>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

ms15 87

ms15

Użytkownik
Tak samo Basel i Standard Liege ????
Ja nie narzekam, będzie więcej spokoju w graniu Rotherhamu i Alkmaar. Nie lubię grac 6-7 progresji na raz.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
No faktycznie na poczatku nawet mi do glowy nie przyszlo ze system zyska taka popularnosc i ze bedzie przynosil takie profity ????
Szkoda ze nie ma to jakos zbyt duzego przelozenia na gotowke :p Bo jakos nikt nie napisal &quot; dzieki Hank, zarobilem tysiaka na Twoim systemie daj skrilla wyśle uznaniowe pięc dych&quot; ^^
No ale przynajmniej satysfakcja jest no i mój mały biznesik jakoś prądzi.
Obecnie trwają intensywne testy nad nowym systemem. Mam nadzieje że na wrzesień jak ligi beda szly pełna parą bedzie gotowy.
Póki co zycze powodzenia i wysokich wygranych.;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Obecnie trwają intensywne testy nad nowym systemem. Mam nadzieje że na wrzesień jak ligi beda szly pełna parą bedzie gotowy.
Teraz to sobie narobiłeś ???? Ile to będzie pytań o ten system. Nie dasz rady z odpisywaniem ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Grają o 20.30 - seria 5 meczów z BTS i na over 2.5:

01.09.13 Zulte - Anderlecht 4:3 (1:1) +
21.04.13 Zulte - Anderlecht 2:1 (1:0) +
22.09.12 Zulte - Anderlecht 2:3 (1:1) -
26.11.11 Zulte - Anderlecht 2:3 (0:0) -
05.12.10 Zulte - Anderlecht 1:2 (0:1) -

do rozważenia na 2 gole
0:2 ✅ ✅ :grin:
EDIT:

a FT 1:2 czyli skoro był typ over 2.5 to minimum 3 gole - a 2 jako strefa bezpieczeństwa...

.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Rotherham gol ???? 2 zakładki ktoś grał? Sorka Preston wbili ????
Ciekawy mecz jeszcze Perugia gra w super pucharze włoch

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
w ich 1 meczu było 1:1
ja osobiście zagram tu do 1 bramki i kończę ten mecz
sam musisz zdecydować zawsze jakieś ryzyko jest ja uważam że warto ;)

W 0

warchol007

Użytkownik
Mam pytanie do Ciebie Hank czy puszczasz zakładkę odrazu jak wskoczy kurs 3 czy czekasz na troche wyższy kurs np 3.25? Jak lepiej robić wg Ciebie?

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
No faktycznie na poczatku nawet mi do glowy nie przyszlo ze system zyska taka popularnosc i ze bedzie przynosil takie profity ????
Szkoda ze nie ma to jakos zbyt duzego przelozenia na gotowke :p Bo jakos nikt nie napisal &quot; dzieki Hank, zarobilem tysiaka na Twoim systemie daj skrilla wyśle uznaniowe pięc dych&quot; ^^
No ale przynajmniej satysfakcja jest no i mój mały biznesik jakoś prądzi.
Póki co zycze powodzenia i wysokich wygranych.;)
Masz pewnie kasy jak lodu z tego systemu, więc jaką różnicę robi Ci 50zł?
;)
Tak na serio, może rzeczywiście typerzy zbyt dużo nie zarobili. Nie zauważyłem, żeby ktoś, oprócz Ciebie, tutaj yield tego systemu podliczał.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Już sporo razy wygrywałem takie mecze typu perugia ale jak masz wątpliwości to zwyczajnie nie graj ????
Ten mecz hamburgera taki sobie zresztą jak i alkmaarku

Do góry Bottom