>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

M 0

mkzord

Użytkownik
Dlaczego najgłupszy? Moim zdaniem powinno się grać tylko stałą stawką( chyba, że ktoś wchodzi już w szczegóły statystyki meczu - ilość strzelonych bramek w danych minutach i trochę zmieni progresję na dane czasy). Chodzi mi bardziej o to, że sam grałem kiedyś tak: &quot;a ten mecz tak średnio wiem, dam mniejsze stawki&quot; , &quot; ten mecz musi wejść, gram większymi&quot;. Teraz gram tylko mecze, które myślę żeby dać większe stawki. Daję jednak te same, gdy mam wątpliwość to nie gram

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Straszak odbij gościu już bo nie chce mi się z Tobą pisać, ale argumenty masz naprawdę nieprzemawiające do mnie, gram za Twoją kasę? To zachowaj rady dla siebie ????
&quot;juz nawet pominąłem to, że Boca w tym sezonie stracili 4 bramki w ciągu 8 spotkań przed tym meczem... lol.&quot;
Ale w ostatnich 5 meczach poza wczorajszym strzelili 13 bramek, a argument, że mało stracili to nie grać jest BZDURĄ, np. bayern monachium w ostatnich 6 meczach stracił 2 bramki no i co z tego ;) Każde spotkanie jest inne, podziękuje już za Twoje rady.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Trochę zębów zjadłem na tym systemie...
...Teraz obstawiam mecz Górnik Łęczna - Podbeskidzie od 10 minuty z zakładkami.
Twój powrót do gry po pierwszej linijce zapewne wyobrażałeś sobie nieco inaczej ???? Z kopa - efektowne wejście, te wybuchy, te pościgi rodem z kina akcji - niestety wyszło jak zwykle ;) Nie wiem jak analizowałeś - ale nikt z tu obecnych nie brał tego meczu pod uwagę ...
fijał - Tobie za to gratuluję meczu Kopenhagi o ile nie rozmyśliłeś się i grałeś ✅ 38&#39;

S 440

straszaksam

Użytkownik
Straszak odbij gościu już bo nie chce mi się z Tobą pisać, ale argumenty masz naprawdę nieprzemawiające do mnie, gram za Twoją kasę? To zachowaj rady dla siebie ????
&quot;juz nawet pominąłem to, że Boca w tym sezonie stracili 4 bramki w ciągu 8 spotkań przed tym meczem... lol.&quot;
Ale w ostatnich 5 meczach poza wczorajszym strzelili 13 bramek, a argument, że mało stracili to nie grać jest BZDURĄ, np. bayern monachium w ostatnich 6 meczach stracił 2 bramki no i co z tego ;) Każde spotkanie jest inne, podziękuje już za Twoje rady.
Bawi mnie jak porównujesz Bayern czy Real do Boca ????
a graj sobie swoimi pieniędzmi i tym co sobie uważasz, jak Ci tak spieszno się z nimi rozstać. Graj nawet ligę wenezuelską i obraź się na cały świat ????

w Valencii nie gra Otamendi (o czym zapomniałem), wchodzę w to spotkanie z niską stawką.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Skoro masz tak dobrze selekcjonowane typy to możesz się nimi tu regularnie dzielić, bo raczej rzadko coś wrzucasz tu, wtedy Cię będę rozliczał i w razie ewentualnego 0-0 pisał, że to było do przewidzenia i rzucał jakiś argument ???? Nie no, szkoda czasu na nasze pisanie, lepiej weźmy się za zarabianie ????

ms15 87

ms15

Użytkownik
No to Valencia z zakładką ;) Oby Liverpool też tak sprawnie poszedł dzisiaj ;)
Eee, gramy jakieś inne Valencie? ????
Edit, bo już zgłupiałem ;) Akurat tą akcję widziałem dopiero na powtórce. Faktycznie, tragedia.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Chłopaki zrobią zakładkę 20 minut póżniej ????
Edit : No może szybciej :p
Widać że chce im się dzisiaj grać. Ale ja konczę na tej 1 bramce.
Edit 2: Co powiecie o St Mirren - Ross County ?

ms15 87

ms15

Użytkownik
Też myślę o tej Szkocji, chyba sobie obejrzę do 15-20min. Liverpool też chyba uderzę leciutko.
Oba na miłych, bezstresowych zakładkach.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Co powiecie o St Mirren - Ross County ?
Miałem to grać pod X2 ale na dobrą sprawę w tym meczu może zdarzyć się wszystko.
Także na własne ryzyko, ja odpuszczam.
Z gry prędzej na 2 ogólnego w Valencii ;)
Liverpool&#39;owi zakładki już nikt nie odbierze ????

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Juventusu z Monaco osobiście na pewno nie będę grał, ale to Twój wybór.
Tzn wiadomo, kurs na under 0,5 to około 10 najczęściej zależy od meczu, a over 0,5 jakieś 1,03-1,06, więc o jednego gola aż tak trudno nie jest, pewnie wpadnie, ale obie ekipy raczej underowe.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Ja również odpuszczam kompletnie LM. Raz, że oprócz piłkarskich emocji nie chcę sobie dokładać jeszcze bukmacherskich ???? , a dwa że i tak żadne z tych spotkań mi nie podchodzi do grania.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Juventusu z Monaco osobiście na pewno nie będę grał, ale to Twój wybór.
Z Juve nie jestem pewny do końca bo ostatnio nie zachwycają. Poczekamy na skład. No i to że grają u siebie.
W Hiszpani to raczej można się bramek spodziewać. W derbach Madrytu zawsze jest gorąco i się coś dzieje.
Edit: Kto grał Szkotów ? ???? Same wieczorne zakładkowe mecze ????

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Sevilla i Wolfsburg na pierwszy rzut oka w lidze europejskiej spoko wyglądają, ale gdy będzie bliżej tych meczów dopiero się bardziej przyjrzę tym spotkaniom.
Yama no jeśli miałbym coś grać w LM z tych dwóch meczy, to jak już derby madrytu, ale pierw sprawdzę jakie jutro dokładnie mecze i postaram się wybrać coś ciekawego. LM raczej odpuszcze.

S 440

straszaksam

Użytkownik
w derbach madrytu to wy sobie kartki pograjcie jak będzie rozsądna linia (nie sprawdzalem czy jest i ile), a nie gole ;)
z LM nie będę nic grał, nie polecam żadnego z tych meczów :razz:

Sevilla i Wolfsburg na pierwszy rzut oka w lidze europejskiej spoko wyglądają, ale gdy będzie bliżej tych meczów dopiero się bardziej przyjrzę tym spotkaniom.
o i zaczynasz mówic rozsądnie!
Szczególnie Sevilla u siebie powinna zrobić dobry uzytek z bycia gospodarzem, tym bardziej ze graja z odlegle polozonym Zenitem ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Powiem szczerze że po losowaniu od razu powiedzialem że w dwumeczu Juve z Monaco padnie 1 bramka ????
Pewnie nie trafie, ale zdania co do tej rywalizacji nie zmienie. Chociaż może sobie pośle under 1,5 jutro rekreacyjnie :p

Do góry Bottom