pewniak1992
Użytkownik
Brisbane roar lipa już puszczałem kolejny próg i gol, a byłaby fajna zakładka ale i tak pare dyszek wpadło, jeszcze 10x tyle i odrobiony real ^^
Grając takie wynalazki nie wróżę Ci kariery w tym systemieBrisbane roar lipa już puszczałem kolejny próg i gol, a byłaby fajna zakładka ale i tak pare dyszek wpadło, jeszcze 10x tyle i odrobiony real ^^
Liga Australijska to nie jest az taki wynalazek zeby nie grac.Grając takie wynalazki nie wróżę Ci kariery w tym systemie
I chyba o to chodzi zeby chociaz 1 bramka wpadla4 z 5 ostatnich H2H zakończyło się wynikiem 1:0 ..
Dziś dopisało szczęście, jutro może dopisze szczęście ..
Co jak co, ale Brisbane Roar nie uważam za wynalazek H2H faktycznie nie powala, ale ostatnie mecze obu drużyn już tak, nie pierwszy raz ich mecz obstawiam.Grając takie wynalazki nie wróżę Ci kariery w tym systemie
4 z 5 ostatnich H2H zakończyło się wynikiem 1:0 ..
Dziś dopisało szczęście, jutro może dopisze szczęście ..
I chyba o to chodzi zeby chociaz 1 bramka wpadla
No to po co grasz jak za wiele nie wiesz??18:30 Lyon
18:45 Galatasaray
20:45 Celtic
Rozkład jazdy, ktoś ma jakieś przeciw? ;p
Do Lyonu i Celticu jestem dość pewny, powinno paść kilka goli w obu meczach, o Galacie za dużo nie wiem.
Była zakładka nawet minute wcześniej do złapania oczywiście kurs 3,00poważnie kursy tak rozpieszczały że mimo gola z karnego w 56 min byla zakladka ?
Dodac tez trzeba ze kursy moga byc niziutkie. I nie warte ryzyka po pierwszym meczu 4:0.Galatasaray jest dla mnie dzisiaj spalone ze względu na ten pierwszy mecz ale ogólnie ta drużyna pasuje do tego systemu.
Nie wiem z której strony, chyba 2 inne spotkania oglądamywygląda, że coś wpadnie
Chyba komus mucha w oko ????wygląda, że coś wpadnie