pewniak1992
Użytkownik
Brisbane roar lipa już puszczałem kolejny próg i gol, a byłaby fajna zakładka ale i tak pare dyszek wpadło, jeszcze 10x tyle i odrobiony real ^^
Grając takie wynalazki nie wróżę Ci kariery w tym systemieBrisbane roar lipa już puszczałem kolejny próg i gol, a byłaby fajna zakładka ale i tak pare dyszek wpadło, jeszcze 10x tyle i odrobiony real ^^
Liga Australijska to nie jest az taki wynalazek zeby nie grac.Grając takie wynalazki nie wróżę Ci kariery w tym systemie![]()
I chyba o to chodzi zeby chociaz 1 bramka wpadla4 z 5 ostatnich H2H zakończyło się wynikiem 1:0 ..
Dziś dopisało szczęście, jutro może dopisze szczęście ..
Co jak co, ale Brisbane Roar nie uważam za wynalazekGrając takie wynalazki nie wróżę Ci kariery w tym systemie
4 z 5 ostatnich H2H zakończyło się wynikiem 1:0 ..
Dziś dopisało szczęście, jutro może dopisze szczęście ..
I chyba o to chodzi zeby chociaz 1 bramka wpadla![]()
No to po co grasz jak za wiele nie wiesz??18:30 Lyon
18:45 Galatasaray
20:45 Celtic
Rozkład jazdy, ktoś ma jakieś przeciw? ;p
Do Lyonu i Celticu jestem dość pewny, powinno paść kilka goli w obu meczach, o Galacie za dużo nie wiem.
Była zakładka nawet minute wcześniej do złapania oczywiście kurs 3,00poważnie kursy tak rozpieszczały że mimo gola z karnego w 56 min byla zakladka ?
Dodac tez trzeba ze kursy moga byc niziutkie. I nie warte ryzyka po pierwszym meczu 4:0.Galatasaray jest dla mnie dzisiaj spalone ze względu na ten pierwszy mecz ale ogólnie ta drużyna pasuje do tego systemu.
Nie wiem z której strony, chyba 2 inne spotkania oglądamywygląda, że coś wpadnie
Chyba komus mucha w oko ????wygląda, że coś wpadnie