>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
dodam tylko, a nie mówiłem :)
Destro grasz Barcelone tym systemem bo widziałem, że masz typ na nich w swoim kuponie. Bo zastanawiam się pomiędzy Barceloną, a Nottingham-Watford FC. Te wczorajsze wyniki LM pokazują, że faworyci mogą zagrać asekuracyjnie, a dopiero u siebie postawić kropkę nad i.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
O 1 gola tak trudno teoretycznie nie jest, ale ja oprócz promocji bet365 (ta promocja 40 zł) nie puszczam nic z LM aż do czasu rewanżów, bo i remis dla bayernu i dla barcy to tak naprawdę bardzo korzystny rezultat na wyjeździe, korzystniejszy to zwycięstwo ale zawsze jest perspektywa rewanżu u siebie.
Brak 10-minutówek w meczu Celticu...
Taki offtop ale porto już 2-0 hehe ciekawie się zapowiada ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
xxxx1234 kiedyś pytałem o kolejne bramki. Dzisiaj w drodze wyjątku nie grałem 1 bramki na Porto - Bayern ale zagrałem 2 i 3 ???? Stawka wyjątkowo rekreacyjna ale 2 szybkie zakładki

X 49

xxxx1234

Użytkownik
a co tu dzisiaj taka cisza?
Hank dla mnie mecz Porto-Bayern był no bet, pod żadnym względem wydawało mi się, że Bayern będzie próbował grać na 0-0 i z tego co czytałem (bo meczu nie oglądałem) to tak próbowali tylko im nie wyszło. Przez kontuzje w Bayernie raczej szukał bym czegoś w stronę Porto ale w moich oczach to był mecz wysokiego ryzyka i odpuściłem zupełnie.
Dzisiaj gram tylko Sevilla-Zenit
;-)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Będę w pracy i mam dostęp do komputera (bo jestem programistą maszyn cnc) ale nie mogę sobie siedzieć przy kompie i grać jak ktoś chce pisać program, a ja dzisiaj będę jechał robotę z gotowych programów i pograć sobie mogę tylko na telefonie, a to już bynajmniej dla mnie sztuka ogarnąć dwa mecze, a zwłaszcza jeśli dojdzie do tego, że trzeba będzie grać w drugiej połowie.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Jak na moje to wszystkie 4 mecze z europejskiej spokojnie do grania, ale skupię się na:
⚽ Club Brugge - Dnipro ( myślałem o grubszej grze na 4 progi ale chyba jednak bez szaleństw pogram tak żeby obłożyć cały mecz )
edit. No to zaczyna się kolejny wieczór &quot;bez niespodzianek&quot; ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
ja jeszcze nie opanowałem grania dwóch meczy na raz ;-), a z dwóch, które podałeś jakoś Sevilla bardziej do mnie przemawia.
Dwóch? ????

stary ja w pewnym momencie (teraz juz tak nie gram z innych wzgledow) to grałem nawet po 6 spotkan ;d
ale i tak Hank moglby spokojnie ten rekord poprawić.

Do góry Bottom