>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Panowie a co powiecie na wieczor o tym zestawie:
Atletico Madrid - Malaga
Celta Vigo - Real Madrid
Elche - Barcelona
Beda tu bramki ? ????
Wiadomo ze tu walcza o mistrzostwo wiec kazdy bedzie chcial wygrac. Ale Real i Barca graja na wyjazdach.

Dzisiaj ostatnia kolejka angielska wrecz rozpieszcza ???? Wszedzie brameczki wpadaja jak w maselko ????

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Wybrałeś 3 mecze w których faworyci &quot;muszą&quot; wbić bramki ale oczywiście jest małe ryzyko że jakiś mecz nie wejdzie ;) Ciekawe jakie będą kursy...

A 18

arko22

Użytkownik
Masz wyżej podane typy podparte analizami więc po co pytać się non stop o coś i zaśmiecać temat? Owszem jest ryzyko nawet jeśli analiza jest dobrze przeprowadzona i wszystko wskazuje na to że padnie bramka. Ale jak to się mówi &quot; Kto nie ryzykuje, nie pije szampana&quot;.

baqq 188

baqq

Użytkownik
Austria Wieden - Sturm Graz 0:1 75 min. prog 8 ✅
Bardzo sie obawialem poniewaz stadion w Wiedniu wyglada niczym nasz Narodowy basen ale sie udalo..

P 22

pgrom

Użytkownik
Wszyscy ida w kierunku hiszpańskich &quot;faworytow&quot; a ja zaproponuje mecz na szczycie ligi norweskiej Molde - Stromsgodset✅. W meczach tych drużyn zawsze padaja bramki, poza tym Molde ma szanse odskoczyć na pozycji lidera

sts1906 3

sts1906

Użytkownik
Vestsjaelland - Aalborg tu tez się mi dzis nie popisali....
zastanawiam się jeszcze dziś nad
Fluminense-flamengo
Constanta - Petrolul
poprze ktoś?? bo się waham ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
żyje ktoś po elche-barca?? czy widzimy się znowu po 10-tym ;)
Barcy i Realu nie gralem tylko Atletico ale i tak 30 funa poplynelem bo mi neta wrabalo i nie mialem jak dawac kolejnych progow a by weszlo.
Real odpuscilem jak zobaczylem sklad a co do Barcy nie mialem przekonania. Ogolnie ostatnie mecze pierwszej trojki to sa jakies jaja ????

Do góry Bottom