>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Gwinea Równikowa powinna rywalizację zakończyć już 2/3 mecze temu i grają w tym turnieju dalej tylko dlatego, że są gospodarzami i sędziowie robią takie świństwa jakie się w głowie nie mieszczą.
No ale nadszedł temu kres. Choćby nie wiem co robili oni czy sędziowie, Ghana ich po prostu zniszczy.
@edit
aczkolwiek spojrzę na składy najpierw jak zawsze i zacznę bez hurraoptymizmu, bo to są jednak rozgrywki międzynarodowe. Jak przez pierwsze 10 minut uznam że warto, to dołożę i wbiję grubo.

K 107

krisu3

Użytkownik
Ja to widzę tak, że Gwinea zamuruje bramkę i będzie się wypuszczała tylko w poszukiwaniu jakiegoś karnego z kapelusza ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Dlatego napisałem, że zobaczę przez pierwsze 10 minut jak to będzie wyglądało.
Nie mniej &#39;mur&#39; Gwinei Równikowej (bo to co innego niż Gwinea i nie należy ich mylić :razz: ) może być i tak niewystarczający.

R 0

robben86

Użytkownik
Witam wszystkich! ???? StraszakSam mam do Ciebie pytanie odnośnie twojego podejścia do stawkowania spotkań dość lub bardzo overowych. Chodzi mi o to czy już przed rozpoczęciem takiego meczu przyjmujesz, że będziesz łapał określone kursy na kolejnych progach czy to jest bardziej zależne od twoich obserwacji poczynionych w trakcie spotkania?

A co do dzisiejszych spotkań, to będę raczej wstrzemięźliwy i uderzę tylko
w mecz Ajax - Alkmaar i w dodatku relatywnie niską stawką.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Witam wszystkich! ???? StraszakSam mam do Ciebie pytanie odnośnie twojego podejścia do stawkowania spotkań dość lub bardzo overowych. Chodzi mi o to czy już przed rozpoczęciem takiego meczu przyjmujesz, że będziesz łapał określone kursy na kolejnych progach czy to jest bardziej zależne od twoich obserwacji poczynionych w trakcie spotkania?

A co do dzisiejszych spotkań, to będę raczej wstrzemięźliwy i uderzę tylko
w mecz Ajax - Alkmaar i w dodatku relatywnie niską stawką.
Zacznę od tyłu może :razz:

Odpuść sobie ten Ajax lepiej, dobrze radzę.

Co do stawkowania mega overowego spotkania (przykłądowo, żeby obstawić &lt;30 po kursie 3,00 trzebaby czekać aż do 20&#39;/21&#39;) to w takim przypadku najczęściej łapię kurs 2,50. To jest aż 3 ticki niżej (jakieś 3-4 minuty mniej czekania) a kurs nie jest w porównaniu do tego bardzo niski.
Kiedyś schodziłem z 3,00 na 2,75 ale od jakiegoś czasu bardzo rzadko to robię, z racji tego że to jest tylko 1 tick mniej i zwyczajnie średnio się to opłaca.

Kiedyś Hank tutaj dał baaardzo dobry przykład poparty liczbami, dlaczego takie a nie inne stawkowanie jest dobre (polecam przewinąć trochę wyżej niż jego post, żeby zacząć od początku &#39;dyskusji&#39;), także dla osób któe lubią cyferki:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-typy-propozycje-107281-186.html#post4994152

Generalnie, planując jakieś stawkowanie, należy mieć na uwadze kurs przedmeczowy na over0,5 gola i w której mniej więcej minucie, będzie można postawić kolejne 10 minut, czyli innymi słowy ile będzie wynosił nasz czas i tym samym szansa, na złapanie zakładki. Z czasem będzie to można ocenić bardzo precyzyjnie jak się pogra i poobserwuje mnóstwo spotkań.
No i warto też pamiętać, że w pierwszej połowie złapanie zakładki jest o wiele bardziej prawdopodobne, niż w drugiej połowie.

Nie chcę tu robić wykładu, bo jak ktoś &#39;czuje&#39; o co chodzi i coś tam potrafi policzyć samemu, to na pewno sam na to wpadnie, a jak ktoś nie czuje tego, to cóż... musi po prostu stosować gotowe stawkowanie i wierzyć na słowo :razz:

Aha no i oczywiście takie rzeczy jak czerwona kartka mogą mam często zepsuć szyki i kursy zwykle znacznie spadają na gola, ale tego przewidzieć się nie da...

Czyli podsumowując - zwykle startuję przy konkretnym kursie i jego trzymam się do końca, chyba że sytuacja mnie zmusi żeby np. z 3,00 zejść niżej i to sie zdarza.
Na przykładzie Ajaxu (mecz nie do gry wg mnie, co powtórzę) myślę, że jeśli gol nie padnie w 1 połowie, to w drugiej może być ciężko o granie po kursie 3,00.

R 0

robben86

Użytkownik
Dzięki Straszak za wyczerpującą odpowiedź i sorry, że zmusiłem Cię do produkowania się na temat na który już wielokrotnie zabierałeś głos. A co do meczu Ajaxu, to prawdopodobnie pójdę za twoją sugestią i zrobię sobie jednak wolny wieczór bo sam już na etapie selekcji miałem co do niego mieszane uczucia i ostatecznie o jego wyborze przesądził jakiś podszept intuicji (podobny do tego jaki ty miałeś przy okazji meczu Dortmundu), że muszą w końcu zaliczyć lepszy występ.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Oj Straszak jak to w nicku straszy tym Ajaxem :p
Moim zdaniem dzisiaj Ajax spokojnie do grania a przynajmniej do próbowania. Transmisja jest więc można zobaczyć jak to będzie wygladać.
Oczywiście jak nic się nie będzie działo to można spokojnie odpuścić koło 30 min z bardzo niewielką strata, ale z tego jakże ważnego przywileju mało kto korzysta ^^
Racje ma natomiast Straszak że przy intensywnym spotkaniu zakładki będą raczej biedne.
Ogólnie dobre podsumowanie, jedna uwaga że w czasie gdzie mamy sporo spotkań towarzyskich znacznie lepszym wyznacznikiem jest gol do 80 min, ale to dopiero na kilka minut przed spotkaniem widać.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
W związku z tym że sporo nowych ludzi pojawiło się w temacie oraz wciąż sporadycznie pojawiaja się stare utarte banały &quot; progresja to zło&quot; to przedstawiam prosty plik który można sobie ściągnąć i zwłaszcza na początku powinien pomóc. Stronę graficzną zupełnie olałem bo szkoda mi czasu więc jak ktoś chce się tym zając to zachęcam ;)
http://przeklej.org/file/Fjy2sl/system.xlsx
uzupełniamy tylko pole &quot;budżet&quot;
swoją drogą bardzo mnie śmieszą te teksty o progresji w stylu &quot;Balcerowicz musi odejść!!!&quot; ???? Co do ostrożności z progresją to faktycznie popieram bo to nie dla każdego, ale czasem chyba lepiej zamilknąć ;)
Bo jak się założe z kumplem za 100 że trafie przynajmniej raz do kosza na 8 prób to jest wszystko ok ale jak sobie podziele ta kase w sposob ktory pozwoli mi osiagnac wieksza wygrana i bede sie zakładał 8krotnie do skutku że tym razem trafie to złoooooo bo to progresja xD
Zachęcam wszystkich tym samym do myślenia bo to jest klucz do sukcesu. Slogany i tzw &quot;zasady&quot; to tylko wskazówki, nikt w bukmacherce się nie dorobił fortuny idąc utartym szlakiem ;)

Plik pisany na kolanie w 5 min więc trzeba by sprawdzić czy nie ma błedów ^^
Jeśli idzie o pola &quot;wygrana&quot; to patrzymy na ostatni posłany zaklad a nie na bramke. Tzn jeśli bramka padnie w 22 min to prawie na pewno naszym ostatnim zakładem jet gol do 30min więc patrzymy na te pole w sekcji bez zakładki.
Jeśli padnie w 29 to ostatni zakład przez nas posłany to gol do 40 min więc patrzymy na pole wygrana do 40min w sekcji zakładka.
Mam nadzieję że jasne ????
Oczywiście tabelka zrobiona pod kurs 3.

emm 99

emm

Użytkownik
Fajnie, ze w temacie pojawiaja sie merytoryczne wypowiedzi, ale nie brakuje tez pytan na ktore odpowiadane bylo x razy ????
Jak Panowie dzis z ta Ghana? Niech ktos napisze po 10` jak to wyglada, kusi tym bardziej ze o zakladke moze byc bardzo latwo.
Typy na jutro naskrobie rano, choc juz kilka rzucilo mi sie w oczy ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
ładnie ? taka wielka szansa na zakładkę a tu lipa zwykła wygrana, ja się spodziewałem zakładki po takich kursach ;)
Zakladka byla przy drugim golu ???? Albo przy pierwszym jak lapales nizszy kurs :p

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 440

straszaksam

Użytkownik
Nie pisałem wcześniej o meczu Ghana - Gwinea Równikowa, bo sam byłem w stanie grać z komóry bo dopiero teraz mogłem rozsiąść się przed kompem. Tak jak myślałem, Ghana niszczy ;)

@Hank
super excel ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No i Ajax dupa, sedzia jeszcze swoje dołożył, ale nie ulega wątpliwości że są w strasznym dołku. W 1 połowie mogłybyć spokojnie 2 brameczki ale 2 to męczarnia.
Ja odpuściłem po czerwonej, mam nadzieje że chociaż tyle dobrze zrobiłem ^^
Edit: No i dupa :p Teraz te sprzeczne uczucia gdy człowiek wie że mądrze zrobił, ale źle zrobił xD

Do góry Bottom