A co zagrać z francuskiej ?No to Rosenborg odpadł. Zostaje jeszcze liga francuska
Polecam Ci rosyjski portal www.24score.comJaka polecacie stronke, do sprawdzania statystyk z pilki noznej?. Glownie chodzi mi statystyki goli.
Wystarczy przeczytać każdą poprzednią stronę lub główny temat z założeniami Hanka i znajdziesz kilkakrotnie odpowiedź na twoje pytanie które nigdy chyba się nie skończy...Siemanko wszystkim. Od 3 dni śledzę ten temat. Dziś zagrałem na "sucho" tym systemem i na plus lecz mam do Was jedno pytanie odnośnie zakladki. W jaki sposób ja robicie jest to uzależnione od czasu np jak jest powyzej X5 to typujecie już następne czy też od kursu np powyzej 3.00?
ja do twojej wypowiedzi dodałbym jeszcze coś....Ja radzę dziś zagrać o 12:00 mecz Kashimy Antlers.
Dlaczego?
Otóż ta drużyna notuje, ciągnącą się od zeszłego sezonu, rekordową serię 30 meczów bez remisu (a więc też bez 0:0).
Teraz jest w Japonii ostania kolejka przed przerwą na Mistrzostwa Świata, a Kashima gra z ostatnią drużyną w tabeli. Seria będzie kontynuowana.
Szansa na over 0,5: 5/5
Patrząc na staty, może się udać, ale wg. mnie zbyt ryzykowne, aby grać tym systemem. A chodzi o to, żeby grać pewne mecze, co nie?moze zagrac na gola tokushimy?