>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Kashiwa jak dla mnie jest bezsensownym ryzykiem... W H2H widać jak na dłoni że często padały między tymi zespołami remisy bezbramkowe i mimo że może tu paść ta bramka to jednak nie podejmę się tak dużego ryzyka...

kamlot 52

kamlot

Użytkownik
Uważam że do każdego typu powinno być krótkie uzasadnienie (tylko sensowne, bo analizę typu h2h to może każdy zrobić w 3 min). Mi bardziej zależy na tym, żeby ktoś kto się naprawdę zna (chodzi mi o daną ligę, ewentualnie drużynę) wypowiedział się na temat danego meczu, dlaczego powinna przynajmniej paść ta 1 bramka na co najmniej 99%. Ja na przykład interesuję się Serie A i tam mogę podawać jakieś mecze do systemu, a nie na pałę wybierać mecze po 3-minutowej analizie. To taka drobna uwaga, żeby ten temat był jeszcze bardziej przydatny.
Podbijam, bo jak na razie analizy typu, że mecz wydaje się ciekawy nic nie wnoszą.
Dzisiaj jeśli chodzi o polską ligę na pewno trzeba ominąć Cracovia Kraków - Piast Gliwice. Nie zdziwiłbym się, gdyby obydwa zespoły zadowolił bezbramkowy remis wobec porażki Lubinian.
Za to poleciłbym Lech Poznań - Górnik Zabrze, choć wobec niskiego kursu na gospodarzy, ciężko powiedzieć jaki kurs będzie na bramki. Ja osobiście zagram na bramki gospodarzy. Przede wszystkim dlatego, że o ile wcześniej tylko dużo stwarzali sytuacji, a Teodorczyk marnował dosłownie seryjnie, tak ostatnio poprawił znacząco skuteczność. Goście robią cyrki w obronie i jakoś ciężko się przekonać do nich akurat dzisiaj. Gospodarze jako tako ciągle mają szanse Mistrzostwo Polski. Co prawda Górnik Zabrze również może myśleć o europejskich pucharach, jednak widzę poważniejszych kandydatów na to miejsce, choćby w postaci Pogoni Szczecin, Ruchu Chorzów, czy Wisły Kraków.
POPRAWKA. Występ Teo niepewny.
____
Jeszcze słowo o wczorajszym meczu w Białymstoku. Osobiście zagrałem, dosyć szybka bramka i ostatecznie wtopiłem pieniądze. Zagłębie Lubin zamiast ruszyć do ataku, jak choćby w 88 minucie, to grali jakby w ogóle im nie zależało na zwycięstwie. Co roku powtarzają ten schemat słaba jesień, dobra wiosna, i o ile na razie się to sprawdzało na początku tej rundy, tak teraz widać, że przyhamowali. Taka ciekawostka - Zagłębie oddało 23 strzały i... 4 celne (Legia wczoraj do 3 gola miała 3 celne strzały).

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Mecz na teraz: Peterborough -Leyton Orient
Gospodarze ostatni mecz przegrali 1:2 i myślę że teraz przy własnej publiczności będą starali się coś ugrać Leyton też raczej nie przyjedzie bronić wyniku w końcu to nie liga polska ???? Statystyki bramkowe są bardzo zachęcające i możliwe że będę nawet grał do 2 bramki ale tego osobiście nikomu nie polecam ???? http://www.livesports.pl/mecz/runC2EUs/#h2h;overall
Co do meczu LECH-GÓRNIK również uważam że w tym meczu padną bramki ????

kamlot 52

kamlot

Użytkownik
No trzeba przyznać, że tempo w tym meczu na razie zapowiada bramki ;). Chyba po 10 minucie wjade w te spotkanie, chyba, że się tempo trochę zwolni to tak od 30 min. około.
@edit
No i rzeczywiście weszło, też się załapałem, ale odpuszczam już te spotkanie. W końcu gospodarzy ten wynik zadowala (awans), więc jak wynik się będzie utrzymywał, to z czasem mogą się coraz bardziej bronić.

S 72

siargiej

Użytkownik
Na austriacka 2 powinno byc lepiej ????
Moje typy na dzis:
1. St Polten (austria2)
2. Vitesse (holandia)
3. Terek (rosja)
4. Lyon (moja ulubiona francuska ekipa)
5. New york (mls)

Na wszystkie w/w mecze powinny byc zadowalajace kursy. Kieruje sie h2h, statystykami, ruchami pieniazkow i wlasnym przeczuciem. Jak narazie 4/5 w tym temacie

Otrzymane punkty reputacji: +4
kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Ja teraz zagram Verone i Pogoń dlatego że mają bardzo dobre statystyki pogoń walczy o eliminacje do LE co do Verony to ma też matematyczne szanse na LE i jest bramkostrzelna i to bardzo ;)

Jest i Arka Gdynia do pogrania ????

Arka Gdynia ✅
Verona ✅
Preston ✅
Pogoń ✅
Partizan ✅
Lech ✅

baqq 188

baqq

Użytkownik
Na 21 polecam Rennes vs Sochaux. Goscie ostatnio w ostrym gazie walcza o utrzymanie ze wszystkich sil. Rennes brakuje 1 pkt aby miec bezpieczna ilosc pkt. Duza pada goli w ich wykonaniu i mysle ze tu tez wpadnie ( i to pewnie nawet nie 1 ) .

Otrzymane punkty reputacji: +8
baqq 188

baqq

Użytkownik
Dorzucam Lille - PSG. Z boiska wyleciał Martin, powinno zrobić sie luźno i rozyspac worek z bramkami. Tym bardziej ze Lille nie ma jeszcze zapewnionych kwalifikacji do LM.

Do góry Bottom