>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Brisbane roar lipa już puszczałem kolejny próg i gol, a byłaby fajna zakładka ale i tak pare dyszek wpadło, jeszcze 10x tyle i odrobiony real ^^

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Ile jeszcze 0-0 i wtopionej kasy Wam potrzeba, żeby zrezygnować z tego &quot;systemu&quot;. WSZYSTKIE progresje w bukmacherce kończą się tak samo.
Bankrut...

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Brisbane roar lipa już puszczałem kolejny próg i gol, a byłaby fajna zakładka ale i tak pare dyszek wpadło, jeszcze 10x tyle i odrobiony real ^^
Grając takie wynalazki nie wróżę Ci kariery w tym systemie ;)
4 z 5 ostatnich H2H zakończyło się wynikiem 1:0 ..
Dziś dopisało szczęście, jutro może dopisze szczęście ..

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Liga Australijska to nie jest az taki wynalazek zeby nie grac.
I chyba o to chodzi zeby chociaz 1 bramka wpadla :p
Moze i mial szczescie ale ono tu tez jest potrzebne ????

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Co jak co, ale Brisbane Roar nie uważam za wynalazek ;) H2H faktycznie nie powala, ale ostatnie mecze obu drużyn już tak, nie pierwszy raz ich mecz obstawiam.
Mecz zakończony 1-2, więc jakimś fartem rzutem na taśmę nie wszedł typ, tylko spokojnie bezstresowo na drugim progu, spodziewałem się minimum 2-3 bramek.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
18:30 Lyon
18:45 Galatasaray
20:45 Celtic
Rozkład jazdy, ktoś ma jakieś przeciw? ;p
Do Lyonu i Celticu jestem dość pewny, powinno paść kilka goli w obu meczach, o Galacie za dużo nie wiem.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
18:30 Lyon
18:45 Galatasaray
20:45 Celtic
Rozkład jazdy, ktoś ma jakieś przeciw? ;p

Do Lyonu i Celticu jestem dość pewny, powinno paść kilka goli w obu meczach, o Galacie za dużo nie wiem.
No to po co grasz jak za wiele nie wiesz??
Drugi mecz pucharowy,w pierwszym było 4:0 więc obie druzyny znają rezlutat tego dwumeczu. Może być równie dobrze 3:3 co 0:0

Edit: No i oczywiście Celticu nie pogra się normalnym stawkowaniem, nawet może być problem z graniem normalnie na gola konkretnie Celticu.;)

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Nie gram, przecież mecz dopiero za pare h. Napisałem w edycji posta jak jestem nastawiony do jakiego meczu, i właśnie liczyłem na jakieś argumenty, także nie zagram galaty ???? A w celticu masz na myśli niskie kursy?

ms15 87

ms15

Użytkownik
A co myślicie o Austrii (właśnie się zaczyna). Altach-Neudstadt. Altach u siebie prawie same wygrane, potrafią ograć Salzburg nawet 4-1. Walczą o puchary. Do tego Neudstadt traci najwiecej goli w lidze i jest najsłabszym zespołem na wyjazdach.
Obejrzę kilka minut i pomyślę nad graniem, może być warto.
Edit. No i już, tuż przed golem wrzuciłem po kursie 11 bo od razu ruszyli do ataku ???? Może ktoś zdążył skorzystać.

No i mam mieszane odczucia po tej pierwszej połowie Lyonu. Oby wyszli bardziej zdeterminowani.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
już sam nie wiem co robić wygląda, że coś wpadnie
do 80 postawiłem
No i zeszło ciśnienie :)
Pewniak, a Ty jak grałeś czy odpuściłeś?

Do góry Bottom