba trafiać 7 z 8 meczy do 80 minuty masz na myśli stałą stawkę? Czy zmienną?

Moje propozycje na dziś: (będę je grał osobiście)
Bournemouth-Bolton ✅ 39
Valencia-Granada ✅ 26

Otrzymane punkty reputacji: +2
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Hank napisałeś, że żeby być do przodu w tym systemie trzeba trafiać 7 z 8 meczy do 80 minuty masz na myśli stałą stawkę? Czy zmienną?
Nie da się tak po prostu określić ile spotkań trzeba poprawnie wytypować żeby być na plusie ;) Wszystko zależy od tego jak zwiększasz stawkę no i przede wszystkim na którym progu łapiesz bramki.
7 z 8 żeby być na ✅ ?
To aż nadto optymistyczna wersja ;)
Jak dla mnie możliwa tylko przy łapaniu non stop wysokich progów i liczeniu, że wpadną jakieś zakładki przy grubszych stawkach a porażka przy stawce małej.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
dlatego pytam bo wydaje mi się, że to bardzo optymistyczna wersja.
Ja gram pierwotną wersją zaproponowaną przez Hanka czyli 3,5.... jednostek zazwyczaj stałą stawką, a była jakaś ulepszona wersja? Bo nie przeglądałem całego tego tematu przeczytałem np jedną stronę, kolejne trzy ominąłem itd...

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Nie da się tak po prostu określić ile spotkań trzeba poprawnie wytypować żeby być na plusie ;) Wszystko zależy od tego jak zwiększasz stawkę no i przede wszystkim na którym progu łapiesz bramki.

7 z 8 żeby być na ✅ ?

To aż nadto optymistyczna wersja ;)
Jak dla mnie możliwa tylko przy łapaniu non stop wysokich progów i liczeniu, że wpadną jakieś zakładki przy grubszych stawkach a porażka przy stawce małej.
Oj Destro, Destro...

7/8 optymistyczna na wysokich progach ? Na prawdę proszę o chwile koncentracji przed pisaniem posta, bo są ludzie skłonni uwierzyć w takie bzdury. Bez obrazy, ale gdyby było tak jak piszesz to skrajną głupotą odznaczałby się ten kto gra takim systemem skoro na przedmeczowych by lepiej zarobił. Złośliwi (czyt. ja ???? ) zauważyliby że Ty tak sądzisz i dalej grasz tym systemem co wystawia Ci nienajlepszą laurke xD.

No ale dosyć znęcania się nad Destro ;)

Oczywiście że te 7/8 jest przy stałej stawce chociaż zalecam do modyfikowania. Nie zmienia to jednak faktu że te 7/8 wypadałoby mieć na każdych progach stawkowych czy to 1/10 czy 10/10. Naturalnie zwiekszona skutecznosc na wyzszych stawkach skutecznie pokryje brak skutecznosci na nizszych :razz:

Ile meczy tak zagrałem nie wiem ale na pewno gruuuubo ponad 1000. W oparciu o te doświadczenia moge stwierdzić że te 7/8 meczy grania do 80 min meczy tzw normalnych, stawkowania i łapania kursów tak jak w oryginalnym temacie, powoduje zdecydowanie odczuwalny zysk ???? 5/6 w długim okresie czasu powoduje że kręcimy się w okolicach 0. Wszystko zalezy od tego kiedy padnie bramka a na to niestety wpływu nie mamy.

Na dzisiaj moim zdaniem Valencia do przyłożenia mocniej mimo że kursy są minimalnie niższe niż granica &quot;normalnego&quot; meczu co pewnie urwie nam dodatkowe 30-40 sec na kazdej zakładce ;/

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ktoś wczoraj coś pisał o ustawianiu meczów w lidze tureckiej... na początku się zaśmiałem, ale teraz oglądam Besiktas z Karabuksporem i przez 20 minut gry, nie było dosłownie jakiegokolwiek zagrożenia ze strony którejkolwiek z grających drużyn i tak myślę, że może faktycznie coś jest na rzeczy?
Wiem jedno, póki co na pewno nie będę grał tureckiej, kiedy gra ktoś ze &#39;szczytu&#39; ;)

F 0

faxe-henderson

Użytkownik
Ktoś wczoraj coś pisał o ustawianiu meczów w lidze tureckiej... na początku się zaśmiałem, ale teraz oglądam Besiktas z Karabuksporem i przez 20 minut gry, nie było dosłownie jakiegokolwiek zagrożenia ze strony którejkolwiek z grających drużyn i tak myślę, że może faktycznie coś jest na rzeczy?

Wiem jedno, póki co na pewno nie będę grał tureckiej, kiedy gra ktoś ze &#39;szczytu&#39; ;)
Grałem ten mecz i również oglądałem. Przestałem grać po 20 min, bo się kompletnie nic nie działo. Zakłady pozamykałem, w sumie szkoda, mogłem poczekać, bo chwilę później był gol.

S 440

straszaksam

Użytkownik
haha, wystarczyło napisać ????
a co do rezygnowania po pierwszych 30-40 minutach to lipa... o rezygnowaniu to mozna myslec jak druga połowa wkracza w 60-70 minutę, ale i to rzadko robię jak już gram.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Niezłe overy lecą dzisiaj w Szwecji Goteborg złapałem z zakładką na pierwszych dwóch progach, ale drugi mecz sobie odpuściłem niestety, a nie podawałem tych typów tutaj bo to nie było 100% w moich oczach, a tylko takie podaje na forum.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Oj Hank, Hank...
No ale dosyć znęcania się nad Destro ;)
Przystopuj i zjedz snickersa bo zaczynasz strasznie gwiazdorzyć ;)
To niepokojące, że ciągnie Cię do znęcania się nad drugą osobą - zastanów się co może być tego przyczyną.
Mam nadzieje, że to dopiero początkowe stadium i z całych sił życzę przezwyciężenia tejże dewiacji.
Wytłumacz mi jak i pozostałym użytkownikom jak grając stałą stawką nie nastawiając się na zakładki i nierealne scenariusze, że około 50% gier nie zakończy się na pierwszych 4 progach jesteś na ✅ w przypadku 7/8
Jak bym nie liczył - nie ogarniam tej kuwety.
POD ZAKŁADKI (stawkowanie z tematu)

Załóżmy nawet bardzo optymistyczny scenariusz:
- 5 spotkań kończy się na 8 progu ...... tj. 130j zysku
- 2 zakładki na progu 5 i 6 .................tj. 66j zysku
I tak daje nam to ⛔
edit. Pomyliłem liczenie zakładek, przy powyższym scenariuszu ✅
Ale jest on MAŁO PRAWDOPODOBNY

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Yamakasi skusiłem się na Twój typ pięknie siadło :]
Właśnie zacząłem liczyć i zapisywać swoje typy na kartce zobaczymy co będzie z tego po 8 meczach mimo wszystko uważam, że perspektywa 8 meczy jest trochę za krótka. Bo już mam 2 wygrane z zakładkami na drugim progu.

ms15 87

ms15

Użytkownik
- 2 zakładki na progu 5 i 6 .................tj. 66j zysku
Otóż nie :] Zakładka na progu 5 i 6 (czyli powiedzmy 49min) daje nam 81zł (11zł z progu 5 i 105-35=70zł z progu 6). Dwie takie zakładki to już 162zł ????

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
No oczywiście, że ms15 masz rację, nie wiem jak ja to liczyłem.
Także taki ultra optymistyczny scenariusz da ✅ - ale przy realnym podejściu do progów nie widzę tego nadal.

S 440

straszaksam

Użytkownik
dobra chłopaki, zajmujecie się tutaj wróżeniem z fusów, a ja mam dość realne pytanie... czy ktoś widział okoliczności i jak w ogole padła ta bramka dla Besiktasu pod koniec meczu w 90+5&#39;? Za linki też będę wdzięczny ;)

Do góry Bottom