>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Widzę lubisz czuć nutkę ryzyka grając ukraińską ligę, a przede wszystkim zespoły, które bronią albo bardzo dobrze, ale co najmniej przyzwoicie ????

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Widzę lubisz czuć nutkę ryzyka grając ukraińską ligę, a przede wszystkim zespoły, które bronią albo bardzo dobrze, ale co najmniej przyzwoicie ????
Osobiście również bałbym się to ruszać ;)
Dodatkowo wpadł mi w oko jeszcze mecz:
⚽ Groningen - Cambuur ✅ 1&#39; ( gdyby jeszcze były minutówki ???? )

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Widzę dynamo już na + niestety wcześniej wyzerowałem się na Chelsea, złamałem wszystkie,możliwe zasady system jest dobry tylko trzeba zachować zimną głowę czego mi zabrakło i spotkała mnie kara, a że przy zakładaniu konta zrobiłem sobie limit tygodniowy to mam przerwę do środy, a mam taką zasadę, że gram stałą stawką wszystkie wygrane wypłacam natychmiast i zawsze gdy rozpoczyna się nowy tydzień wypłacam i wpłacam pieniądze po to, żeby nie mieć opcji gdy przegram wpłacić kolejnych tylko mieć czas na ochłonięcie.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Zakładka przy drugim golu w 14 minucie?
To jakie Ty kursy grasz?
Może grał na gola Utd ? Ale czy to ważne ?

Czytam tak was i widzę że szukacie takich wynalazków a pod nosem są mecze typu Utd - City, Napoli - Fiorentina
Wynalazki czy nie wynalazki liczy się trafność typu. Ja mogę grać i 10 ligę Bahrajnu. Jeżeli weszło to w czym problem ?
PS: Ogólnie to ten weekend nie obfituje w jakieś super mecze , ale też daje zarobić.
Manchester Utd zniszczył dzisiaj Manchester City !!! Yeahhhh !!! ????

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Sorki, że się chwalę ale weszła w końcu zakładka... I to dość obfita, bo zakładka na pierwszych progach aż takiego zysku nie daje. W meczu lecha, w 58 minucie co powoduje dosyć fajny zastrzyk gotówki do budżetu na grę. Zainwestowane 161 zł, zwrot 315 ???? ) A united mnie ominął, bo dość szybko strzeliło city, ja się zastanawiałem i tu drugi gol, więc już odpuściłem dość asekuracyjnie bo goli sporo.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ja na jutro widzę takie spotkania:
⚽ Evian - Lille #0-1 ✅ 81&#39; (goście złapali wiatr w żagle i końcówka sezonu z naprawdę fajną formą - będę atakował również ten mecz na DNB ) - więcej szczęścia jak rozumu ????

⚽ GKS - Zawisza #1-4 ✅ 9&#39; (goście są fenomenem ostatnich kolejek - muszą ostro cisnąć aby wydostać się ze strefy spadkowej - więc przewiduje atak za atakiem i albo coś ukąszą albo sami nadzieją się na kontrę )

⚽ Lazio - Empoli #4-0 ✅ 4&#39; (Lazio w ostatnich 5 spotkaniach 14 goli .. tak jak wyżej, liczę na podtrzymanie formy i kolejne zwycięstwo)

Yamakasi nadal nie masz PSG? Bo do grania oferta dostępna, może bet365 się na chwilę wykrzaczył..
Destro raz na zawsze musialbys sie okreslic czy grasz to co podajesz czy nie. Słyniesz z tego że jestes tester wszystkiego ale jak nie grasz to te Twoje rozliczenia, zakładki i plusy są do du...
Co prawda Lille nie gralem ale gol w 81 min i to z karnego a Ty piszesz +.
Pomijajac statystyki i wydarzenie na boisku które widziałem w skrócie, które jawnie pokazywały żeby tego nie grać do końca to żeby faktycznie być na plus to trzeba by obstawić ten nudny mecz już w 78 min i nie czekać.

No i Lazio też + a minutówek brak. Absurd.....

Edit: No i tego się trzymaj :cool: Łatwiej będzie traktować Twoje typy poważnie i przez to będą bardziej pomocne.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Grałem, teraz gram bardzo okazjonalnie, z powyższych typów dziś nie grałem nic ( tym systemem ).
Od teraz będę proponował jedynie to co gram realnie - nie będzie bałaganu i &quot;jasełek&quot; pokroju Lazio ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Firel nie wiem czy wypowiedz tyczyła się mnie, ale ja goli ze strony Dynama byłem pewny oglądałem ostatnio kilka ich meczy i wiedziałem, że coś trafią sam jestem w szoku, że dali sobie wbić dwa gole to była propozycja i nikt nie musiał z niej korzystać (i raczej nie korzystał)
Niestety postawiłem Chelsea i na Dynamo brakło mi środków, a to był mój największy błąd wcale nie zrobiłem analizy tego meczu podszedłem do tego Chelsea oni na pewno strzelą dodatkowo nie obserwowałem meczu w nocy wróciłem z urlopu, rozpakowywałem torby i tylko doskakiwałem do komputera postawić kolejny próg i teraz mam kare :)
Pewniak nie chce się wymądrzać bo jestem tu świeży ale ja przemyślałem ten cały system i on ma tylko wtedy sens jeśli grasz go od początku tylko wtedy tak naprawdę to przynosi zyski (bo też grałem tak jak Ty od 20,30 czasem nawet 40 minuty) i cieszyłem się, że trafiam zaraz po postawieniu ale to nie przynosi zysku, a jeśli trafiasz pierwszy próg w pierwszych 10 minutach kursy są około 5,00, a czasem można zakładkę postawić jeszcze przed rozpoczęciem meczu, a w najgorszej opcji (jeśli to nie jest Barcelona) to w 2-3 minucie to można naprawdę fajnie zarobić. Jeśli się mylę to niech mnie autor wątku poprawi. Gratuluje zakładki :)

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Gram różnie, gdy jestem czegoś pewny gram od początku, gdy nie to poczekam zależnie od meczu około 20 minut na podjęcie decyzji. Uchroniło mnie to już od stawiania meczów zakończonych 0-0, zdarza się również, że w tym czasie wpadną gole ale mówi się trudno. W końcu trafię na mecz 0-0 ale obecnie po rozmnożeniu mojej kwoty startowej w tym systemie aż tak nie naruszy mi mojego budżetu.
PS. Ja wchodzę w mecz Milanu ????
Edit: Jeszcze takie przemyślenie odnośnie tego &quot;fajnego zarobienia&quot; dzięki golu do 10 minuty. Żeby fajnie zarobić nie wiem od jakiej kwoty musiałbyś rozpocząć swoje stawkowanie, a jeśli od bardziej agresywnego stawkowania zaczynasz to w razie późnego gola to duże stawki wchodzą w grę, także ja nadal widzę spore plusy w graniu od późniejszej minuty niż rozpoczęcia meczu, ale tak jak pisałem np. sporting teraz grałem od 1 minuty, lech ponieważ byłem przekonany, że do ht wpadnie gol, w lechu trzeba było na gola poczekać ale niewykorzystany karny w 1 połowie, mniejsza ^^

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ja cały czas nie mogę zrozumieć skąd wy przed meczem oceniacie czy w danym meczu bedzie bramka czy też nie.
Stosunek bramek strzelonych do straconych
Bramkostrzelność
Sprawy kadrowe
Pozycja w tabeli
H2H
i wszystkie inne statystyki, na których można się opierać ale mówienie TEN MECZ DO GRANIA, TEN NIE... to totalna improwizacja i wróżenie z fusów.
Każdy mecz jest inny.
Te typowania bukmacherów też bywają śmieszne i wiadomo,że czym &quot;pewniejsza&quot; bramka to kursy gorsze i powtórzę po raz kolejny: ZAKŁADKI SĄ KLUCZEM DO TEGO SPOSOBU GRY, a wybierając &quot;pewne mecze&quot; możecie zapomnieć o dobrych zakładkach czy też wysokich wygranych.
Coś kosztem czegoś ????
Edit.
Ps. Pierdolony buk za długo przyjmuje zakłady i zakładka w Milanie poszła się jebać. Nie zdążyło przyjąć 2.75
Przepraszam za słownictwo, ale nerwa mam. ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
voic popieram po części. Odnośnie tego co napisałeś o statystykach, formie, sprawach kadrowych, h2h itd. to moim zdaniem solidny fundament, dzięki któremu można poprzeć swój typ jakimiś argumentami więc to jakieś znaczenie chyba ma?.. A zgadzam się odnośnie grania drużyn, gdzie nie są typowo overowe, że każdy się spodziewa 5 bramek, bo w przypadku overowych kurs 3,00 najczęściej dostaje sie na styku jednego i drugiego progu minutowego, więc bardzo ciężko o zakładkę, a takie mecze nie jakoś super overowe mają często 5 minutowe zakładki, więc szanse dużo większe.

Cholera... Czekałem na kurs 3,00 w milanie by dać kolejny próg, było 2,75 i zastanawiałem się czy nie puścić, wskoczyło na 3,00 wpisuję stawkę klikam ok i w tej chwili blok i gol, a byłaby zakładka. Ale ważne, że +.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Cholera... Czekałem na kurs 3,00 w milanie by dać kolejny próg, było 2,75 i zastanawiałem się czy nie puścić, wskoczyło na 3,00 wpisuję stawkę klikam ok i w tej chwili blok i gol, a byłaby zakładka. Ale ważne, że +.
No i właśnie masz przykład tego co pisałem wcześniej.

ms15 87

ms15

Użytkownik
To samo u mnie, aż się dziwię, że koledze nie wszedł kurs 2,75 ;) Sam wszedłem w meczyk koło 15min, jak zobaczyłem że się sporo dzieje.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
A faktycznie nie zauważyłem, że to napisałeś. 2,75 myślę spokojnie bym zdążył puścić ale wolałem poczekać do kursu 3,00. No nic, szału nie ma z tego meczu, ale ciesze się, że gol dość szybko wpadł.

Do góry Bottom