Straszak nie wiem jak można być po środku bo to nie jest opinia tylko fakt.
Faktem jest również że grajac moim systemem średnio uzyskamy wiecej niż buk nam proponuje co jest chyba jedynym takim systemem tutaj na forum.
Czy dzieki temu zawyzonemu kursowi jestesmy w stanie dobrze typowac i wygrac to już opinia ????
Może źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że ja już też jakiś czas temu odrzuciłem stawkowanie w ten sposób, że mam stały zysk niezależnie od tego kiedy padnie gol, aczkolwiek nie jest to też coś takiego co Ty proponowałeś w temacie oryginalnym.
@edit
nie chce mi się tego aż tak szczegółowo rozpisywać jak Tobie, w każdym razie idea zawsze jest taka, żeby ugrać więcej na minutówkach, niż na postawieniu over 0,5 przed meczem. Nawet przy jednym progu. No i przy Twoim oryginalnym stawkowaniu rzeczywiście jesteś w stanie pokonać tą marżę bukmachera w ten sposób sztucznie, z tym, że jest jedno ale - jeśli bramka padnie w meczu szybko (z wyłączeniem pierwszych 10 minut) i tylko na jednym progu, to niestety ale mamy fiasko :razz:
no i z tym że, co podkreśliłeś bardzo wyraźnie w swoim poście, na początku mamy o wiele więcej czasu i tym samym dużo większą szansę na zakładkę właśnie, co w jakiś sposób niweluje nam to powiedzmy sobie 'ryzyko' trafienia 1 progu. Przy stawkowaniu na stały zysk, kiedy wchodzimy w drugą połowę, to praktycznie już jesteśmy stratni, w stosunku do tego gdybyśmy postawili zwykły over 0,5, a to już jest nie do przyjęcia, ze względu na poświęcony czas chociażby. Cały czas oczywiście mowa o trafieniu jednego progu, bo dwa progi to przypadek specjalny i kwestia 'bonusowa' grania tym systemem
no i co miałem na myśli mówiąc, że jestem pośrodku? Otóż moje stawkowanie nie jest tak agresywne jak Twoje, bo Twoje zakłada że zysk wraz z czasem poświęconym na pojedyczy mecz - rośnie. U mnie jest podobnie, ale charakterystyka jest bardzij płaska, jeśliby zebrać to na wykres.
W zasadzie chyba o tyle mi chodziło, jak ktoś ma jakieś pytania (bo mam nadzieję że każdy rozumie o c chodzi) to walcie śmiało, tylko z sensem :razz: