Jeśli przeznaczałeś na 1 mecz 100% funduszy, to musiało się tak skończyć.Dzięki wszystkim za grę - BANKRUT
Będę stałym gościem forum jak i tematu, ale z żalem muszę przyznać, że niestety z gry odpadam ????
5% budżetu na spotkanie to już sporo i to bez podnoszenia stawek. Zdarza się czasem czarny okres a 0-0 ścieli się gęsto. Biorąc pod uwagę że teraz takiego nie było a przez blisko 3 tyg był wręcz złoty okres to bankrut wynika zdecydowanie ze złego zarządzania budżetem no i tego huraoptymizmu o którym pisałem wcześniej. Szkoda.Jeśli przeznaczałeś na 1 mecz 100% funduszy, to musiało się tak skończyć.
sugerowałbym może jakąś progresję budżetową, co by się ubezpieczyć na okazję 1-2 meczów bez goli.
np coś w stylu:
1 mecz budżet łączny na wszystkie progi 15% banku
jeśli wtopa to kolejny mecz za 2x większy budżet niż poprzedni (30% bazowego banku)
coś w ten deseń
Zyski co prawda zmaleją, a wpływy z kolejnego meczu nie pokryją straty, ale kasa będzie dużo bezpieczniejsza i mniej narażona na złe serie.
grubas to znaczy ?...Woooow
Dali Olimpiakos ???? Gruuubas leci
Mam tak ustawione stawki, ze grubasy to u mnie 2.6k per game, zwyczajowo gram 650per gamegrubas to znaczy ?...
jak grubo stawiasz ?
pytam bo jeszcze dobrze się nie rozgrzali a tu już gol ????