Tu masz wszystko http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.htmlpanowie wytlumaczcie co to jest ta zakladka i dlaczego przynosi ona takie zyski ?
Szukam argumentu dla którego gracie to spotkanie i za ciula nie mogę znaleźć15:30
Schalke - Hannover
a proszę bardzo. Dziś miałem gości (i bardzo dobrze bo wybrałem jedyne spotkanie z włoskiej B serie gdzie było 0:0) i wolny jestem od jakiegoś czasu.Straszak Ty podawaj typy, a nie odp na takie pytania
Tak. Leverkusen dlatego że niemiecka startuje po przerwie (wczoraj też Wolfsburga z Bayernem nie grałem), a Chelsea - City dlatego że nie gra Costa a obrona Chelsea dość dobra.Rezygnujesz z Leverkusen/Chelsea? :>
No popatrz, co Ty nie powiesz. To Cię zaskoczę, bo umiem liczyć ????Straszak, jak w overowym wejdzie Ci kurs mniejszy niż 3 bez zakładki, to bez podbicia stawki nie będziesz miał zysku
Overowa liga i wysoka średnia goli na mecz PSV.kursy na nastepnego gole w meczu PSV, sa mniejsze niz w meczu Realu ????
a ja ta Bologne zagrałem niestety ????a proszę bardzo. Dziś miałem gości (i bardzo dobrze bo wybrałem jedyne spotkanie z włoskiej B serie gdzie było 0:0) i wolny jestem od jakiegoś czasu.
Gram dziś tylko PSV i Twente jeszcze. Jak ktoś chce to Roma wydaje się być też dość dobra, ale ja gram tylko dwa pierwsze.
Jak ktos dal 2.75 to mial zakladke. Bo nie zdazylo wskoczyc 3 przed karnym.@edit
uuu, na Romie to chyba kto pograł to zakładkę miał, hm?
+1000 to jest easy w 'normalnych' ligach. +10000 to juz moze byc problem :razz:Ile wynosi Wasza łączna stawek w razie potrzeby atakowania +0,5 od 80 minuty?
Kalkulowałem zarówno stawkowanie x2, +66% ale coś nie mogę znaleźć optymalnego sposobu. Byłbym wdzięczny jakbyście mogli rozwinąć tą kwestię i uchylić rąbka jak to u Was wygląda. I tak w ogóle jak podchodzi bet365 do grania na którymś stopniu progresji kwotami oscylującymi w granicach +1000zł?