baqq
Użytkownik
sledzilem wpadla ok 50:30hmmm ta boliwia wg mnie w 60' bramka, ktos sledzi? bet oczywiscie 61'..
sledzilem wpadla ok 50:30hmmm ta boliwia wg mnie w 60' bramka, ktos sledzi? bet oczywiscie 61'..
ja osobiscie wchodze w Quilmes - Gimnasia. Troche ryzykowany ale jakos mam nosa do tego meczu.. zobaczymy czy sie nie pomylilem
Faktycznie może wejść i z fajną zakładkąja osobiscie wchodze w Quilmes - Gimnasia. Troche ryzykowany ale jakos mam nosa do tego meczu.. zobaczymy czy sie nie pomylilem
Chytry dwa razy traci, ale jak chcesz to jedz z koksem ????Zamora - Zulia , 4 bramka do połowy, sądzicie że jest sens grać dalej? Wiem że to odstaje bardzo od systemu Hanka ale nie oszczędzają się dziś chłopcy ????
Radzilbym to juz odpuscic.. Czesto mozna spotkac ze przy bardzo duzym wyniku w 1 polowie wynik na koniec nie ulega zmianieZamora - Zulia , 4 bramka do połowy, sądzicie że jest sens grać dalej? Wiem że to odstaje bardzo od systemu Hanka ale nie oszczędzają się dziś chłopcy ????
Wiele nam nie potrzeba wystarczy 1 na mecz ;DOgólnie liga Argentyńska jest strasznie underowa wiec wielu goli się nie ma co spodziewać...
Zgadza się wbrew pozorom to właśnie może być dobra liga, wiadomo że najwięcej zarabia się na zakładkach, a zakładka z dobrym kursem w 3 czy 4 minucie każdej dziesięciominutówki to jest to. No i najlepiej jakby bramki padały między 50 a 70min ????Wiele nam nie potrzeba wystarczy 1 na mecz ;D
Może i tak ale tu często są wyniki bezbramkowe mimo ofensywnej gry obu ekip.Wiele nam nie potrzeba wystarczy 1 na mecz ;D
Warto popatrzeć z kim padały te remisy bo ostatnie 4 mecze 0:0 z wybitnie underowymi drużynami, poza tym warto zwrócić uwagę na H2H a tam remisów brakbelgrano 6 remisow na 8 meczykow z czego bodaj 4 bezbramkowe. Nie polecam