ja na pewno nei zagram meczu gladbach z dortmundem.
Pierwsze - dortmund gra maksymalną kupę w ataku obecnie. Powrót Reusa niestety niewiele zmienił, o dziwo.
Gladbach gra bardzo dobrze w defensywie (po bayernie chyba najlepsza defensywa ligi tak swoją drogą) i często wygrywają minimalistycznie, o ile w ogóle... do tego obrona dortmundu to nie jest jakaś ogromna tragedia, więc ja tego meczu na pewno nie gram
co do Burnley - Arsenal, jak najbardziej pogram, a co do Parma - Juventus, to mam pewne obawy, czy juventus nie będzie chciał 'oszczędzić' Parmy, bo Biała dama raczej mistrzostwo ma juz pewne, a Parma pewny spadek, więc 0:0 wcale mnie tu nie zdziwi.
Ja polecam Tottenham z Aston Villą jeszcze i Soton z Hull, ale nie są to żadne petardy typy, ot tak do normalnego pogrania. Może nawet za mniejszą stawkę, niż 'średnia'
Dla mnie dobrymi spotkaniami dziś są jeszcze:
Benfica - Academica
Genoa - Cagliari (Zdenek Zeman wrócił jakis czas temu ???? )
Verona - Inter
Porto byłoby dobre, gdyby nie
LM, a PSG z Bastią grają też i byłoby spoko, gdyby nie to, że to puchar i nie jestem pewny czy Ibra jest zawieszony na 4 kolejne mecze ligowe, czy mecze w ogóle, za swój wybryk.
Ogólnie słaba sobota, ale pograć zawsze jest co, jak to w weekend, enjoy!
Tak tylko ja w tym czasie będę siedział w samolocie
ta odpowiedz była do Destro.
Hank to ja mam takie pytanie do Ciebie grasz tylko do 1 bramki?
A zastanów się, patrząc na założenia systemu i pomyśl, jakie jest niby value w graniu na kolejną bramkę? :razz:
Dosłownie jeden na sto (albo i rzadziej) z granych meczów nadaje się do grania do drugiej bramki... ja obecnie w swojej przygodzie z tym systemem pograłem bodajrze 3 razy do drugiej bramki, a spotkań ile pograłem, to zliczyć nie potrafię, ale podejrzewam że mogła to być już czterocyfrowa liczba.
@edit
dodam jeszcze, że te mecze, gdzie grałem na kolejną bramkę, to były same mecze reprezentacyjne, typu:
Szkocja - Gibraltar i temu podobne