>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

emm 99

emm

Użytkownik
wudar - Twoje typy to w ogole czasami kosmos ????
Popierdam dzis to o czym pisze Straszak, Wolfsburg i PSV - i niech będzie zielono! :cool:

globus3216 6

globus3216

Użytkownik
Witam panowie gram sobie tym systemem od Niedzieli jestem już na plus 469zł od początkowej stawki 3,5,8,13,20,35,50,80... Naprawdę bardzo fany system polecam i dalej gram dziś wasze typy i może coś swojego powodzenia !!!

S 440

straszaksam

Użytkownik
Tak jak to Hank mawiał wiele razy... szczęście trwa często do pierwszych kilku przegranych danej osoby i tak samo, po pierwszych kilku przegranych wychodzi tak naprawdę czy grało się dobrze, czy nie ;)
nie mniej powodzenia Globus, ale wkalkuluj przegraną od razu, bo początkowy zysk to nie jest trudna rzecz do osiągnięcia tutaj ????

globus3216 6

globus3216

Użytkownik
Rozegrałem 17 meczy jakies 90% w pierwszej połowie reszta przed 60 min . wiec na razie nie jest żle oczywiscie wiem ze trzeba wliczyć porażki budżet to przewiduje wiec tylko kibicować

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Bandita - z ciekawości po co Ci takie informacje? Nijak nie przełożysz tego na swoje ewentualne zyski/bądź wtopy grając tym sposobem. O tym decyduje jedynie indywidualna kwestia doboru odpowiednich spotkań.
Dobra za chwilę startuje Wolfsburg, gram na bramę tej ekipy ;)
Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Stawkowanie : 6-10-16-26-40-70-100-160-240
EDIT: Czy tylko u mnie na live na becie nie widać, która jest minuta meczu?

F 0

faxe-henderson

Użytkownik
Gram też Bayern - Schalke. Szkoda, że Schalke karnego nie wykorzystało, bo nie wiem czy odważybym się grać dalej, skoro Bayern gra w 10.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
No Bayern bardzo niefortunnie zaczął ten mecz ;) Ale stare porzekadło mówi, że &quot;niewykorzystane sytuacje się mszczą&quot; ???? Oglądam Wolfsburg i wygląda to całkiem dobrze, bramka powinna być tylko kwestią czasu.
EDIT: Zastanawiam się nad zmianą i grę na gola ogólnego

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Coś mi tu zaczyna śmierdzieć brzydkim wynikiem, odpuszczam póki jeszcze strata jest symboliczna. Może słusznie, może nie - zobaczymy. Mowa oczywiście o meczu Frankfurt - Wolfsburg.
W to miejsce dubel na 0-0 w powyższym meczu i Bayernie ;)
EDIT: Bywa i tak, 57&#39;04 brama dla Frankfurtu ???? Czyli już wiadomo, że to nie była dobra decyzja.
Idealnie wybrałem moment w którym należy przerwać progresję aby nie wygrać ???? Finał -98pln

Do góry Bottom