>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Czas spedzony przy tym sposobie gry jest nieadekwatny do zysków jakie się osiąga uwzględniając straty.
4 dni zysków jednym meczem przepadają...

globus3216 6

globus3216

Użytkownik
ja stawkowałem 3,5,,8,13,20,35,50,80 co do kapitału ja przeznaczyłem 300 pln i narazie mam około 450-500 czystego zysku !!

S 440

straszaksam

Użytkownik
Czas spedzony przy tym sposobie gry jest nieadekwatny do zysków jakie się osiąga uwzględniając straty.
Pamiętamy że nie lubisz tej metody gry, ale jak ktoś chce grać to niech gra i sam się przekona czego chce ????

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Na początku również byłem nastawiony negatywnie do tej metody gry, ale postanowiłem spróbować i dać szansę temu systemowi.
Jakbym słyszał siebie ;)
Pograłem na tę chwilę w okolicach 30-35 spotkań i mogę z tego miejsca śmiało napisać, że TO NIE DLA MNIE. Brakuje mi konsekwencji i przede wszystkim jestem za nerwowy na taką grę ;) Dzisiaj najlepszy przykład tego, wycofałem się przy 5 progresji tym samym łamiąc główne założenie gry a wygrana wyczekała do 6 progresji. Zrobiłem tak już, któryś raz z kolei. Na dzisiejszym przykładzie zamieniłem potencjalny zysk 900zł w stratę -90zł. Także ja definitywnie wycofuję się z tego systemu paradoksalnie stwierdzając, że dla osób, które nie podzielają moich braków system jest dobry ????

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Przepraszam, pomyłka.
Z rozpędu sumowałem zakładkę a gol dla Wolfsburga padł przecież w 88 minucie.
Stawkowanie : 6-10-16-26-40-70-100-160-240

J 0

jacotey

Użytkownik
Dzisiaj było gorąco, jutro na pewno gram Real i pewnie jeszcze coś się wybierze z Holandii i Niemiec, nie wiem tylko jeszcze co.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Gdzie było gorąco? :razz:
frankfurt piękną zakładkę mi zafundował, PSV jak ktoś grał konsekwentnie to też strzelił na 6 progu, Borussia szybko na 3, nawet jak ktoś był wariat i pograł Bayern to wyciągał co prawda zysk dopiero na 7 progu (dało radę zakładkę? Wątpię, ale pytam, bo ktoś na bank to grał), ale wyciągał. Nie było nigdzie stresu dziś z graniem do 80-end przecież.
Dla mnie dziś (środa) Real grubo a normalnie pograć można:
Olympiakos - Atromitos
DR Kongo - Wybrzeże Kości Słoniowej
Dortmund - Augsburg
Hoffenheim - Bremen
i ze spotkań niekoniecznie bardzo overowych a ciekawych:
Köln - Stuttgart

Natomiast jutro (czwartek) to szykujcie wszelakie srebrniki jakie macie na mecz
Ghana - Gwinea Równikowa
o ile dadzą tam minutówki, to ja wejdę jak w masło.

Otrzymane punkty reputacji: +1
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Pamiętamy że nie lubisz tej metody gry, ale jak ktoś chce grać to niech gra i sam się przekona czego chce ????
Metoda jest bardzo dobra, ale jestem przeciwnikiem progresji powyżej 6 progów dla kursu 3.00 bo zobowiązanie okropnie rośnie

emm 99

emm

Użytkownik
U mnie sprawa wyglada troche inaczej, jesli zaczne progresje od 5zl to jest wsumie lajt, natomiast jak stawki sa juz xxx i gol nie pada to nie powiem, glowa wariuje dlatego zdecydowanie obnizam stawki. System mi sie podoba choc jestem na minus, przez to ze kilka razy zagralem sobie to co nie bylo w planach.. wnioski wyciagniete i mam nadzieje, ze wszystko pojdzie w dobrym kierunku. Bardzo niewiele meczy ktorych bylem pewien wtopilo - mianowicie swego czasu Salzburg kosztowal mnie bardzo duzo.
Tak czy inaczej, wszystko ma swoich zwolennikow i przeciwnikow.
P.s
Ile meczy pauzuje Ronaldo za czerwona kartke i kopniecie przeciwnika?

I 389

ise

Użytkownik
ale o dziwo Real bez CR7 zagrał najlepszy mecz od początku roku, mysle ze mozna wejsc systemem w ten mecz, co myslicie?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Z Ronaldo czy bez, Sevilla na wyjazdach z mocnymi przeciwnikami jest beznadziejna, gole będą ;)
nie mniej, gram oczywiście gola ogólnego, dla zdezorientowanych moim postem nt. grania Realu ????

globus3216 6

globus3216

Użytkownik
Gdzie było gorąco? :razz:
frankfurt piękną zakładkę mi zafundował, PSV jak ktoś grał konsekwentnie to też strzelił na 6 progu, Borussia szybko na 3, nawet jak ktoś był wariat i pograł Bayern to wyciągał co prawda zysk dopiero na 7 progu (dało radę zakładkę? Wątpię, ale pytam, bo ktoś na bank to grał), ale wyciągał. Nie było nigdzie stresu dziś z graniem do 80-end przecież.

Dla mnie dziś (środa) Real grubo a normalnie pograć można:

Olympiakos - Atromitos
DR Kongo - Wybrzeże Kości Słoniowej
Dortmund - Augsburg
Hoffenheim - Bremen

i ze spotkań niekoniecznie bardzo overowych a ciekawych:
Köln - Stuttgart

Natomiast jutro (czwartek) to szykujcie wszelakie srebrniki jakie macie na mecz
Ghana - Gwinea Równikowa
o ile dadzą tam minutówki, to ja wejdę jak w masło.

Ja też bedę to grał może z meczy na 20 wybiorę 2 bo narazie nie mam tyle kasy żeby obstawic wszystkie progresje

Do góry Bottom