AZ - GroningenAZ był uzasadniony wystaczyło spojrzeć na statystyki...
Co do hamburga cóż podobnie jak z pucharem LE
Nie da się wyeliminować w 100% takich meczy nawet popierając je dobrą analizą
Spójrz ile tu meczy zostało podanych i mały ich odsetek kończy się 0-0
Mi na ponad 40 meczy zadrzyły się 3 0-0 i to 2 dziś.
Kolega ma 100% racji. Trochę za szybko to wszystko, każdy chce wrzucić jakiś typ nie zawsze poparty analizą, dziś o "20:30" można było z 10 innych meczy grać i spokojnie wyszłoby się na Wczorajszy mecz Sevilli jak widać niewiele nas nauczył. Mecze o wysoką stawkę to mecze wysokiego ryzyka.AZ - Groningen
Historia ostatnich starć to 4/5 meczy under 2,5 gola. Dla mnie to już za duże ryzyko do grania, do tego dochodzi duża stawka tego play-offu.
Hamburg - Furth
Hamburg wiadomo jak ostatnio obniżył loty, na 10 ostatnich spotkań średnia tylko 1 strzelonej bramki na mecz, co nie napawa optymizmem.
Historia spotkań tych drużyn to
24.09.13
Hamburger-Furth 1 : 0
02.03.13
Hamburger-Furth 1 : 1
06.10.12
Furth-Hamburger 0 : 1
Ja wiem że jest wolność i każdy podaje typy jakie chce z analizami lub bez, ale może by tak każdy kto podaje typ jak już nie chce go koniecznie uzasadniać sam ocieniałby prawdopodobieństwo jego trafienia w skali np. 1-5. Zawsze inny użytkownik mógłby się do tego odnieść i wystawić inną ocenę. Dla mniej zaawansowanych byłby to jakiś wyznacznik czy grać dany typ czy nie.Niestety mowilem o tym, ze kazdy wrzuca co mu tylko w oko wpadnie... Dzis 2x 0-0, przedwczoraj 2x 0-0.. Gdzie tu logika??? Zwykle napalanie sie na kase i juz. To sie nie skonczy dla co niektorych dobrze. Nie lepiej wybrac sobie 2 mecze na dzien i tego sie trzymac?
Prozpozycje taka zlozylem rano, moze nie tak rozbudowana ale jednak. Od tego momentu przybyly 3 strony. Rozwaz sam, czy Twoj madry nota bene pomysl, zda tu egzamin.Ja wiem że jest wolność i każdy podaje typy jakie chce z analizami lub bez, ale może by tak każdy kto podaje typ jak już nie chce go koniecznie uzasadniać sam ocieniałby prawdopodobieństwo jego trafienia w skali np. 1-5. Zawsze inny użytkownik mógłby się do tego odnieść i wystawić inną ocenę. Dla mniej zaawansowanych byłby to jakiś wyznacznik czy grać dany typ czy nie.
livemecz, klikasz na interesujace Cie spotkanie i masz wszystko jak na dloni w zakladce H2HJaka polecacie stronke, do sprawdzania statystyk z pilki noznej?. Glownie chodzi mi statystyki goli.
Zda nie zda próbować trzeba Poza tym Hank gra systemem tylko do pierwszej bramki i tego powinniśmy się trzymać. Szkoda już czasu na analizy przegranych meczy, teraz to trzeba uzasadnić te które chce się tu podać dla własnego dobra ale przede wszystkich dla innych grających.Prozpozycje taka zlozylem rano, moze nie tak rozbudowana ale jednak. Od tego momentu przybyly 3 strony. Rozwaz sam, czy Twoj madry nota bene pomysl, zda tu egzamin.
No tak, zgadza się, niemniej różnie to bywa, jakaś ???? i po meczu, a brak bramki do 80' należy rozpatrywać jako przegraną.te mecze które ja podaję , to z założeniem nie 1 a 2 bramek...
Tak więc 1 mecz - ale tak jakby dwa ????
Tak, dziś zakładka jeśli jakaś była to w pierwszej połowie, więc nie bardzo wiem co miało mnie uratować przed wtopą.. do tego szybkie bramy w większości spotkań.15 meczy musisz mieć żeby pokryć 1 wtope? ??
Ciekawe jest to czy jedno spotkanie x12 na jednym progu jest w stanie tak minimalizować dwa mecze 0-0. Powiedzmy, że reszta wygranych się złożyła na Hamburg to i tak zostaje AZ... więc nie wiem co się oburzasz zamiast wyłożyć stawki które wymnażasz.I jeszcze problemy ile to ja zarobiłem czy straciłem
Nie za bardzo rozumiem czemu się tak rzucaszEksperci zawsze odzywają się po meczu
I jeszcze problemy ile to ja zarobiłem czy straciłem ... 15 meczy musisz mieć żeby pokryć 1 wtope? ?? Dam sobie luz z podawaniem tu typów bo jak widać na koniec są jeszcze jakieś problemy... Powodzenia wszystkim w dalszej grze ????