>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Dlaczego ja to wiedziałem :/ Jak na bet pokazali, że jest podyktowany karny to pomyślałem, że to spieprzy ale jednak jakąś nadzieje miałem..

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
No to rzutem na taśmę uratowany ten kto grał do końca ????
Nie żałuje, że wstrzymałem się dziś, oszczędziłem siwych włosów i nerwów ????
ps: Co ta Fiorentina gra ostatnio to brak słów - myślę, że Dynamo zje ich z łatwością

pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Ja grałem do 80 min, i nie żałuje, że odpuściłem, żałuje tylko, że tak późno bo wcześniej już mi się żółta lampka zapaliła. Wcześniej Sampdoria, teraz fiorentina heh.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Tak sobie myślę, że dzisiaj można próbować zaatakować Wanderers-Kashima. Sytuacja w grupie bardzo ciekawa i nie sądze by któraś ze stron broniła wyniku do tego 8 ostatnich meczy Kashimy to BTSy a w 10 kolejnych meczach WS u siebie over 1.5 gola . Typ wydaje się statystycznie relatywnie bezpieczny a biorac pod uwage że zakładki będa grube to ja w to wchodze. Bez szaleństw oczywiscie jak to przy tego typu wynalazkach ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Tak sobie myślę, że dzisiaj można próbować zaatakować Wanderers-Kashima. Sytuacja w grupie bardzo ciekawa i nie sądze by któraś ze stron broniła wyniku do tego 8 ostatnich meczy Kashimy to BTSy a w 10 kolejnych meczach WS u siebie over 1.5 gola . Typ wydaje się statystycznie relatywnie bezpieczny a biorac pod uwage że zakładki będa grube to ja w to wchodze. Bez szaleństw oczywiscie jak to przy tego typu wynalazkach ????
ufam i faktycznie widzę, że chyba warto. Wchodzę za średnią stawkę (normalnie bylaby wyzsza, no ale takie rozgrywki ???? )

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No siadło szybko i bezstresowo ale mogli chociaz ze 3 min poczekac bo zarobic to niebardzo dalo ;/ Pewnie to nie ostatnia bramka w tym meczu ale ja juz sobie spasuje.
Edit: Mogłem pograć w sumie :p
Ale faktycznie jestem zaskoczony że buki wystawili ten mecz jako underowy. Wiadomo że mogło się skończyć różnie ale tempo gry było takie jak przewidywałem.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Hej jak gracie gola do 90 minuty? Ja sie trzymam pierwszej opcji jaka zaproponował Hank, a wczoraj widzialem wypowidzi &quot;dobrze, ze gralem do konca&quot;. Ewentualnie odpuszczalem czasem gola do 10 minuty, właśnie, żeby zagrać do końca meczu.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Pierwsza 10 minutówka kurs kolo 5, ostatnia miedzy lekko ponad 2. To tak nie zadziała ????
Tak jak w oryginalnym temacie pisałem system jest tak rozpisany zeby grac do 80min bo wtedy sredni kurs jest wyższy niż ten przedmeczowy. Nie zmienia to jednak faktu że czasem zwyczajnie warto sprobowac do konca. Sam niejednokrotnie z tego korzystałem.
Nie ma tylko co przesadzac bo czesc uzytkownikow grala z zalozenia do konca a to zwyczajnie sie nie oplaca, no ale niektorym sie nie przetlumaczy :p

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Właśnie grając tak jak pisałem w poprzednim poście po 80 minucie żeby złapać kurs jakieś 2.75-3,00 trzeba było by zrobic, przerwę, żeby kursy podskoczyły.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dzisiaj tutaj cisza ja odpuszczam jeden dzień zagralem tylko za drobne awans Porto
I wyglada na to, ze trzeba było &quot;słuchać&quot; tego co pisze Scott99 w dziale o LM, a nie wierzyć w przeczucia, na szczęście to tylko drobniaki.
Cos to wyglada, ze Bayern przejedzie dzisiaj Porto jak jesienią Rome.

S 440

straszaksam

Użytkownik
To masz dużą odwagę, biorąc pod uwaę absencje Realu. Fakt, Atletico może chcieć strzelić jedną bramkę i potem parkować autobus, ale to też wcale nie musi być takie proste, bo Real jednak coś tam w defensywie potrafi w końcu ????
Poza tym wcale nie musi być tak, że Atletico będzie tak bardzo skupione na strzeleniu gola szybko, bo zresztą to nie jest w ich stylu ;)
Sam mecz wydaje sie byc dość dobrym wyborem, ale to grubo to ja bym rozważył jednak jeszcze raz.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Tempo gry w pierwszym spotkaniu było wysokie, atak za atakiem ;)
Myślę, że drugi raz nie można zagrać tak słabo pod kątem wykończenia sytuacji bramkowych. Co do kwestii absencji u królewskich to nawet dobrze się składa, Atletico powinno uwierzyć w siebie i zagrać mniej zachowawczo angażując więcej siły w ofensywę.
Myślę zagrać od 15 lub 25 minuty na 6 progów.

Do góry Bottom