>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Dobór zdarzeń - głównie na pałę bo każdy mecz jest inny i już różne cuda widziałem więc uważam, ze szkoda czasu na jakąś większą analizę.
Cytat z jednego z Twoich wątków opisujących wszechstronniejszą, skuteczniejszą analizę aniżeli tutaj jest możliwa poraża.
Idąc tym tokiem rozumowania na każdą z opcji 1X2 powinien być identyczny kurs bo każdy mecz jest inny i nie ma absolutnie żadnych kryteriów aby ocenić szansę zwycięstwa jednej drużyny nad drugą. Odnoszę wrażenie, że dla Ciebie cała bukmacherka to jedynie wróżenie z fusów. Proponuję zająć się czymś innym, może kolekcjonowanie znaczków lub ziarenek piasku?
Tak w ogóle to temat powstał po porażkach sposobem gry Hank&#39;a
http://forum.bukmacherskie.com/f18/f18/f...ja-105169.html
Tymczasem dalsza część cytatu..
Prawda, że można się było tego spodziewać? ????
Ja cały czas nie mogę zrozumieć skąd wy przed meczem oceniacie czy w danym meczu bedzie bramka czy też nie.
Stosunek bramek strzelonych do straconych
Bramkostrzelność
Sprawy kadrowe
Pozycja w tabeli
H2H
To co wyżej wymieniłeś jak najbardziej jest istotne - nie rozumiem więc czego nie rozumiesz.
Do tego waga meczu, forma napastników, ilość oraz skuteczność ataków, styl gry, obecna forma.
Każdy mecz jest inny.
I wcale nikt tego nie neguje.
Z ciekawości: jak analizujesz w swoim temacie? Da się w ogóle przewidzieć under/over skoro każdy mecz jest inny? Drużyny z większą ilością czarnoskórych w podstawowej 5-tce to pewny over bo biali nie potrafią skakać czy jak?
http://forum.bukmacherskie.com/f18/przedmeczowka-u-o-w-koszu-dla-ht-i-ft-118356.html

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Cytat z jednego z Twoich wątków opisujących wszechstronniejszą, skuteczniejszą analizę aniżeli tutaj jest możliwa poraża.
Idąc tym tokiem rozumowania na każdą z opcji 1X2 powinien być identyczny kurs. Odnoszę wrażenie, że dla Ciebie cała bukmacherka to jedynie wróżenie z fusów. Proponuję zająć się czymś innym, może kolekcjonowanie znaczków lub ziarenek piasku?

Tymczasem dalsza część cytatu..
Prawda, że można się było tego spodziewać? ????

To co wyżej wymieniłeś jak najbardziej jest istotne - nie rozumiem więc czego nie rozumiesz.
Do tego waga meczu, forma napastników, ilość oraz skuteczność ataków, styl gry, obecna forma.

I wcale nikt tego nie neguje.

Z ciekawości: jak analizujesz w swoim temacie? Da się w ogóle przewidzieć under/over skoro każdy mecz jest inny? Drużyny z większą ilością czarnoskórych w podstawowej 5-tce to pewny over bo biali nie potrafią skakać czy jak?
http://forum.bukmacherskie.com/f18/przedmeczowka-u-o-w-koszu-dla-ht-i-ft-118356.html
Jak mawiał klasyk &quot; nadejszła wiekopomna chwila&quot;. Chyba pierwszy raz w pełni się zgadzam z Destro :razz:
Po tym co voic3d piszesz to zastanawia mnie Twoja obecność na tym forum. Bo w takim razie cała bukmacherka to wróżenie z fusów.

Co do meczu Milanu to faktycznie kurs 3 pojawił się tylko na sec i nie bylo czasu obstawić. Czy to znaczy że trzeba było grac 2.75 ? Absolutnie nie. Patrzymy globalnie a nie lokalnie na 1 mecz. Jakies 100 stron wczesniej chyba rozpisywałem czemu łapanie 2.75 to kiepski pomysl.

Pewniak- kasa lepsza niż na rynku przedmeczowym a to już spory✅✅✅

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Grając głównie w sposób &quot;normalny&quot; single itd. nie widziałem aż tak dużego potencjału w grze w ten sposób, ale od paru dni gram w zdecydowanej większości tylko tym systemem, i widzę naprawdę świetne efekty. Na razie na mecz 0-0 nie trafiłem, bywało gorąco pod koniec meczu ale zawsze zdążyli strzelić.

S 440

straszaksam

Użytkownik
ja jeszcze do Firela ze strony wcześniej:
o meczu Manchesterów sie wypowiedziałem, a co do Napoli - Fiora, to serio? ????
Oglądałeś chociaż jedną z tych drużyn w ostatnich spotkaniach? Jedni i drudzy moim zdaniem grali w sposób, który dyskwalifikował ich do tego systemu, tj. &#39;po włosku&#39;, dużo kopania, z którego nie wynika zbyt wiele raczej, w miarę szczelnie w obronie.
Nie gra się &#39;po nazwach&#39; bo to największy wróg. Dla mnie osobiście najważniejsza jest ostatnia forma zespołów, które ze sobą grają + preferowany styl gry u siebie i na wyjeździe (o ile się różni)... no i cała rzesza innych czynników, jak składy i takie tam, ale to by za długo wymieniaći się powtarzać.

firel 142

firel

Użytkownik
ja jeszcze do Firela ze strony wcześniej:
o meczu Manchesterów sie wypowiedziałem, a co do Napoli - Fiora, to serio? ????
Oglądałeś chociaż jedną z tych drużyn w ostatnich spotkaniach? Jedni i drudzy moim zdaniem grali w sposób, który dyskwalifikował ich do tego systemu, tj. &#39;po włosku&#39;, dużo kopania, z którego nie wynika zbyt wiele raczej, w miarę szczelnie w obronie.
Nie gra się &#39;po nazwach&#39; bo to największy wróg. Dla mnie osobiście najważniejsza jest ostatnia forma zespołów, które ze sobą grają + preferowany styl gry u siebie i na wyjeździe (o ile się różni)... no i cała rzesza innych czynników, jak składy i takie tam, ale to by za długo wymieniaći się powtarzać.
Dla mnie ważny jest też obecny przeciwnik, z tego względu imo był to dobry mecz do gry. Nie grałem progresji na gola na Fiore i/lub Napoli od stu lat, gdyż miałem taki sam pogląd jak Ty. Ten mecz jednakże po mojemu pasował na over.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Jak mawiał klasyk &quot; nadejszła wiekopomna chwila&quot;. Chyba pierwszy raz w pełni się zgadzam z Destro :p
Stawiam krzyżyk w kalendarzu - wydarzenie przy tej dacie na zawsze w mej pamięci ????
Eh pierwszy mecz 0-0, kiedyś musiał się w końcu trafić ale wiadomo nieprzyjemna sytuacja ^^
Czyżby Boca Juniors? :]
Za dużo spotkań grasz a ten mecz już był bardzo na siłę ;)
Moim zdaniem każdego dnia najlepiej jest zrobić kilkustopniową selekcję:
- na początek odrzucamy mecze underowe
- wybieramy jakąś bazę spotkań, które przykuły naszą uwagę
- spośród nich wybieramy połowę, po np. formie lub innym ważnym kryterium
- resztę dokładnie analizujemy i 2-3 spotkania dziennie ( w weekend ) to dla mnie max
PO ANALIZIE KLAMKA ZAPADŁA, O POZOSTAŁYCH SPOTKANIACH ZAPOMINASZ
A jeśli któregoś dnia nie ma nawet 1 spotkania za, które jesteś w stanie oddać kciuk - najlepiej nie grać nic ???? Brak przegranej to nadal wygrana ;)
TEORETYCZNIE
Grając 5 z 10 spotkań szansę na upolowanie trefnego meczu to 50%
Grając 2 z 10 - 20%
Oczywiście, może być tak, że wybierzesz 1 ze 100 a i tak trafisz ten nieupragniony, ale mam nadzieję, że widzisz do czego dążę ;)

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Racja boca juniors, i miałem już uciekać ale patrzę boca juniors gra i dostępne 10 minutówki, faktycznie zawaliłem sprawę ???? Ale kierowałem się tym, że boca juniors musi walczyć o punkty bo ją dogonili w tabeli + własne boisko + dawała już mi zarobić grając singlami na ich własne gole + faworyt spotkania, ale masz rację to było na siłę bez wcześniejszego przygotowania i za tą lekcje musiałem zapłacić 250 zł ;) Mogło być gorzej.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Racja boca juniors, i miałem już uciekać ale patrzę boca juniors gra i dostępne 10 minutówki, faktycznie zawaliłem sprawę ???? Ale kierowałem się tym, że boca juniors musi walczyć o punkty bo ją dogonili w tabeli + własne boisko + dawała już mi zarobić grając singlami na ich własne gole + faworyt spotkania, ale masz rację to było na siłę bez wcześniejszego przygotowania i za tą lekcje musiałem zapłacić 250 zł ;) Mogło być gorzej.
Stary, coś Ci powiem... po 9-10 kolejkach NIKT nie goni za punktami i nie mysli o jakims nadrabianiu, bo to jest początek sezonu.
Kolejna darmowa rada - nie gra się meczu tylko dlatego że faworyt powinien wbić gola, bardzo słaby argument. Już prędzej możnaby podejść od strony - czy faworyt powinien stracić bramkę?
Lub też - czy underdog będzie walczył o zwycięstwo, czy remis go w zupełności zadowoli z tą drużyną?
Oraz jeszcze jedno fundamentalne pytanie - masz jakiekolwiek pojęcie o argentyńskiej piłce, poza spojrzeniem na wyniki w tabeli z zeszłego sezonu? ????
@edit
juz nawet pominąłem to, że Boca w tym sezonie stracili 4 bramki w ciągu 8 spotkań przed tym meczem... lol.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Spokojnie wiem, że popełniłem błąd z tym meczem zapłaciłem za tą lekcję, wyciągnąłem wnioski i już wystarczy, nie musisz mi pisać swoich rad :p
Nie zrozum mnie źle, dzięki za poświęcony czas i wskazówki, ale nie do końca się z nimi zgadzam. Po meczu na pewno jest łatwiej podpierać niektóre argumenty, ale np. napisałeś &quot; Kolejna darmowa rada - nie gra się meczu tylko dlatego że faworyt powinien wbić gola, bardzo słaby argument. Już prędzej możnaby podejść od strony - czy faworyt powinien stracić bramkę?&quot; Ja np. meczu barcelony, realu nie gram bo kursy są za małe, ale dużo osób gra. Czyli rozumiem gra Real z Granadą, to jeśli naszym zdaniem Granada nie powinna nic strzelić to odpuszczamy mecz, bo to słaby argument, że faworyt powinien strzelić?^^

M 8

mintek14

Użytkownik
I po to tutaj wszedłeś, żeby powiedzieć, że nie czytasz? Teraz oczywiście odpowiesz i będziesz miał już dwa posty.
Mam dużo więcej postów tylko oczywiście forum ich nie dodaje ;)

widzę że tu tylko kłótnie i nic nie wnoszące dyskusje więc może przejdźmy do meczów na dziś. Ktoś planuje grać te dwa mecze :

Liverpool - Newcastle
Valencia - Levante ???

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Ja się zastanawiam nad Valencia ale na grubasa zagrać czy normalnie ?
Liverpool też mnie nie przekonuje i chyba jedyny ich plus to że grają u siebie.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Co do Valencii - nie przekonuje mnie ich gra ostatnio.
Drugi mecz czyli The Reds ze słabym od dłuższego czasu Newcastle spokojnie do grania.
2 ostatnie mecze przegrane ale nie z byle kim (Arsenal, Man Utd) - a wcześniej długie pasmo zwycięstw ( w tym City, Southampton, Tottenham). Dodatkowo trwa wyścig o bezpośrednią grę w Lidze Europejskiej z Southampton a przy zadyszce Man City kto wie, może nawet o baraże LM.
Gram od początku max do 7 progu od stawki 1zł (mnożnik 1,6) - nie mam więcej $ na bet365 ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No patrząc na to że na wyjazdach Kopenhagi padlo łacznie 13 bramek w 11 spotkaniach to nie jest to raczej oczywisty typ. Do tego w ich ostatnich 5 meczach wyjazdowych łącznie aż 3. Jak w każdym meczu bramka raczej padnie, ale ja sobie ten mecz odpuszcze.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
a co myślicie o Silkenborg vs FC Kopenhaga?
Cholera wie jak to będzie dziś, ale w swoich 3 poprzednich wyjazdowych meczach z Silkeborg - Copenhaga nie zdobyła żadnej bramki:
20.07.14 Silkeborg - Copenhagen 0:0 (0:0) =
01.04.13 Silkeborg - Copenhagen 1:0 (0:0) +
25.03.12 Silkeborg - Copenhagen 0:0 (0:0) =

Otrzymane punkty reputacji: +1
yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Kopenhagi to bym raczej nie ruszal. Ale jak bedzie to i nawet najstarsi górole nie wiedza.
Lepiej sobie poczekac na Valencie i Liverpool.

M 0

mkzord

Użytkownik
Trochę zębów zjadłem na tym systemie, co mogę dodać to jest dobry pod warunkiem, że:
1. Nie podpalamy się - granie ciągle tą samą stawką
2. Granie pewnych typów- poddanie szczegółowej analizie danych meczy. Wtedy nie będziecie pękać jeżeli wiecie, że ten mecz &quot;musi&quot; skończyć się chociaż jednym golem
3. Wiadomo, szczęście jest wszędzie potrzebne jednak jeżeli ktoś zna się na tym co robi i nie obstawia meczy, o których nie ma pojęcia to wygra na każdym systemie.
Popełniałem sporo błędów od początku grania. Na początek podpalałem się, obstawiałem, że padnie 2, 3 gol itd...
Zobaczymy jak będzie teraz, przed chwilą wpadła zakładka w meczu Akma Perm -CSKA Moskva, fajnie ponad 40% wkładu własnego na plus.

Teraz obstawiam mecz Górnik Łęczna - Podbeskidzie od 10 minuty z zakładkami.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Trochę zębów zjadłem na tym systemie, co mogę dodać to jest dobry pod warunkiem, że:
1. Nie podpalamy się - granie ciągle tą samą stawką
2. Granie pewnych typów- poddanie szczegółowej analizie danych meczy. Wtedy nie będziecie pękać jeżeli wiecie, że ten mecz &quot;musi&quot; skończyć się chociaż jednym golem
3. Wiadomo, szczęście jest wszędzie potrzebne jednak jeżeli ktoś zna się na tym co robi i nie obstawia meczy, o których nie ma pojęcia to wygra na każdym systemie.

Popełniałem sporo błędów od początku grania. Na początek podpalałem się, obstawiałem, że padnie 2, 3 gol itd...
Zobaczymy jak będzie teraz, przed chwilą wpadła zakładka w meczu Akma Perm -CSKA Moskva, fajnie ponad 40% wkładu własnego na plus.

Teraz obstawiam mecz Górnik Łęczna - Podbeskidzie od 10 minuty z zakładkami.
Pierwszy punkt, a najgłupszy ????
z resztą umiarkowanie się można zgodzić, ale to są trochę banały, ale czasem niektorym dobrze powtarzać :razz:

Spokojnie wiem, że popełniłem błąd z tym meczem zapłaciłem za tą lekcję, wyciągnąłem wnioski i już wystarczy, nie musisz mi pisać swoich rad :p

Nie zrozum mnie źle, dzięki za poświęcony czas i wskazówki, ale nie do końca się z nimi zgadzam. Po meczu na pewno jest łatwiej podpierać niektóre argumenty, ale np. napisałeś &quot; Kolejna darmowa rada - nie gra się meczu tylko dlatego że faworyt powinien wbić gola, bardzo słaby argument. Już prędzej możnaby podejść od strony - czy faworyt powinien stracić bramkę?&quot; Ja np. meczu barcelony, realu nie gram bo kursy są za małe, ale dużo osób gra. Czyli rozumiem gra Real z Granadą, to jeśli naszym zdaniem Granada nie powinna nic strzelić to odpuszczamy mecz, bo to słaby argument, że faworyt powinien strzelić?^^
Podajesz zupełnie nieprzemyślany argument, bo w argentynie poziom jest o wiele bardziej wyrównany poziom niż w hiszpanii. Nie znasz ligi albo chociaż drużyny = nie graj, proste ;)

Ja dziś gram Liverpool. Po przegranej City mogą coraz bardziej myśleć o zajęciu 4 miejsca i na pewno Rodgers im to uświadomi, o ile sami na to nie wpadną pilkarze ;) dla nich będize liczyło się tylko zwycięstwo, a Newcastle... cóż, pozycja dość bezpieczna i raczej nie spadną z ligi, więc murować nie powinni i też raczej pograją w piłkę.

Do góry Bottom