>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Anderlecht U19 właśnie gra, zdziwiłem się, że są dostępne zakłady na gol do xx minuty, a kursy też fajne więc wchodzę w to od 1 minuty ????

emm 99

emm

Użytkownik
Straszak, pogralem ale do 60.. ???? od 60-70 za stawke pozwalajaca odbic strate.. Po prostu wyszedlem z zalozenia, ze skoro gram pierwsza polowe np za 150zl, to grac jeden przedzial x3 tego jest mocno ryzykowne gdyz tak jak mowie jakie jest prawdobopodienstwo gola miedzy 10-20, a np. 50-60? Wydaje mi sie, ze takie samo..
A reszta pograna na pale, no nie czarujmy sie. Wplace kilka stowek teraz i w weekend powalcze spokojnie, to wszystko.
Swoja droga, jak mozna bylo pograc MAlmo do konca, a Real odpuscic.. :oops:
P.s
A o 4:30 to mozna np ze studenckiego czwartku wracac ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
eMm co chwila piszesz że wtopiłeś przez jakieś kombinacje/modyfikacje. Może już czas zauważyć że to Ci nie służy ;) Błędy każdy popełnia, chodzi o to żeby wyciągać wnioski.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Pewniak masz zaraz Fk Teplice U21 w czeskim U21 pada dużo bramek ja tego nie analizowalem ani nie pobieram bo nie mam teraz czasu ale może Cie zainteresuje.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Jakie kursy były do złapania w tym spotkaniu?
Kursy na początku były lepsze bo z kilkuminutową zakładką kurs około 3,25, z biegiem czasu coraz mniej korzystne kursy ale grałem wszystko za minimum kursem 3,00 z zawsze zakładką około 2 minutową. A jako ciekawostka anderlecht wygrywał 1-0 a przegrał 1-3, i przy kolejnych golach już zakładka by weszła ale odpuściłem po pierwszym.
xxxx1234 niestety nie skorzystałem bo dopiero teraz przeczytałem, co prawda 1-1 do ht już ale i tak raczej bym tego nie pograł, bo wole mniej overowe drużyny a kursy minimum 3 z kilkuminutową zakładką, wczoraj w meczu Valencii piękne kursy były.

S 440

straszaksam

Użytkownik
eMm co chwila piszesz że wtopiłeś przez jakieś kombinacje/modyfikacje. Może już czas zauważyć że to Ci nie służy ;) Błędy każdy popełnia, chodzi o to żeby wyciągać wnioski.
Radzę to przeczytać nie tylko eMm ale i wszystkim innym i to tak po kilka razy najlepiej, bo to jest cenniejsze niż jakiekolwiek typy podawane w tym temacie ;)

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Polecam grę chelsea u19, 39 minuta 0-0 ale oglądam mecz i dość dużo się dzieje, jak coś to stream ;p http://sportnazywo.info/channel4.php
Gol chelsea 46 minuta, szkoda, że nie zdążyłem drugiego progu puścić ale kurs był za mały hehe, mogli się wstrzymać te dwie minutki aż kurs by wzrósł na gol do 60 minuty do 3,00 ???? A ruch za szybko, chciałem pierw skończyć tą progresje i wtedy uderzyć w ruch :/
No i za ciosem strzelili drugiego w 49 minucie, ale ja już nie gram po tych dwóch golach chociaż pewnie wpadnie coś jeszcze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Szkoda, ze dopiero teraz to przeczytałem bo na bet365 nie chodziły nawet statystyki.
Gra ktos Mattersburg- liefering
W 8 minucie weszło pięknie z zakładka i wacham sie puścić cos jeszcze czy dać sobie spokój.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Ja gram od drugiego gola dopiero w mattersburgu, wpadnie coś jeszcze na pewno.
No i drugi gol, szkoda, że znowu bez żadnej zakładki. Obstawione 65 zł, zwrot 97,5 zł. Gram równolegle horn.

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jest szkoda, ze na pierwszym progu bo drugiego gola zacząłem progresję od nowa ja juz odpuszczam ten mecz wygranax2 z zakładka mi wystarczy

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
No trzeciego gola to ja też tam nie będę grał, tak jak pisałem w czasie trwania tamtego meczu już zacząłem grać Horn, i teraz będę do końca ciągnął Horn - w sensie do pierwszego gola, a potem szukam innego meczu ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ten Horn mnie słabo przekonuje zobaczę co tam Wisła z Górnikiem bedzie grała, a pózniej jeszcze Bournemouth.
Jednak odpuszczam bo mi tu moja druga połowa sluszy głowę, żeby gdzieś wyjsć :)

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Gol w 62 minucie w Horn hehe, a szkoda, że i tym razem bez zakładki bo byłaby kumulacja a tak na waciki. A typ z wisłą popieram ;) Mecz cracovii też miałem grać, ale za szybko strzelili i odpuściłem, więc została z ekstraklasy wisła, gdzie szacuje over 2,5.
Na razie rzuca się w oczy jedynie mecz PSV, ale jako, że to overowa drużyna kursy będą małe ???? Oglądam ten mecz więc jeśli będzie dużo się działo to wejdę w to i napiszę tu o tym ????
Coś się dzieje na boisku, a kursy mnie pozytywnie zaskoczyły bo są bardzo dobre, a przy overowych drużynach takie nie są. Poczekam do około 20 minuty, jak nie strzelą do tego czasu to zacznę grę.
11 minuta gol, lipa mogłem grać wcześniej ale staram się rozpoczynać grę w około 20 minucie by mi kasy starczyło na ewentualną dłuższą grę ;p
Ostatni edit tego postu ^^ Gram drugiego gola.
A jednak edit, 33 minuta i gol na 1-1 co mnie cieszy hehe. Ciekawe czy to ktoś czyta, i skorzystał hm

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Gracie dzisiaj M&#39;gladbach-Dortmund? kusi mnie ten mecz w głowie mi siedzi jakies 1-1 i bramka przed 20 minuta a jak wy to widzicie?
Dużo lepszym wyborem wydają mi się 2 poniższe spotkania:
⚽ Burnley - Arsenal ✅ 12&#39;
⚽ Parma - Juventus ✅ 59,54&#39; (ZAKŁADKA)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Kursy jak na lige niemiecka to wrecz bardzo dobre na tym meczu. Coś powinno wpaść ;)
Pewniak1992 jak znajdziesz jakieś pół dnia to przeczytaj sobie ten temat od początku.
99% ludzi w temacie dzieli się na 2 kategorie
1- &quot;o fajny system&quot; 2-3 mecze zagrane- bankrut . &quot;chu... ten system, koniec grania&quot;
2- &quot;o fajny system&quot; wychodzi, zarabiam, gram 2,3,4 bramke, tu odpuszczam, tu podbijam, budżet większy więc gram coraz mocniej. Wtopa na 3 bramce, wchodze grubo w kolejny mecz zeby sie odbic- bankrut
Moze 1% jest w stanie rozsądnie dysponować budżetem i wygrywać.
Te modyfikacje zwykle wydają się dobre bo przeciez wygrywam, prawda taka że w ogolnym rozrachunku powodują strate w stosunku do tego co można było wygrać. Dopóki się wygrywa to się tego nie odczuwa. Na 260 stron jeszcze nikt nie zaproponowal modyfikacji ktora byłaby matematycznie lepsza od tego zaproponowanego w oryginalnym temacie.
Jak powtarzałem to wielokrotnie sam byłem takim graczem typu 2. Udalo mi się natomiast dojść do pewnych wniosków zanim szczęście się skończyło. Z perspektywy czasu szkoda że wtedy nie było nikogo kto by mnie sprowadził na ziemie odpowiednio wcześnie, bo minimalnie mniej szczescia i byłbym głęboko w du... a nie tu gdzie jestem teraz ????

Do góry Bottom