Był już gość zwany cebulką czy voic3d, nie pamiętam dokładnie i wpadł na identyczny pomysł...
no jak widać, nie gra już.
Były też takie pomysły, żeby grać tylko drugą połowę, równie ciekawe.
Prawda jest taka, że grając od 30 minuty odpuszczasz ponad 1/3 spotkania, zakłądając że grasz do 80 minuty.
Heh nie wiem o co pijesz może mi wytłumaczysz? Nie zaprzeczam grałem tym systemem zrezygnowałem, ale
przynajmniej miałem JAJA i nie ściemniałem, na tym że w dłuższej perspektywie udawało mi się być na
Widzę, że kolejne osoby strzelają bankruta tylko nie najmądrzejszy i najfajniejszy straszaksam, który
komentuje zawsze PO zdarzeniu, a w przypadku niespodzianki, które się zdarzają zawsze szczęśliwie tego nie grał, bo nie miał czasu w weekend lub inna wymówka. Pisałem, że się z tego wycofałem jednak ty tego nie potrafisz zrozumieć. Dla mnie to Ty jesteś dziwny po wtopie zamykasz pysk na 2-3 dni i znowu wracasz do swojej ulubionej rzeczy jaką jest komentowanie porażek innych po rozegranym spotkaniu. Nazywaj to jak chcesz bólem dupy, biciem piany, hejtowaniem, plucie jadem już kilka osób w tym temacie zwracało Ci te same uwagi widać jesteś jednak niereformowalny. Chcesz się mądrzyć dalej to to rób mnie to wali, ale nie rozumiem po co wracasz do czasów kiedy grałem tym systemem wytłumacz mi jak debilowi tak żebym zrozumiał. Wiem, że dla Ciebie lepszą opcją jest czepianie się innych jak im nie wejdzie mecz, pisanie po że dziwisz się że wybrali akurat to spotkanie gdy ty grałeś zupełnie coś innego o tej samej godzinie, ale się tym nie pochwaliłeś, bo mogło to by się skończyć tak jak dzisiaj z ajaxem sprawia Ci to chyba większą radochę niż zakładka. Również życzę Ci równie szczerych życzeń z okazji zbliżających się Świąt widać u Ciebie świąteczny nastrój już panuje. PS nie wiem co wymyślisz, ale mój bankrut wiązał się nie z modyfikacjami, a z tym, że do 80 min nie było gola nie miałem takiego wyczucia jak Ty i nie zawsze grałem mecz do końca, a gdy zagrałem to po 80 minucie nie padła żadna bramka, pechowo też w weekend zawsze miałem czas stąd nie udało mi się uniknąć czarnej soboty czy niedzieli jak Tobie.
Z mojej strony po raz kolejny już to by było na tyle Pozostałym życzę jednak dużo szczęścia=zakładki=jak najmniej 0:0 no i zdrowych i Wesołych Świąt i do siego Roku ????