S
440
straszaksam
Użytkownik
Widzę lubisz czuć nutkę ryzyka grając ukraińską ligę, a przede wszystkim zespoły, które bronią albo bardzo dobrze, ale co najmniej przyzwoicie ????
Osobiście również bałbym się to ruszaćWidzę lubisz czuć nutkę ryzyka grając ukraińską ligę, a przede wszystkim zespoły, które bronią albo bardzo dobrze, ale co najmniej przyzwoicie ????
Dlatego tego forum już nie czytam, a united dało zarobić na 3 golach i 3 zakładkachCzytam tak was i widzę że szukacie takich wynalazków a pod nosem są mecze typu Utd - City, Napoli - Fiorentina
I po to tutaj wszedłeś, żeby powiedzieć, że nie czytasz? Teraz oczywiście odpowiesz i będziesz miał już dwa posty.Dlatego tego forum już nie czytam, a united dało zarobić na 3 golach i 3 zakładkach
Zakładka przy drugim golu w 14 minucie?Dlatego tego forum już nie czytam, a united dało zarobić na 3 golach i 3 zakładkach
Może grał na gola Utd ? Ale czy to ważne ?Zakładka przy drugim golu w 14 minucie?
To jakie Ty kursy grasz?
Wynalazki czy nie wynalazki liczy się trafność typu. Ja mogę grać i 10 ligę Bahrajnu. Jeżeli weszło to w czym problem ?Czytam tak was i widzę że szukacie takich wynalazków a pod nosem są mecze typu Utd - City, Napoli - Fiorentina
Destro raz na zawsze musialbys sie okreslic czy grasz to co podajesz czy nie. Słyniesz z tego że jestes tester wszystkiego ale jak nie grasz to te Twoje rozliczenia, zakładki i plusy są do du...Ja na jutro widzę takie spotkania:
Evian - Lille #0-1 81' (goście złapali wiatr w żagle i końcówka sezonu z naprawdę fajną formą - będę atakował również ten mecz na DNB ) - więcej szczęścia jak rozumu ????
GKS - Zawisza #1-4 9' (goście są fenomenem ostatnich kolejek - muszą ostro cisnąć aby wydostać się ze strefy spadkowej - więc przewiduje atak za atakiem i albo coś ukąszą albo sami nadzieją się na kontrę )
Lazio - Empoli #4-0 4' (Lazio w ostatnich 5 spotkaniach 14 goli .. tak jak wyżej, liczę na podtrzymanie formy i kolejne zwycięstwo)
Yamakasi nadal nie masz PSG? Bo do grania oferta dostępna, może bet365 się na chwilę wykrzaczył..
No i właśnie masz przykład tego co pisałem wcześniej.Cholera... Czekałem na kurs 3,00 w milanie by dać kolejny próg, było 2,75 i zastanawiałem się czy nie puścić, wskoczyło na 3,00 wpisuję stawkę klikam ok i w tej chwili blok i gol, a byłaby zakładka. Ale ważne, że +.
To samo u mnie, aż się dziwię, że koledze nie wszedł kurs 2,75 Sam wszedłem w meczyk koło 15min, jak zobaczyłem że się sporo dzieje.Cholera... Czekałem na kurs 3,00 w milanie by dać kolejny próg, było 2,75 i zastanawiałem się czy nie puścić, wskoczyło na 3,00 wpisuję stawkę klikam ok i w tej chwili blok i gol, a byłaby zakładka. Ale ważne, że +.