>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Tak tylko ja w tym czasie będę siedział w samolocie :) ta odpowiedz była do Destro.
Hank to ja mam takie pytanie do Ciebie grasz tylko do 1 bramki?

S 440

straszaksam

Użytkownik
ja na pewno nei zagram meczu gladbach z dortmundem.
Pierwsze - dortmund gra maksymalną kupę w ataku obecnie. Powrót Reusa niestety niewiele zmienił, o dziwo.
Gladbach gra bardzo dobrze w defensywie (po bayernie chyba najlepsza defensywa ligi tak swoją drogą) i często wygrywają minimalistycznie, o ile w ogóle... do tego obrona dortmundu to nie jest jakaś ogromna tragedia, więc ja tego meczu na pewno nie gram ;)
co do Burnley - Arsenal, jak najbardziej pogram, a co do Parma - Juventus, to mam pewne obawy, czy juventus nie będzie chciał &#39;oszczędzić&#39; Parmy, bo Biała dama raczej mistrzostwo ma juz pewne, a Parma pewny spadek, więc 0:0 wcale mnie tu nie zdziwi.
Ja polecam Tottenham z Aston Villą jeszcze i Soton z Hull, ale nie są to żadne petardy typy, ot tak do normalnego pogrania. Może nawet za mniejszą stawkę, niż &#39;średnia&#39; ;)
Dla mnie dobrymi spotkaniami dziś są jeszcze:
Benfica - Academica
Genoa - Cagliari (Zdenek Zeman wrócił jakis czas temu ???? )
Verona - Inter
Porto byłoby dobre, gdyby nie LM, a PSG z Bastią grają też i byłoby spoko, gdyby nie to, że to puchar i nie jestem pewny czy Ibra jest zawieszony na 4 kolejne mecze ligowe, czy mecze w ogóle, za swój wybryk.
Ogólnie słaba sobota, ale pograć zawsze jest co, jak to w weekend, enjoy!

Tak tylko ja w tym czasie będę siedział w samolocie :) ta odpowiedz była do Destro.
Hank to ja mam takie pytanie do Ciebie grasz tylko do 1 bramki?
A zastanów się, patrząc na założenia systemu i pomyśl, jakie jest niby value w graniu na kolejną bramkę? :razz:
Dosłownie jeden na sto (albo i rzadziej) z granych meczów nadaje się do grania do drugiej bramki... ja obecnie w swojej przygodzie z tym systemem pograłem bodajrze 3 razy do drugiej bramki, a spotkań ile pograłem, to zliczyć nie potrafię, ale podejrzewam że mogła to być już czterocyfrowa liczba.
@edit
dodam jeszcze, że te mecze, gdzie grałem na kolejną bramkę, to były same mecze reprezentacyjne, typu: Szkocja - Gibraltar i temu podobne ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Tez myślałem o tym Totenhamie i o Soton, a co do Juve to myśle podobnie jak Straszak tak jak pisałem post wczesniej dzisiaj wieczór mi odpada i chyba dzisiaj odpuszcze całkiem bo to jest szukanie meczy na sile, a to prowadzi do ostrej wtopy.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
xxxx1234 ponad 95% spotkań gram tylko do 1 bramki
Straszak faktycznie jakaś dziwna ta sobota. Nie ma takich petard jak zwykle. Z drugiej strony na wiekszosc meczy kursy sa ok więc można się wykazać nosem ;)
z Twoich typów Totenham i Benfica troche ponizej mojego minimalnego progu grania normalnie, zakłdki bedą słabe a w przypadku gdy mecz bedzie dynamiczy to prawie zerowe

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja w swojej, krótkiej karierze pograłem tylko jeden mecz w ten sposób wczoraj.
Hank sory, ze mecze ale jeszcze jedno pytanie zawsze grasz od pierwszej minuty? Czy czasem zwlekasz z pierwszym progiem?
Bo ja od wczoraj przepuściłem chyba z 10 meczy czekając nie wiem na co. Wiem sam sobie odpowiedziałem :) ale poproszę o odpowiedz innych.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Czasem się zagapie pare minut :p Ale skoro po analizie wybrałem dany mecz to gram go od początku. Koło 30 min dokonuje pierwszej oceny czy grac czy oddpuscic, no i potem oczywiscie 60,70,80.

ms15 87

ms15

Użytkownik
A co powiecie o Bodo/Glimt - Molde i New England-Columbus Crew?
Minus w norweskiej to fakt, że dopiero się zaczęła- chyba nawet Straszak o tym wspominał kilka stron temu. (na plus to, że obie ekipy przegrały pierwszy mecz). W MLS też niewiele kolejek, ale statystyki dobre. Kursy w obu spotkaniach naprawdę przyzwoite.
Jest jeszcze oczywiście Real, tylko tam kursy to zapewne na łapanie 2,5 maks, może nawet mniej.
Dawno nic nie wybierałem, więc traktujcie ten post z dużą rezerwą ????

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Hank nie podejmuje się przeczytania tego tematu mającego 258 stron, ale przeczytałem z prawie dokładnością cały Twój temat odnośnie tej progresji, pod koniec trochę wymiękłem bo syf był więc z końca tylko sam koniec czytałem, a tak dopóki prowadziłeś temat to dokładnie zapoznałem się z treścią ;) Rozumiem, że to chodziło o moją wczorajszą grę do dwóch bramek, spowodowane było tym, że byłem przekonany o drugim golu, będę się starał grać do pierwszego bo to bardziej opłacalne, dzięki za rady ????
A co do moich typów na dziś to przykuło moją uwagę jedynie spotkanie Verony z Interem, gole powinny być po obu stronach więc o jedną powinno być łatwo. To taki dość pewny typ, ale na pewno pogram bez szaleństw ze stawką inne mecze.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
A jak z Bayernem bo o gola to ja sie nie martwię, ale martwię sie, ze jeśli do 40 minuty nie padnie gol to kursy pózniej beda za słabe? Jeszcze brakuje mi doświadczenia w tym systemie.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
No w bayernie będą gole, ale czy kursy będą warte grania to raczej wątpie, zauważyłem, że fajnie można wyjść grając nie takie typowo overowe drużyny, bo dość duży zapas minutowy między jednym a drugim progiem a kursy 3,00 więc można zakładkę trafić, ja do tej pory trafiłem zakładkę w swoim pierwszym typie w tym systemie w meczu Hiszpanii, a tak ani razu mimo dość dobrych rezerw minutowych między jednym a drugim progiem :/

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
a co do Parma - Juventus, to mam pewne obawy, czy juventus nie będzie chciał &#39;oszczędzić&#39; Parmy, bo Biała dama raczej mistrzostwo ma juz pewne, a Parma pewny spadek, więc 0:0 wcale mnie tu nie zdziwi.
No i jeszcze ciekawszy wynik ;) Co prawda bramka padła w 59&#39;54 - ale kto by się spodziewał, że to Parma wbije ..
⚽ Burnley - Arsenal ✅ 12&#39;
⚽ Parma - Juventus ✅ 59,54&#39; (ZAKŁADKA)
Do tego dziś jeszcze:
⚽ Verona - Inter ✅ 14&#39;

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
No to zakładka mi przeszła koło nosa, ale w juventusie wyczułem męczenie buły jak to ostatnio lubią robić więc nie grałem ich wcale.

S 440

straszaksam

Użytkownik
hehe, w fajnie Juve podeszło do meczu ????
co do pytania które tam padło -&gt; w 1 połowie kursy na minutówki są nieco wyższe. Od początku drugiej połowy do końca meczu, coraz trudniej złapać zakładkę i kursy wolniej wzrastają względem czasu.
Fajnie że zaczęli się wypowiadać inteligentni ludzie w temacie i zadają dobre pytania, na które warto odpowiadać :razz:
Co do MLS i skandynawskich - nie polecam grać MLS tak do 6 kolejki minimum, a ze skandynawskich lepiej opuscic pierwsze 4-5 i na spokojnie potem grać, nic grubo jak liga jest dopiero w powijakach ;)
Jak tak rzucam okiem na jutro, to też jakoś nie zostałem powalony na kolana spotkaniami :razz:
Ktoś zaraz powie, że przeoczyłem manchestery - nie, nie przeoczyłem. O City pisalem pare stron temu. Petarda to by była jakiś miesiąc temu ponad.
Stuttgart - Bremen wygląda bardzo interesująco, a tak to trzebaby dokładniej prześledzić ofertę, a dziś to się mnie nie chce już.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Gra ktos PSG ? Bo byl ale go wcielo ????
Patrzylem na kursy a nagle bum i calego meczu nie ma w zakladach ????
Juz wrocilo cos sie u Nich wywalilo.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Ja na jutro widzę takie spotkania:
⚽ Evian - Lille #0-1 ✅ 81&#39; (goście złapali wiatr w żagle i końcówka sezonu z naprawdę fajną formą - będę atakował również ten mecz na DNB ) - więcej szczęścia jak rozumu ????
⚽ GKS - Zawisza #1-4 ✅ 9&#39; (goście są fenomenem ostatnich kolejek - muszą ostro cisnąć aby wydostać się ze strefy spadkowej - więc przewiduje atak za atakiem i albo coś ukąszą albo sami nadzieją się na kontrę )
⚽ Lazio - Empoli #4-0 ✅ 4&#39; (Lazio w ostatnich 5 spotkaniach 14 goli .. tak jak wyżej, liczę na podtrzymanie formy i kolejne zwycięstwo)
Yamakasi nadal nie masz PSG? Bo do grania oferta dostępna, może bet365 się na chwilę wykrzaczył..

X 49

xxxx1234

Użytkownik
ja zaproponuje Dynamo Kijów-FC Zorya Luhansk Dynamo idzie jak burza 15 bramek w 6 ostatnich meczach dodatkowo grali z Zorya w tygodniu mecz pucharowy wygrany 2-0)

Do góry Bottom