Albo granie do 80min. Kurs na over 0,5 po 80min wcale do wygorowanych nie nalezy i nierzadko wynosi ledwo 2,25...Jedną z takich opcji może być zaczynanie od,, gol przed 20 minuta'' nie oszukujmy się Ale tych bramek wcale tak dużo w pierwszych 10 min nie wpada a przy 0-0 straty po 8 progach byłyby dużo mniejsze niż po 9 progach.
Ale Hank gra od 20min. wyraźnie to zaznaczył na pierwszych stronach swojego tematu, początkowo grał od 10 ale potem zaczął grać od 20min. Jak gram do 10min ale za przysłowiowe 5zł i Hank też tak gra:grin:ja się też zastanawiałem czy to jest sens grania po 80 minucie, bo żeby złapać kurs na over 0,5 gwarantujący zwrot, trzeba by przeczekać do 84-85 minucie, więc gra nie warta świeczki, a strata o 1/3 mniejsza w przypadku 0-0. Chociaż wczoraj trafiłem tak Juventus który strzelił w doliczonym czasie gry, ale ile to razy można mieć takiego farta. Też zastanawiałem się nad graniem od 20 minuty. Mógłby się wypowiedzieć Hank, jakie ma doświadczenie w tym temacie.
Z tego co wiem minuta ma 60 sekund Taka tylko drobna uwaga ????gol do 10. minuty w drużynach overowych to kursy w granicach 4,33-4,50
a w drużynach underowych: 5,00-6,00, jest to dokładnie zdarzenie typu: Gol w przedziale: 0:00 - 9:99. Potem grając na ,,Gol przed xx minutą" o takim kursie możemy tylko pomarzyć tak więc opłaca się grać do 10 minuty
I tu przyznaje Ci 100% racji. Takich tematów w systemach jest chyba około 5 jednak Hank go udoskonalil grając gol przed xx minuta i czekając na kurs 3,00 aby zrobić zakładkę. I tu jest sedno tego że największe pieniądze narazie się zakładkami na wysokich progach.sorki panowie ale takim systemem grałem ponad rok temu,były wzloty i upadki do zera duzo osób to testowało wystarczy dobrze poszukać .TO NIE JEST SYSTEM HANKA jedynie kolejne udoskonalenie jak widze w formie zakładek tylko za to moge go pochwalić.
warte zagrania 2 rosyjska dynamo torpedo
dynamo gra o utrzymanie a torpedo o play off
no tak sluszna uwagaraczej obaj maja pewne, to i to... wiec dziwny spadek kursów
jakos kusi mnie ten mecz mimo mysle ze zagraja na remis ale remis bramkowytylko ze torpedo w rezerwie raczej
Ja gram. Ryzyko wliczone w koszty ????jakos kusi mnie ten mecz mimo mysle ze zagraja na remis ale remis bramkowy
nie info nie mam ale grywalem kiedys ta lige bo tam najwiecej remisow padalo i mnostwo walkow zreszta jak to w rosjino wlasnie mnie tez remis kusi ???? a masz jakies info?