>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
A ja na standardzie jak wytrawny snajper namierzyłem jedyne spotkanie bez bramek, gorzej, że gra nie napawa optymizmem. Gram do 60min - jak nic nie ustrzelą pasuje ( chyba, że coś się ruszy - w co niestety wątpie )
edit - odpuszczam

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Zakładka na sevilli ładna ;p
Destro jakimi stawkami grałeś dnipro?:/ Bo pisałeś coś wcześniej grubo 4 progi ale chyba odszedłeś od tego pomysłu.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No mój rekord grania meczy równocześnie to 13 ^^. Pamietam że w któraś sobote niemiecka o 15:30 była bezbramkowo a o 16 doszły kolejne. Teraz już gram zdecydowanie mniej meczy. Nawet nie było kiedy oddychac xD

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
13 meczy? ;o To zależnie od stawkowania niezły budżet musiałeś mieć ;) Ja maksymalnie chyba 4? Albo 5. Gorzej gdyby drużyny kazały długo na gola czekać a tu tyle progów na różne mecze jednocześnie grane ????
Dodam, że to na pewno 4 były, więc bez szaleństw. I akurat dwie drużyny miały przerwę, a dwie zaczęły dalszą grę po przerwie więc w sumie czym tu się chwalić. Ale 13 meczy nie ogarnąłbym, bo trzeba jeszcze mniej więcej obserwować co się dzieje na boisku.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Spoko skoro Hank grał 13 pewnie sie da ale ja tak nie lubię wole zagrać za wiecej jeden, a dodatkowo grałem na telefonie i w pracy i jeszcze szef przyszedł jak nigdy chyba ostatni raz był rok temu wieczorem w pracy, słuchałem sobie tego meczu jak go zobaczyłem telefon szybko schowalem do kieszeni ale nie zdarzylem wyłączyć dźwięku, a ten stoi i opowiada mi jakies durnoty, a mi ciśnienie rośnie bo mi minuty uciekają dlatego zagralem dopiero za 3,40 :)

S 440

straszaksam

Użytkownik
13 to dla mnie też już jest abstrakcja przy moim małym ekranie :razz:
Co na dziś moi drodzy proponuję? Ano to:
Lok. Zagreb-Din. Zagreb (nie lubię grać derbów, ale tutaj wyjątkowo to zrobię, głównie ze względu na postawę Loko~)
Vålerenga-Haugesund (początek ligi, wiem, ale Valerenga to Valerenga, a grają z Haugesand, którzy też raczej lubią brameczki tracić, lekko pogram jak zdążę wrócić)
Frankfurt - Monchengladbach (mój faworyt dziś, gram stawką nieco wyższą, niż &#39;średnia&#39;)
Norwich-Middlesbrough (teoretycznie mecz nie do gry dla mnie, ale z racji wysokiej stawki o jaką grają oba zespoły, gram)
i tyle, reszta ma za dużo argumentów na nie, albo się nie orientuję za bardzo w lidze (np. Belgijska - zostawiam wam pole do popisu :razz: )

X 49

xxxx1234

Użytkownik
kurcze podałem swoje typy i wyskoczył mi komunikat, że wiadomość musi zostać potwierdzona przez moderatora jak próbuje wkleić i wysłać to pojawia się ten sam komunikat mam nadzieje, że do 18:00 się pojawią.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
gracie Frankfurt Monchengladbach ?
no i ZONK ale odpuściłem dwa ostatnie progi, a trzeci od końca obniżyłem, żeby w razie czego wyjść na 0 więc nie jest bardzo źle to co wygrałem wczoraj i środę pokryło dzisiejszą przegraną.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Straszak ale nie można powiedzieć, że to był źle wytypowany mecz sytuacji było dużo brakło skuteczności w drugiej połowie było gorzej z minuty na minutę tępo spadało sytuacji mniej dlatego odpuściłem. Tak z ciekawostek to pierwszy mecz Frankfurtu zakończony 0-0 w tym sezonie w lidze.
Jestem w trakcie analizy na dziś jak na razie wybrałem Napoli i szukam dalej jeśli ktoś ma uwagi będą mile widziane.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Mecz Frankfurtu był jak najbardziej do grania. Tutaj kazdy spodziewal sie meczowego overa ale wyszlo jak wyszlo. Takie mecze tez sie trafiaja i trzeba sie z tym liczyc.

Panowie dajcie sobie spokój z tym sposobem bo to droga do nikad... dopóki jedziesz drogą jest ok ale jak z niej wypadniesz to juz ciezko wrocic na ta droge.
@bandita troche zaczynasz nudzic.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
⚽ Juventus - Lazio ( drużyny z samego szczytu, Lazio fenomen tego sezonu - przeczuwam overowy wynik )
⚽ Chelsea - Man Utd

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 49

xxxx1234

Użytkownik
wiem, zle popatrzyłem te fajne kursy były na gola Barcelony ale itak zdecydowałem się grać, a w razie potrzeby przeskoczyć na granie tylko bramki Barcelony

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Co myślicie o PSG? Gracie czy odpuszczacie bo ja mam mieszane uczucia odpuszczam to PSG
0 17:45 gram FC SION-BASEL jesli strzelą, a w meczu Kasimpasa-Besiktas (18:00) będzie 0-0 to przeskakuje tutaj jeśli nie, to Chelsea (17:30)

Do góry Bottom