Uważam że do każdego typu powinno być krótkie uzasadnienie (tylko sensowne, bo analizę typu h2h to może każdy zrobić w 3 min). Mi bardziej zależy na tym, żeby ktoś kto się naprawdę zna (chodzi mi o daną ligę, ewentualnie drużynę) wypowiedział się na temat danego meczu, dlaczego powinna przynajmniej paść ta 1 bramka na co najmniej 99%. Ja na przykład interesuję się
Serie A i tam mogę podawać jakieś mecze do systemu, a nie na pałę wybierać mecze po 3-minutowej analizie. To taka drobna uwaga, żeby ten temat był jeszcze bardziej przydatny.
Podbijam, bo jak na razie analizy typu, że mecz wydaje się ciekawy nic nie wnoszą.
Dzisiaj jeśli chodzi o polską ligę na pewno trzeba ominąć Cracovia Kraków - Piast Gliwice. Nie zdziwiłbym się, gdyby obydwa zespoły zadowolił bezbramkowy remis wobec porażki Lubinian.
Za to poleciłbym
Lech Poznań - Górnik Zabrze, choć wobec niskiego kursu na gospodarzy, ciężko powiedzieć jaki kurs będzie na bramki. Ja osobiście zagram na bramki gospodarzy. Przede wszystkim dlatego, że o ile wcześniej tylko dużo stwarzali sytuacji, a Teodorczyk marnował dosłownie seryjnie, tak ostatnio poprawił znacząco skuteczność. Goście robią cyrki w obronie i jakoś ciężko się przekonać do nich akurat dzisiaj. Gospodarze jako tako ciągle mają szanse Mistrzostwo Polski. Co prawda Górnik Zabrze również może myśleć o europejskich pucharach, jednak widzę poważniejszych kandydatów na to miejsce, choćby w postaci Pogoni Szczecin, Ruchu Chorzów, czy Wisły Kraków.
POPRAWKA. Występ Teo niepewny.
____
Jeszcze słowo o wczorajszym meczu w Białymstoku. Osobiście zagrałem, dosyć szybka bramka i ostatecznie wtopiłem pieniądze. Zagłębie Lubin zamiast ruszyć do ataku, jak choćby w 88 minucie, to grali jakby w ogóle im nie zależało na zwycięstwie. Co roku powtarzają ten schemat słaba jesień, dobra wiosna, i o ile na razie się to sprawdzało na początku tej rundy, tak teraz widać, że przyhamowali. Taka ciekawostka - Zagłębie oddało 23 strzały i... 4 celne (Legia wczoraj do 3 gola miała 3 celne strzały).