>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Tylko nie mecz Juventusu z Monaco bo zasnę! ;) Ale mecz Atletico z Realem zapowiada się ciekawie, jeśli chodzi o widowisko. Macie coś dziś upatrzone do grania tym systemem?

S 440

straszaksam

Użytkownik
W trakcie rozgrywania ligi mistrzów, równolegle grają niższe ligi angielskie i bardzo często dzieją się tam różne jaja, bo po prostu wszyscy sa zaabsorbowani czym innym.
O ile będą minutówki, to z championship proponuję kolejno
Derby-Blackpool
Leeds-Norwich

ms15 87

ms15

Użytkownik
Jutrzejszych nie analizowałem, dziś w pełni podpisuję się pod typami Straszaka. Szybki rzut oka na tabelę i widać jak ważne są to spotkania dla Derby i Norwich. Swoją drogą strasznie ciekawie wygląda ta walka o bezpośredni awans i o baraże w Championship.
Oby były minutówki ;) Powodzenia.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Co myślicie o jutrzejszych spotkaniach?
Lyon-Bastia
PSG-Barcelona
2 opcja trudna do zgryzienia, bo znajduję tyle samo argumentów za i tyle samo przeciw... czyli ja pewnie nie zagram, ale nie jest to spotkanie jednoznacznie do odrzucenia.

Lyon - Bastia?
Dla Lyonu teraz kade potknięcie może oznaczać utratę mistrzostwa, także tym bardziej u siebie powinni wygrywać takie spotkania. Bastia teoretycznie dużo bramek nie traci, ale na wyjazdach zwykle zawsze coś tam wpuszczą. Ja jestem uczulony trochę na takie niepewne spotkania we francuskiej i raczej odpuszczam również.

Jak juz wymieniles lyon to dziwię się że nie wspomniałeś o spotkaniu Genoa - Parma, bo to jest właśnie mecz, który najprawdopodobniej jutro pogram sobie lekko.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Przeoczyłem tą Parme.
Lyon powinien coś powinien trafić na papierze Lyon to druga drużyna pod względem bramek zdobytych w w Lique 1, Bastia faktycznie nie traci dużo, ale na wyjazdach na 15 spotkań tylko 2 razy zachowali czyste konto. Martwi mnie tylko to, że Lyon ostatnimi czasy gra w kratkę.
Barcelona-PSG faktycznie jest ciężkie do rozgryzienia, mam tak samo widzę i plusy i minusy w tym spotkaniu dlatego myślałem, że ktoś coś ciekawego napisze no nic do jutra jest jeszcze czas.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Tyle co sytuacji w Madrycie było to aż dziw bierze, że nadal 0-0
Na wyróżnienie zasługuje Oblak, wyratował kilka razy z opresji ;)
Ale dalej z taką grą kwestia czasu raczej aż coś wpadnie..

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Uważam, że pomimo wyniku 0-0 nie można nikomu zarzucić, że wybrał zły mecz do gry. Gra ofensywna, sytuacji nie brakowało - skuteczność zawiodła.
Siła wyższa po prostu.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Grałem do samego końca, więc sporo mnie to kosztowało. Takiego wyniku prędzej spodziewałbym się w Juventusie, no ale mówi się trudno.
mintek jak możesz mieć delikatny minus?^^ Chyba, że początkowe progi grubo grałeś a real odpuściłeś w którejś minucie, bo inaczej tego nie widzę.

M 8

mintek14

Użytkownik
mintek jak możesz mieć delikatny minus?^^ Chyba, że początkowe progi grubo grałeś a real odpuściłeś w którejś minucie, bo inaczej tego nie widzę.
Grałem od 10min oba mecze, real over 0.5 po kursie 3,00 już więc dawałem już za tyle żeby wyjść na 0 na tym meczu

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No i zapomniałem dać ten under 1.5 na juve jak pisalem ;/
poważnie kursy tak rozpieszczały że mimo gola z karnego w 56 min byla zakladka ?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Wypatrzylem teraz jeszcze Celtic-Kilmarnock tylko nie wiem czy bedą 10 minutowki pierwsze 10 minut jest i raczej odpuszcze sobie PSG-Barcelona, a zagram dzisiaj Lyon i Celtic.

Do góry Bottom