>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Chwalenie się kwotami jest bardzo płytkie, bo zawsze może znaleźć się ktoś, kto wyciągnął przynajmniej o jedno zero więcej :razz:
Olympiakos zgodnie z planem szybko i przyjemnie, a do tego ładnie w 30&#39;.
Dortmund z Augsburgiem wygląda dobrze i przeczuwam że Dortmund może się &#39;przebudzić&#39; właśnie w tym meczu... z tym że zobaczymy jak będzie ;) może wręcz przeciwnie i Augsburg ich przyciśnie... gdybym miał typować wynik tego meczu to byłaby dla mnie zagadka, ale na szczęście nie to nas interesuje ????
reszta bez zmian, po przejrzeniu składów, tak jak pisałem.
@edit
co do &#39;niemrawego spotkania&#39; - dla niezaznajomionych z ligą grecką - tam 90% spotkań wygląda na męczenie buły, nawet te ktore się kończą 4/5:0. Taki styl :razz:

gonza 19,8K

gonza

Użytkownik
Dortmund to bym się bał kijem ruszać. Ich ogólna dyspozycja i ostatnie wyniki (wszystkie sparingi ledwo po 1:0, w lidze 0:0) jakoś by mnie w ogóle nie przekonały żeby jakiekolwiek pieniądze w ich meczu stawiać. Ale zawsze może być tak jak piszesz, że w końcu zaskoczą (bo czas najwyższy) albo Augsburg im pociśnie ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Augsburg to przede wszystkim nie miał jeszcze ani jednego remisu w tym sezonie. Wg mnie oni powinni coś strzelić, a co zrobi BVB to już sam Klopp pewnie nie wie ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
To ja w takim razie zalecam nieco lektury tego tematu, nie musisz głęboko szukaćbo co kilkanaście stron powtarzają się te same rzeczy.
Brema już zrobiła swoje.

J 0

jacotey

Użytkownik
Ja gram, bo w ataku im ładnie wychodzi, a nawet jeżeli nie oni strzelą, to Sevilla ma szansę, bo Ramos out i do tego jak zwykle ta ich obrona jakieś proste błędy robi.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Boże ale syf w temacie :razz:
no niestety Koln - Stuttgart lipa, ale sam pisałem, że spotkanie niezbyt overowe, a ciekawe (ja gram tylko overowe z założenia, o czym wielokrotnie mówiłem), więc kto grał to wiedział na co się pisze.
Augsburg dziś pięknie. Ogólnie świetny dzień, nie spodziewałem się aż takiego ;)
Jutro ak jak mówiłem: wszystkie oszczędności na mecz Ghany na gola, dla odważniejszych gol Ghany bezpośrednio ????

@edit
Czasem posłuchaj innych co do typów bo np StraszakSam rzadko się myli ;)
nieee, ja typerem jest naprawdę kiepskim i ja po prostu gram takie mecze, które wydają mi się dobre, ale na pewno nie polecałbym ani nei zachęcał nikogo do brania moich typów.
W ogóle polecam wam grać samemu jednak w większości, bo branie typów od kogoś prędzej czy później źle się kończy ;)

Do góry Bottom