pewniak1992
Użytkownik
Anderlecht U19 właśnie gra, zdziwiłem się, że są dostępne zakłady na gol do xx minuty, a kursy też fajne więc wchodzę w to od 1 minuty ????
Jakie kursy były do złapania w tym spotkaniu?Anderlecht gol w 54 minucie, no szkoda, że bez zakładki, ale dobrze, że strzelili ^^
Kursy na początku były lepsze bo z kilkuminutową zakładką kurs około 3,25, z biegiem czasu coraz mniej korzystne kursy ale grałem wszystko za minimum kursem 3,00 z zawsze zakładką około 2 minutową. A jako ciekawostka anderlecht wygrywał 1-0 a przegrał 1-3, i przy kolejnych golach już zakładka by weszła ale odpuściłem po pierwszym.Jakie kursy były do złapania w tym spotkaniu?
Radzę to przeczytać nie tylko eMm ale i wszystkim innym i to tak po kilka razy najlepiej, bo to jest cenniejsze niż jakiekolwiek typy podawane w tym temacieeMm co chwila piszesz że wtopiłeś przez jakieś kombinacje/modyfikacje. Może już czas zauważyć że to Ci nie służy Błędy każdy popełnia, chodzi o to żeby wyciągać wnioski.
Dużo lepszym wyborem wydają mi się 2 poniższe spotkania:Gracie dzisiaj M'gladbach-Dortmund? kusi mnie ten mecz w głowie mi siedzi jakies 1-1 i bramka przed 20 minuta a jak wy to widzicie?