S
440
straszaksam
Użytkownik
ja żem mówił to mnie nie słuchali :razz:
Jutro gram tylko Trapani - Carpi niezbyt dużą stawką.
Jutro gram tylko Trapani - Carpi niezbyt dużą stawką.
Po to żeby sprawdzić czy opłaca się grać na ten czasem niższy. Tak naprawdę to zrobiłem to wszystko jak bawiłem się różnymi sposobami stawkowania i może to uchroni kogoś przed bzdurnymi stawkami, na których się traci w stosunku do kursu przedmeczowego.Po co to wszystko krisu3 jak i tak wchodzimy z kursem 3,00(czasem niższym)
na drugiego gola?Split(jedna juz weszla, gram dalej od 2pol)
Każdy może sobie wstawić tam kurs jaki go interesuje. A do rozpisywania stawek pod dany kurs jest mnóstwo innych kalkulatorów. Choć tu ciężko zastosować jakiś algorytm, bo nie działa tu stały zysk itp. stąd stawki są wklepywane ręcznie.bo to zwykłe stawkowanie po 3,00
Nie miałem tu na myśli pomijania jakiegoś fragmentu meczu, tylko po prostu postawienie pierwszego progu od razu do 20' , stąd jest tam kurs niższy niż 3. Ja tak gram żeby zmniejszyć liczbę progów i potrzebny budżet, bo mam rekreacyjne stawki.wchodzenie w 20' czy coś takiego jest głupotą
Tu również każdy może sobie wstawić co chce i mnożyć te stawki jak chce. Może źle zareklamowałem ten arkusz, największy użytek można z niego zrobić po prostu sprawdzając czy własne stawkowanie jest korzystne czy też nie (jeśli ktoś używa innego niż podane przez Hanka)stosujesz to stawkowanie pierwotnie 3, 5, 8 itd.
Kto mówi, że ten excel jest genialny Ale czaję o co chodzi ????Popełnia to się błędy, wykroczenia itp. 'złe' rzeczy
WH strona bukmachera nie wiem czemu ale nie pokazuje tutaj jej nazwy hill sports.william - może sie domyślisz o jakiego chodzi ????Panowie gdzie patrzycie na dokladny czas strzelenia gola?
- bet365
-wyniki
- jakies oficjalne inne strony ?