>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Wydaje mi się że nie bedzie, ale trzeba sprawdzic tuz przed meczem. Moim zdaniem nic sie nie nadaje do ruszenia. Granie Realu grubo w tym skladzie to szalenstwo.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Szczerze mówiąc to wolał bym wybrać mecz Monaco-Juventus z takiego względu, ze Monaco musi cos strzelić dlatego beda atakować w tym momencie może pójść kontra i strzelić może Juve, ale wszystko to jest patykiem na wodzie pisane. Obydwa spotkania moim zdaniem sa meczami dużego ryzyka i nie gram żadnego.
Desero życzę powodzenia, a zobaczymy czy po meczu napisze gratuluje :)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Przede wszystkim należy zacząć od tego, że Real będzie grał po pierwsze, na 0 z tyłu, bo w przypadku jednej bramki Atletico, Real musi strzelić 3, także pozamiatane by mieli w takiej sytuacji.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Przede wszystkim należy zacząć od tego, że Real będzie grał po pierwsze, na 0 z tyłu, bo w przypadku jednej bramki Atletico, Real musi strzelić 3, także pozamiatane by mieli w takiej sytuacji.
2 muszą, ale reszta się zgadza. Ja bym absolutnie nie tykał dziś żadnego meczu.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Jesteś pewny że jak Atletico strzeli 1 bramkę to Real musi strzelić 3 ? Nie przypadkiem 2 ? Przecież w pierwszym meczu było 0:0.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Oczywiście, że 2 a nie żadne 3 ;) Bramki na wyjeździe liczą się podwójnie w momencie kiedy z sumy goli liczonych normalnie jest remis ;) Każda wygrana realu w tym meczu promuje ich do awansu.

S 440

straszaksam

Użytkownik
no mój błąd, nie musicie mnie poprawiać każdy po X razy :razz:
coś mi się pomieszało że bylo 0:1, a to przecież nie tutaj w ogóle.
W każdym razie, Real wychodzi piątką obrońców ;) (może nie widać tego w taktyce, ale wystarczy spojrzeć kto gra)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Literówka ludzie, myślę że Straszak coś tam wie o zasadach awansu ????
Literówka czy nie to i tak to nie ma znaczenia.
Ja sądzę że Real od początku będzie cisnąć i starać się strzelić szybko co najmniej 1 bramkę a nawet 2. Żeby w razie straty 1 bramki dalej być spokojny awansu. Grając z wynikiem 2:0 ustalonym w miarę szybko pozwoli im na spokojniejszą grę do końca meczu.
DW - 2:0 :p

ms15 87

ms15

Użytkownik
Literówka czy nie to i tak to nie ma znaczenia.

Ja sądzę że Real od początku będzie cisnąć i starać się strzelić szybko co najmniej 1 bramkę a nawet 2. Żeby w razie straty 1 bramki dalej być spokojny awansu. Grając z wynikiem 2:0 ustalonym w miarę szybko pozwoli im na spokojniejszą grę do końca meczu.

DW - 2:0 :p
Baaardzo bym chciał żeby to się sprawdziło, ale pieniędzy na to nie dam ???? Swoją drogą Pepe/Ramos w środku pola to jedyne słuszne wyjście jakie miał Carlo. Wystawienie Illarry czy Khediry to strzał w stopę.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Powiem szczerze że po losowaniu od razu powiedzialem że w dwumeczu Juve z Monaco padnie 1 bramka ????
Pewnie nie trafie, ale zdania co do tej rywalizacji nie zmienie. Chociaż może sobie pośle under 1,5 jutro rekreacyjnie :p

Post przed 1 meczem XD

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 440

straszaksam

Użytkownik
Grubo to może dzis :
Zenit- Sevilla ?
no chyba nie. Zenit jest mizerny w ataku w porównaniu do czołowych europejskich ekip. Z kolei Sevilla nie dość że ma bardzo dobrą obronę, pomoc, to jeszcze raczej nie będą szukali guza, tylko będą starali dowieźć swój korzystny rezultat do końca. W ostatnim meczu (u siebie!), mieli zdemolować Zenit i zrobić sobie ogromną przewagę u siebie i wyszło jak wyszło.
Granie grubo LM czy LE na tym etapie to jak zakręcenie kołem fortuny i zdecydowanie to odradzam.

Jak już ktoś się ma rzucić do ataku i nie mieć nic do stracenia do Wolfsburg, ale też prostego zadania nie będą mieli, poza tym nie wiem czy nie wywalą się na LE już, żeby spokojnie w Buneslidze zająć 2 miejsce, które im zagwarantuję fazę grupową LM w przyszłym sezonie. Gracze to też nie są roboty i potrzebują czasem odpoczynku i trener na pewno weźmie to pod uwagę... ale to już zobaczymy składy ok. 20 ;)

O grze ukraińskich zespołów mówiłem już nie raz nie dwa, ale konkretnie:
Dnipro albo pojdzie na całość i polecą z 2 bramkami albo więcej, albo będą grać bardzo ostrożnie z tyłu, bo jedna bramka Brugge (na którą ich stać) może znacznie skomplikować plany ukraińców.

No i ostatni mecz... Dynamo powinno chcieć strzelić bramkę, bo rezultat początkowy nie daje im awansu, a Fiorentina ostatnio rozczarowuje, z tym że ciężko mi przewidzieć jakikolwiek scenariusz dla tego meczu...

dlatego ja dziś na pewno odpuszczam wszystko i spędze czas zupełnie inaczej ;)

emm 99

emm

Użytkownik
Dzieki Straszak za tak wyczerpująca odpowiedz. W takim razie czekam na weekend w ktorym zagram kilka meczy. Jesli ktos będzie atakowal mocniej i chce się podzielić to zapraszam tutaj badz na pw!

Do góry Bottom