>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
gra ktoś Wolfsburg oprócz mnie? Bo mam jakieś mieszane uczucia początek do 20 minuty był tragiczny później już było dobrze ale zastanawiam się co będzie w drugiej połowie czy przypadkiem nie będzie to wyglądać tak jak na początku meczu.
No nareszcie ale myślałem, że szybciej to nastąpi Galata i Napoli już przepadły.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Co myślicie o Lyon-St.Etienne? CIeżko mi jednoznacznie ocenić ten mecz. Z jednej strony dla obu ekip każda strata punktów może zakończyć ich marzenia (o mistrzostwie dla Lyonu i LM dla St.Etienne). A z drugiej strony St.Etienne ma jedną z najniższych średnich goli/mecz w lidze. Co więcej, może się okazać, ze będą zadowoleni z 1pkt na trudnym terenie.
@down, to prawda, sam zapomniałem dodać że z Bastią zagrali padakę.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Juz mi(a takze wielu piszacym w tym temacie)w tygodniu Lyon dostarczył takiej adrenaliny, ze ja dziękuje bardzo poczekam sobie na Inter ;-)
Ogląda ktoś Inter-Milan bo ja patrze tylko na statystyki meczowe, a to jak wróżenie z kart.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Oglądam, otwarty futbol, drużyny nastawione ofensywnie - póki co kilka strzałów z dystansu, gol ze spalonego, dużo gry skrzydłami i wrzutek. Czy strzelą? Nie wiem ????
edit. W dalszym ciągu gra do przodu, drugi gol po spalonym ;) - nie ma na takie bramy jakiegoś zakładu?

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Gram do 70&#39; jeśli nie padnie odpuszczam i kończę dzień następująco:
Do tej pory wszystko na luzaku:
⚽ Lille - Bordeaux ✅13&#39;
⚽ Granada - Sevilla ✅16&#39;
⚽ Newcastle - Tottenham ✅29&#39;
⚽ Club Brugge - Anderlecht ✅26&#39;
⚽ Legia - Zawisza ✅56&#39;

edit. Nie mam nic do dodania ???? Gol na 2 minuty po zakończeniu przeze mnie gry
edit2 - jednak nieuznany..

ms15 87

ms15

Użytkownik
No to dzień kończę równie dupnie co zacząłem. Te &#39;fałszywe alarmy&#39; z bramką są najgorsze.. ;d
@down, Spokojnie, po pierwsze to każdy gra na własną odpowiedzialność, a po drugie Lyon też zagrałem ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
W tym systemie chodzi o to, że pokrywasz 80 minut meczu, a tak jak zaproponowałeś pokrywasz ich tylko 45. Jakiś czas temu grałem over 0.5 gola w meczu danej drużyny zazwyczaj faworyta i jeszcze musiałem odczekać jakieś 15-20 minut żeby kurs był warty gry bardzo dużo meczy przez to przechodziło mi koło nosa i szlak mnie trafiał jak bramki strzelał przeciwnik, a moja drużyna kończyła z 0 na koncie, dlatego ten system w moich oczach to dobry kompromis.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Na dziś wpadł mi w oko mecz Fiorentina-Verona. Fiorentina walczy o europejskie puchary i takie spotkania to dla nich obowiązkowe 3pkt jeżeli chcą pozostać w walce o nie. Do tego Verona traci masę bramek (3 miejsce w lidze pod tym względem), a także jest na 2 miejscu pod względem średniej goli/mecz. Mają 10pkt przewagi nad strefą spadkową, dlatego uważam, że nie można o nich powiedzieć że dramatycznie potrzebują przynajmniej punktu.
Oczywistym minusem jest czwartkowy rewanż Fiorentiny z Dynamem w LE.
Co sądzicie?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
dzisiaj wychodzi mi coś takiego:
Górnik Zabrze-GKS Bełchatów✅ (zakładka) zakładki szło łapać po 7 minut
Fenerbahe-Bursaspor ⛔ 5 minut wcześniej ????tak poza tym to powinno paść w tym meczu chyba z 10 bramek.
Fiorentine odpuszczam sobie dzisiaj.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Na dziś wpadł mi w oko mecz Fiorentina-Verona. Fiorentina walczy o europejskie puchary i takie spotkania to dla nich obowiązkowe 3pkt jeżeli chcą pozostać w walce o nie. Do tego Verona traci masę bramek (3 miejsce w lidze pod tym względem), a także jest na 2 miejscu pod względem średniej goli/mecz. Mają 10pkt przewagi nad strefą spadkową, dlatego uważam, że nie można o nich powiedzieć że dramatycznie potrzebują przynajmniej punktu.
Oczywistym minusem jest czwartkowy rewanż Fiorentiny z Dynamem w LE.
Co sądzicie?
Bardzo dobry wybór ;)
fiorka ma rewanz w czwartek, ale mają 1:1 z wyjazdu, więc sytuacja jest przyzwoita, jeśli wziąć pod uwagę słabość ukraińców na wyjazdach (tych odleglych, nie w krajowej lidze)

ms15 87

ms15

Użytkownik
Pierwszy raz od dawna pograłem mecz do końca (Fenerbahce) i opłaciło się. Dyscyplina i organizacja w obronie praktycznie zerowa, to powinno się skończyć z 3-3 a nie 1-0 po bramce w 84min.
Teraz Fiorentina.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Gratuluje ms15. Jesli sie nie interesowałes turecka liga to zwróć na nią uwagę bo ona bardzo pasuje do tego systemu.
Widzę, ze Cie znowu zastrzyk adrenaliny czeka życzę Ci, żeby do 60 wpadło ;-)

ms15 87

ms15

Użytkownik
Niestety tym razem sugeruję się suchymi statystykami. Wyglądają obiecująco.

...

No i tym razem zabrakło nosa żeby zagrać do końca. 31 strzałów, 18 rożnych, karny i nic nie wpada do 80..

Do góry Bottom