Hehe!Panowie,ja tez zagralem turkow i to pierwszy raz tym systemem.Z nudow ot tak rekreacyjnie i dwie stowy wtopilem.Ale nie mam zwyczaju jeczec i''kopac lezacego'' gdy cos komus nie poszlo.Kazdy chyba przegral cudzy typ i nie wazne czy byl on po kursie 1.05 czy 50!A kazdy typ grany jest juz''naszym typem''i jeczec nie wypada.
A swoja droga to temat ten''gol do XX minuty''ma jedna slabosc.Choc trwa dlugo,choc ma kupe odslon i dyskusji to...statystyk zadnych.Moze ktos w innej odslonie poprowadzil by TEST by udowodnic czy jest(lub nie) on oplacalny.Bo setki wpisow poki co odpowiedzi na to nie daly.Mozna za to zauwazyc ze ''entuzjasci''systemu z przed paru miesiecy najczesciej obecnie w nim sie nie udzielaja...
Czy ostatnie zdanie jest i MA BYC odpowiedzia na jego oplacalnosc?
Możesz mi wyjaśnić co mają statystyki do opłacalności i co w ogóle rozumiesz przez "opłacalność"
Jeżeli ktoś Ci pokaże że trafia z 60% skutecznością parzyste/nieparzyste po 1.95 tzn ze system jest opłacalny ?
Wiekszosc zalezy od tego goscia przed monitorem.
System był skierowany do ludzi którzy grali allin over 0,5 ew over0,5 z odkładaniem bo mimo że trafiali 15/16 meczy to i tak był minus. Ten system słuzy zniwelowaniu różnicy pomiedzy meczami wygranymi a przegranymi by być na +.
Sorry że takie głupie systemy podaje że jeszcze trzeba trafnie wytypować ^^
Wiem że kazdy tu szuka systemu : klik,klik, klik - 50 zl print:
Ale na to bym nie liczyl :razz:
Caranthira komentarz nawet nie zasłużył na cytowanie bo chyba niebardzo wiedział sam co chce powiedzieć ????
Edit: No Caranthira jednak sie wysilil to i ja to zrobie ????
CZY KTOS JESZCZE PAMIETA ZE GRAMY ZDARZENIA PO KURSACH 1,03-1,1 ?????!!!!!!
NO KU... NAJLEPIEJ ZEBY TRAFIAC 1/2 I JESZCZE BYC NA PLUSIE.
LUDZIE MYŚLCIE TROCHĘ.
Nikt wam nie każe grać, są gracze co typują dobrze
wysokie kursy i niech się tego trzymają. Są tacy co grają dobrze over 0.5 ale przy kursach oferowanych przez buka nie moga wyjść na +, to jest miejsce dla was.
Ja nikogo nie zachęcam ani nie zachęcałem do grania tym systemem. Jest to korzystna alternatywa i tyle.
Chociaż jestem przyzwyczajony ze wśród społeczeństwa Nie umiem = Nie da się