>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

emm 99

emm

Użytkownik
Tylko bez licytacji Panowie.
Kurde, ze w meczu Ghany mozna bylo nie zlapac zakladki - to sie nazywa szczescie.
Na piatek:
20:00
Angers - Tours ✅⛔ [pograne do konca + mecz Monfilsa w tenisa, mam nadzieje, ze da rade w 3 secie, to zminimalizuje straty]
20:30
Trapani - Carpi ⛔
20:30
St. Liege - Mouscron ✅

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Witam,
Na dzisiaj coś z drugiej francuskiej - mecze wyglądają na overowe, a kursy świetne.
20:00 Troyes - GFC Ajacio
20:00 Creteil - Le Havre
Jakieś za, albo przeciw ? ????

K 107

krisu3

Użytkownik
W wolnej chwili popełniłem takiego excela. Pokazuje on przy jakim kursie można wchodzić w następny próg, aby mieć większy zysk niż po zagraniu całego budżetu na mecz po kursie przedmeczowym &quot;o0,5&quot; lub &quot;gol przed 80&quot;. NIE UWZGLĘDNIA zakładek, ponieważ potraktowałem je jako bonus do systemu, nie można liczyć tylko na zakładki. Jeśli w tabelce będzie jak najbardziej zielono, to zakładka powiększy tylko przewagę i to grubo.
Instrukcja obsługi:
- są 4 warianty, w zależności kto jak lubi grać
- zmieniamy tylko białe pola:
--kurs przedmeczowy
--kursy w jakich wchodzimy w kolejne progi (można tylko białe, można wszystkie jak ktoś w trakcie meczu chce zmienić)
--można dowolnie bawić się stawkami i dobrać optymalne dla siebie
W każdym pliku jest to samo, tylko formaty jakie kto lubi:
plik ods https://www.dropbox.com/s/i1q0u1o4flzrtlm/GoldoXXminuty.ods?dl=0
plik xls https://www.dropbox.com/s/h6b3yxbbs9820fx/GoldoXXminuty.xls?dl=0
plik xlsx https://www.dropbox.com/s/kvkztzviqpcx4pb/GoldoXXminuty.xlsx?dl=0
Może komuś się przyda. Jak ktoś ma jakieś uwagi, opinie, propozycje (zwłaszcza autor tematu) to proszę zgłaszać.

S 72

siargiej

Użytkownik
Niektorzy graja np gole na konkretna druzyne, albo mega underowe rosja2, wlochy2 itp, wtedy over 3 jest na 2 progach czasami
Na dzisiaj:
Split(jedna juz weszla, gram dalej od 2pol)
Creteil
Trapani

K 107

krisu3

Użytkownik
Po co to wszystko krisu3 jak i tak wchodzimy z kursem 3,00(czasem niższym)
Po to żeby sprawdzić czy opłaca się grać na ten czasem niższy. Tak naprawdę to zrobiłem to wszystko jak bawiłem się różnymi sposobami stawkowania i może to uchroni kogoś przed bzdurnymi stawkami, na których się traci w stosunku do kursu przedmeczowego.

S 440

straszaksam

Użytkownik
@krisu3
ogólnie excel taki sobie, bo to zwykłe stawkowanie po 3,00 rozpisane na różne warianty gry (swoją drogą wchodzenie w 20&#39; czy coś takiego jest głupotą, bo tracisz mnóstwo czasu na potencjalnego gola, a jesli dodać do tego że na początku meczu jest bardzo łatwo o zakładkę to tylko potęguje sprawę.
Inna rzecz - zrobiłeś tylko konkretne progi dla jednego rodzaju stawek, tj. chodzi mi o to że stosujesz to stawkowanie pierwotnie 3, 5, 8 itd., co jest mało przydatne dla większości grających tutaj, z racji tego, że po prostu operują na większych sumach ;)
Pochwalić należy natomiast za to, że pokazałeś, dlaczego granie minutówek jest lepsze od grania over 0,5 gola w meczu (można oczywiście zmodyfikować stawkowanie, żeby uwydatnić to jeszcze bardziej, ale o tym szerzej napisałem w jednym z moich poprzednich &#39;dłuższych&#39; postów i jeszcze wcześniej Hank).
Aha i jeszcze jedno, nie chcę wychodzić na czepialskiego itp., ale mnie strasznie wkurza ten błąd :razz:
nie pisze się &#39;popełniłem&#39;, kiedy chcesz powiedzieć o wykonaniu jakiejś dobrej pracy, wykonania jakiegoś zadania. Popełnia to się błędy, wykroczenia itp. &#39;złe&#39; rzeczy. Tak samo jak nie ponosi się zwycięstwa ;)
Ogólnie fajnie że pokazałeś &#39;na cyfrach&#39; to o czym było mówione wcześniej bo na pewno trafi to do większej liczby osób, niż suchy tekst ????

K 107

krisu3

Użytkownik
Dzięki za zainteresowanie ????
To po kolei:
bo to zwykłe stawkowanie po 3,00
Każdy może sobie wstawić tam kurs jaki go interesuje. A do rozpisywania stawek pod dany kurs jest mnóstwo innych kalkulatorów. Choć tu ciężko zastosować jakiś algorytm, bo nie działa tu stały zysk itp. stąd stawki są wklepywane ręcznie.
wchodzenie w 20&#39; czy coś takiego jest głupotą
Nie miałem tu na myśli pomijania jakiegoś fragmentu meczu, tylko po prostu postawienie pierwszego progu od razu do 20&#39; , stąd jest tam kurs niższy niż 3. Ja tak gram żeby zmniejszyć liczbę progów i potrzebny budżet, bo mam rekreacyjne stawki.
stosujesz to stawkowanie pierwotnie 3, 5, 8 itd.
Tu również każdy może sobie wstawić co chce i mnożyć te stawki jak chce. Może źle zareklamowałem ten arkusz, największy użytek można z niego zrobić po prostu sprawdzając czy własne stawkowanie jest korzystne czy też nie (jeśli ktoś używa innego niż podane przez Hanka)
Popełnia to się błędy, wykroczenia itp. &#39;złe&#39; rzeczy
Kto mówi, że ten excel jest genialny :p Ale czaję o co chodzi ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
R 36

rafaw1

Użytkownik
Panowie gdzie patrzycie na dokladny czas strzelenia gola?
- bet365
-wyniki
- jakies oficjalne inne strony ?

M 8

mintek14

Użytkownik
Panowie gdzie patrzycie na dokladny czas strzelenia gola?
- bet365
-wyniki
- jakies oficjalne inne strony ?
WH strona bukmachera nie wiem czemu ale nie pokazuje tutaj jej nazwy :p hill sports.william - może sie domyślisz o jakiego chodzi ????

M 8

mgawo

Użytkownik
nie wiem czy gdzieś przewinęło się to pytanie, ale co sądzicie o grze nie po kursie @3, a @2,5 i graniu takim kursem każdego meczu? (ofc. stawkowanie inne)

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Propozycje na dziś

Stuttgart - Bayern✅
Atletico Madryt - Real Madryt✅
Tottenham - Arsenal✅
Man City - Hull✅

Do góry Bottom