>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

gatti 0

gatti

Użytkownik
czy to strona od wychwalania sie ile to ja nie zarobiłem itd bo smietnik tu jakis ,propozycje dnia ponoć a nie jakieś pierdolniki wypisujecie

ms15 87

ms15

Użytkownik
Dokładnie, bardzo fajnie że są podawane typy ale chwalenie się ile ktoś na nim zgarnął jest bez sensu. Wiadomo, że skoro ktoś podaje typ to później chcę dac do wiadomości że dany typ wszedł. Ale czy nie wystarczy dodac &#39;plus&#39; w poście z typem? I np uczciwe dopisywanie swojego ogólnego bilansu &#39;wygranych-porażek&#39; po danym typie powiedzmy 6-1. Będzie to przejrzyste i nie będzie się robił śmietnik w tym temacie. To taka moja sugestia.
Pozdro i powodzenia ;)

baqq 188

baqq

Użytkownik
Na godz. 15:00
Livorno - Florentina. Livorno pewne juz spadku jednak bramke upatruje w druzynie gosci, ktora walczy o start w fazie grupowej LE.Livorno duzo traci, Flora duze strzela wiec typ pasuje.

P 22

pgrom

Użytkownik
Liga dosc bramkostrzelna choc jak w kazdej lidze sa zespoly underowe. To Azja wiec tu glownie kieruje sie statystykami. Lider ligi wybija sie grubo ponadprzecietna i czasem padaja wyniki hokejowe ????

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Proponuję zagrać mecz CSKA Moskwa - Tomsk
CSKA walczy o lidera i jeśli wygra ten mecz obejmie prowadzenie w tabeli z dorobkiem 61 pkt. Dodatkowym atutem jest też gra na własnym podwórku. Statystyki są dobre motywacja również myślę że spokojnie mecz wejdzie no chyba że jakiś wielki pech nastąpi ;)

Mecz zaczyna się o 13:45 więc jeśli ktoś chce zagrać to wypada się pośpieszyć ????

Wygrane:
6 ✅
0⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
baqq 188

baqq

Użytkownik
Atalanta - Milan 51 min 0:1 wejscie na progu 6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 18

arko22

Użytkownik
Moje typy na dziś:
Liverpool - Newcastle Gol 20 minuta ✅
Manchester City - West Ham Gol 38 minuta ✅
Southampton - Manchester United Gol 28 minuta ✅
Cardiff - Chelsea Gol 16 minuta ✅
Atletico Madrid - Malaga Gol 66 minuta ✅
Celta Vigo - Real Madrid Gol 43 minuta ✅
Elche - Barcelona ⛔

kamlot 52

kamlot

Użytkownik
Ja ze swojej strony również polecam dwa mecze z angielskiej ligi, czyli Liverpool FC oraz Manchester City. Dzisiaj oprócz walki o Mistrzostwo Anglii jest jeszcze jeden mały podtekst. Potrzebują paru bramek do wyśrubowania rekordu zdobytych bramek w lidze. W takim razie poleciłbym po nieco wyższym kursie zagrać po prostu na bramki gospodarzy.

Liverpool FC - Newcastle United ✅
Manchester City - West Ham United ✅

Na dodatek polecam Ruch Chorzów - Zawisza Bydgoszcz ✅. Gospodarze ciągle walczą o europejskie puchary, z kolei goście już sobie je zapewnili przez Puchar Polski. Z gości trochę uleciało powietrze po zdobyciu Pucharu i ciężko powiedzieć jak się dzisiaj zaprezentują, ponieważ tydzień temu z Lechem Poznań zwyczajnie mogło braknąć im sił, ponieważ mieli mało czasu na regeneracje. Dzisiaj przekonamy się czy oprócz tego braknie u nich motywacji, w końcu cel przedsezonowy zrealizowali w nadmiarze. Na dodatek jak Zawisza gdzieś jedzie, to zawsze stara się skubnąć choćby tą jedną bramkę.

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Drezno - Bielefeld -&gt; ostatnia kolejka, remis obu ekipa g*wno daje, a szczegolnie gościom.

Otrzymane punkty reputacji: +1
baqq 188

baqq

Użytkownik
Livorno - Fiorentina ✅ na 6 progu

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
A więc tak fiorentina,liverpool,fulham,southampton,city weszły ????
Co do Austria Wiedeń zgodzę się że warto zagrać. Co myślicie o meczu Bilbao? Sam się nad tym zastanawiam i chciałbym się dowiedzieć co inni o tym myślą ;)

Wygrane:
12 ✅
0 ⛔

ms15 87

ms15

Użytkownik
Co do meczu Bilbao to również myślę, że bramki padną. Po pierwsze- to w końcu derby kraju Basków, więc pomimo że Bilbao już o nic nie walczy to na pewno nie odpuszczą takiego spotkania przed własną publicznością. Dodatkowo Sociedad ma jeszcze szansę na wyprzedzenie Sevilli i bezpośredni awans do LE. Ich ostatnie 5 bezpośrednich spotkań- w każdym minimum 2 bramki. Także wszystko wskazuje, że i dziś padną gole, ale wiadomo jak to bywa w tym sporcie ;) Osobiście sam bym grał ten mecz, ale niestety nie dysponuję wtedy czasem. Powodzenia!

Do góry Bottom