>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 72

siargiej

Użytkownik
a ligi skandynawskie? Dopiero zaczynaja, a sa super do grania systemem

Boliwia na bank po 60. Dokladnie chyba 60:19

baqq 188

baqq

Użytkownik
ja osobiscie wchodze w Quilmes - Gimnasia. Troche ryzykowany ale jakos mam nosa do tego meczu.. zobaczymy czy sie nie pomylilem

T 3

torresfp

Użytkownik
ja osobiscie wchodze w Quilmes - Gimnasia. Troche ryzykowany ale jakos mam nosa do tego meczu.. zobaczymy czy sie nie pomylilem

Już powinien być jeden karny przynajmniej, mecz jest żywy, dużo sytuacji z tego co widzę. Można wchodzić.

baqq 188

baqq

Użytkownik
Wlasnie dlatego mi sie takie mecze podobaja gdzie robi sie zakladke w 3 minucie ???? Czesto sie dziwie ze bet czasami wystawia w kolo 40 minucie juz kurs 2.00 na X ale ja takie mecze chetnie lapie i dzis weszla piekna zakladka w szwedzkiej ( 3 sekund zabraklo do podwojnej zakladki)

P 22

pgrom

Użytkownik
Zamora - Zulia , 4 bramka do połowy, sądzicie że jest sens grać dalej? Wiem że to odstaje bardzo od systemu Hanka ale nie oszczędzają się dziś chłopcy ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Zamora - Zulia , 4 bramka do połowy, sądzicie że jest sens grać dalej? Wiem że to odstaje bardzo od systemu Hanka ale nie oszczędzają się dziś chłopcy ????
Chytry dwa razy traci, ale jak chcesz to jedz z koksem ????

baqq 188

baqq

Użytkownik
Radzilbym to juz odpuscic.. Czesto mozna spotkac ze przy bardzo duzym wyniku w 1 polowie wynik na koniec nie ulega zmianie

P 22

pgrom

Użytkownik
Tak też zrobiłem zwłaszcza że bramki nie padają &quot;systematycznie&quot;, pierwsze trzy to spoooore odstępstwo od typowych meczów piłkarskich ???? W meczu Belgrano - Arsenal de Sarandi też może się coś urodzić ????

S 72

siargiej

Użytkownik
za to wlasnie w ofercie boca juniors. Polecam, ale nie od poczatku

Jako ciekawostka kurs na bramke do 20 to 2.75 ????

P 22

pgrom

Użytkownik
Wiele nam nie potrzeba wystarczy 1 na mecz ;D
Zgadza się wbrew pozorom to właśnie może być dobra liga, wiadomo że najwięcej zarabia się na zakładkach, a zakładka z dobrym kursem w 3 czy 4 minucie każdej dziesięciominutówki to jest to. No i najlepiej jakby bramki padały między 50 a 70min ????

P 22

pgrom

Użytkownik
belgrano 6 remisow na 8 meczykow z czego bodaj 4 bezbramkowe. Nie polecam
Warto popatrzeć z kim padały te remisy bo ostatnie 4 mecze 0:0 z wybitnie underowymi drużynami, poza tym warto zwrócić uwagę na H2H a tam remisów brak

Do góry Bottom