>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Tak dzieli ich aż 1pkt i jeśli zremisują a Nimes wygra do są w strefie spadkowej. Może być 0:0 ale w życiu nei powiem że im to na rękę

I stało się jak się stało właśnie Nimes prowadzi w meczu tak więc Chateauroux jest w strefie spadkowej :p

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Chateraux walczy o byt na zapleczu league 1. Graja ze soba 2 zaprzyjaznione druzyny. Do tego dochodzi fakt, ze Creteil nie walczy o nic. Poza tym sporo kasy lezy na &quot;1&quot;.
Ja wchodze grubo ????
Miałem zagrać ten mecz ale po tym co napisałeś o przyjaźni i grubej kasie wybrałem Niort :grin: Jak patrzę na celne strzały w tym spotkaniu to musisz mieć nerwy ze stali ;) Powodzenia jeszcze 20 min
85 minuta 0-1 Udało się ?? A tak swoją drogą to przyjaźń nic nie pomogła ????

orinar 18

orinar

Użytkownik
Kusi mnie, żeby zainwestować w dwa mecze 2 ligi francuskiej od 2 połowy ????
Lens - Brest ✅
Niort - Bastia ✅
Niby założeń systemu to się nie trzyma ale widzę duże prawdopodobieństwo na wejście ????
Gdybym ja od czasu do czasu grał własne typy to bym był już chyba milionerem ????

T 3

torresfp

Użytkownik
Dobra ja dzisiejszy dzien przez mecz serie b nie zalicze do udanych, pierwszy dzien z systemem i narazie minus, a był spory plus :/ Liczę na jutro.

firel 142

firel

Użytkownik
Panowie piszecie o duzych zarobkach w ciagu np jednego dnia.to ile wy gracie meczy i za jakie stawki?możecie mi to rozpisac?pozdrawiam
wg mnie na początek dobrze grać
3 do 10
5 do 20
8 itp..
13
20
35
50 do 70
80 do 80

Koszt całkowity 214j

S 2

seyonne

Użytkownik
Nie wierzę, że chcieliście stawiać ten mecz. Nawet przy moim miernych umiejętnościach typowania ten mecz był zbyt dużym ryzykiem

C 3

cris1980

Użytkownik
Ja jakbym, polecał jakiś meczyk to na bank bym go zagrał nawet jakbym miał budzik nastawić, no ale nie wiadomo co by było jakby jednak tam bramka padła ????

Ja dzisiaj gram (jeśli będzie opcja zakładów)

Schalke - Nurnberg
Mainz - Hamburger

Nad wieczornymi meczami jeszcze się zastanowię.

Do góry Bottom