>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

X 49

xxxx1234

Użytkownik
właśnie zobaczyłem dopiero teraz wskoczyło nie było ich od początku Besiktas+, już teraz odpuszczam
Gra ktoś Arsenal FA CUP. Trochę nie pasuje mi do mojej analizy bo Reading wszystkich meczy zakończonych over 0.5 ma 88% według moich zasad obydwie powinny mieć ponad 90% ale za to Arsenal ma 100%. Tylko wczoraj miałem podobną sytuacje Borusią i Frankfurtem i źle się skończyło złamanie zasad.
Odpuściłem sobie Arsenal i gram Chelsea według wcześniejszych założeń.
Chelsea +
Teraz 19:45 gram PSV jeśli kursy będą jakieś sensowne, jeśli sytuacja będzie tego wymagać w późniejszych minutach to przeskoczę tylko na gola PSV to się nagrałem z PSV+ tak samo jak z Barceloną i Besiktasem :)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
gracie panowie (wiem, że Destro gra) Juventus-Lazio? Niby z analizy wychodzi mi, że mecz do grania ale mam jakieś mieszane uczucia
a jednak trzeba było grać i to chyba jeszcze zakładka była? trudno

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
17&#39; ✅ i po zawodach ;)
xxxx1234 edytuj posty a nie piszesz jeden pod drugim.
to się nagrałem z PSV+ tak samo jak z Barceloną i Besiktasem ????
Na tak overowe spotkania nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dobrać większe stawki np. na mniejszą ilość progów.
edit. 2 zakładki - Chelsea &amp; Juve

S 440

straszaksam

Użytkownik
Miałem dziś pierwszy raz sen bukmacherski :)razz ???? i śniło mi się, że Sevilla dziś wygra 2:0... zobaczymy czy mam jakieś umiejętności profetyczne, czy to zwykła lipa :razz:

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Jeśli ma wygrać 2:0 to dopiero w następnej kolejce, dziś co najwyżej będzie to 0:2 ;)
Nie wierzę w prorocze sny ale raz też coś takiego &quot;nawiedziło&quot; mnie podczas drzemki.
21.12.2014 mecz Liverpool - Arsenal, we śnie wynik 2-2 ale przecież nie wierzę w takie rzeczy i gram na wygraną kanonierów. Pochwaliłem się tym snem znajomemu, który postawił wyżej wspomniany wynik i na drugi dzień było mi delikatnie mówiąc łyso, że nie skorzystałem ????

Wracając do tematu, mecze na dziś:

Normalnie nie ruszam Ekstraklasy, ale dla Zawiszy już drugi raz chyba zrobię wyjątek ;) Pierwsza z ostatnią ekipą ale przy obecnej formie tych drugich czuję jakbym miał oglądać mecz ze szczytu tabeli ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Panowie wiecie, że to tak jest jak się o czymś dużo myśli to później się śni :) ja też nie wierze w takie rzeczy ale u mnie moja druga połowa ma jakiś taki dar tylko szkoda, że do tego złego ostatnio z Eintrachtem Frankfurt tak było chciała żebyśmy gdzieś na miasto pojechali na kolacje powiedziałem, że nie bo będę teraz grał więc ona z nerwami zobaczysz przegrasz Straszak już teraz wiesz komu zawdzięczasz - ;-).
Typy na dziś:
1)Wolfsburg-Schalke✅
2)Cagliari-Napoli ✅
3)Trabzonsport-Galatasaray✅
4)Inter-AC Milan⛔ ????
5)Utrecht-Twente nie było tego zakładu

Myślałem też nad Man City ale ich forma ostatnio jest słaba ale może ktoś coś mądrego napisze. Jeszcze taka prośba chciał bym zacząć grać ligę norweską (powody bo po pierwszych 2 kolejkach wszystkie mecze zakończyły się overem 0.5, a 89% meczy overem 1,5) ale wcale jej nie znam więc jakimi meczami dzisiaj powinienem się zainteresować nie koniecznie stawiać.

S 440

straszaksam

Użytkownik
niekoniecznie trzeba o czymś myśleć, wystarczy spędzać nad tym sporo czasu. Tak właśnie jest w moim przypadku, bo ja poświęcam temu ileś tam czasu, a potem nie czuje potrzeby myslec o meczach, graniu itd., więc to nie jest tak jak mówisz do końca ;)
z norweskiej najlepsze druzyny dla mnie to: Valerenga, Rosenborg, później jest Bodo/Glimt, Stromgodset i ew. Molde.
No ale nie licz na to że chcesz zacząć grać ligę i że ktoś Ci coś powie i od razu będziesz ekspertem :razz: poobserwuj ją trochę i samemu wyciągaj wnioski.

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 49

xxxx1234

Użytkownik
pewnie, że nie będę ekspertem jak ktoś mi tutaj coś napisze, chodzi mi o to żeby mnie ktoś naprowadził jakimi drużynami się interesować, a nie błądzić jak dziecko we mgle dzięki Straszak
Z tym, że jeśli spędzasz przy czymś dużo czasu to później się śni to masz akuratnie racje moją wielką miłością jest wspinaczka i góry poświęcam temu dużo czas i też mi się często śni nawet podobno przez sen wydaje komendy wspinaczkowe :)

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
pewnie, że nie będę ekspertem jak ktoś mi tutaj coś napisze, chodzi mi o to żeby mnie ktoś naprowadził jakimi drużynami się interesować, a nie błądzić jak dziecko we mgle
Prześledź sobie tabelę z 2-3 ostatnich sezonów i zobaczysz, kto na jakiej pozycji kończył ;)
Do tego zacznij śledzić wyniki bieżącego sezonu, oglądaj highlights i wyrobisz sobie własną opinię, poznasz styl gry ekip i wsio w temacie ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
City fajna zakładka, ale ajax felerny zabrał większość zysku bo muszę go odpuścić ????
Ajaxu od dawna sie nie rusza (dla mnie graja lipę). Z reszta im teraz w ostatnich meczach wystarcza remisy nawet po 0:0 i tak zostana na 2 miejscu. Feyenoord dzisiejsza porazka pogrzebal szanse na 2 miejsce.

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Ciesze się, że i tak odpuściłem ajax puszczając 3 progi (grany do 30 minuty) i odpuściłem dalej ???? Znałem sytuacje ajaxu, ale myślałem, że mimo wszystko postanowią coś pokazać w tym meczu ze słabszym rywalem u siebie ;p

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Feyenoord to dzisiaj ładna niespodzianka oglądałem ten mecz bo lubię ligę holenderską i myślałem, że coś pogram ale kursy nie były warte zagrałem za drobne orłów po tym jak strzelili na 1-0.

ms15 87

ms15

Użytkownik
A ja grałem po kursie 2,50 i odpuściłem po 70min bo miałem wrażenie, że biją głową w mur. 71min i gol, czyli to co uwielbiam najbardziej :-|
O 17 Sevilla i Tottenham.
Wpadło, żmudnego odrabiania feyenoordu ciąg dalszy.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Też myślałem o tym Tottenhamie ale oni nic nie strzelili dwa mecze z rzędu i jeszcze mocno dwa tygodnie temu się na nich przejechałem dlatego odpuszczam zaraz zobaczę co tam to Twente gra bo teraz grałem Austrie Wiedeń ładny z zakładką weszło :) w meczu Twente nie ma tych zakładów niestety.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Do tej pory wszystko na luzaku:
⚽ Lille - Bordeaux ✅13&#39;
⚽ Granada - Sevilla ✅16&#39;
⚽ Newcastle - Tottenham ✅29&#39;

Pozostały jeszcze 3 spotkania, które gram:
⚽ Club Brugge - Anderlecht ✅26&#39;
⚽ Inter - Milan
⚽ Legia - Zawisza (może okazać się to błędem ale gram do końca) ✅56&#39; tylko szkoda, że nie gol gości ????

Do góry Bottom