>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

lipers 102

lipers

Użytkownik
Coś ten boliwar mnie martwi ;p Pasuje pod system, ale chłopaki się słabo garną ;p nie chce by zapsuli mi ten dzień ;p

baqq 188

baqq

Użytkownik
Wlasnie dlatego wole grac takie mecze jak Quilmes - Gimnasia. w 2-3 min juz zakladka zrobiona byla

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Ktoś tam kiedyś wspomniał że ludzie tu na forum tylko się chwalą wygranymi no cóż widocznie ten ktoś nie widział ile ludzie z forum potrafią wtopić...
Przechodząc już do tematu to w dniu dzisiejszym jest bardzo mało meczy do grania owszem ryzykanci znajdą ich więcej ale mi zalezy na w miarę stabilnym zysku ????
Lyubimets - Slavia Sofia wybrałem ten mecz tylko i wyłącznie ze względu na statystyki.
Malmö - Halmstad Malmo ma szansę objąć fotel lidera ale co jak co najlepiej to się robi na swoim stadionie dodatkowo mecze między tymi zespołami bardzo często kończyły się większą ilością bramek http://www.livesports.pl/mecz/fNuJFCiO/#h2h;overall
ten mecz może również zakończyć się jak elche-barcelona więc stawiać z głową ????

J 0

juventino28

Użytkownik
siema wszystkim
ja wczoraj pojechalem na barcelonie ale uwazam ze to jest wpisane w zawod golibuka przegrane byly sa i beda tyle co mozemy zrobic to zminimalizowac to do jak najmniejszych rozmiarów.

Do góry Bottom