>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Aktualnie nie gram minutowego,ale podaje typy żeby ktoś mógł z nich skorzystać.Przy 12 meczach na plus i jednym na minus nie ma opcji żeby stracić.no chyba ze ktoś nie umie stawkowac - ????

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Aktualnie nie gram minutowego,ale podaje typy żeby ktoś mógł z nich skorzystać.Przy 12 meczach na plus i jednym na minus nie ma opcji żeby stracić.no chyba ze ktoś nie umie stawkowac - ????
Zależy to tez od tego w jakich minutach padł gol w trafionych meczach...możesz mieć 20 meczy na ✅ ale co z tego jak weszły na 1-2 poziomie, a jeden mecz na 0:0 pociągnie Cię mocno...
Grałem tym systemem kilka lat temu i oceniam go dobrze aczkolwiek selekcja meczy musi być ostra.

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Jak gram minutówki to liczę na szybki zysk, jeśli gol nie pada do 60 min i widzę że mało na boisku się dzieje to stawkuje tak żeby w razie ewentualnego gola wyjść na zero, natomiast jeśli ten gol nie padnie to straty mam dużo mniejsze.

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Zależy to tez od tego w jakich minutach padł gol w trafionych meczach...możesz mieć 20 meczy na ✅ ale co z tego jak weszły na 1-2 poziomie, a jeden mecz na 0:0 pociągnie Cię mocno...
Grałem tym systemem kilka lat temu i oceniam go dobrze aczkolwiek selekcja meczy musi być ostra.
Dobrze napisałeś, właśnie dużo zależy kiedy wpadają bramki i czy wpadła ci jakąś zakładka. Bo bez niej nie ukrywajmy za dużo zysku nie ma to ona najwięcej nam daje. A jeden mecz na 12 napewno nie da Ci dobrego zysku.

jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
Dobrze napisałeś, właśnie dużo zależy kiedy wpadają bramki i czy wpadła ci jakąś zakładka. Bo bez niej nie ukrywajmy za dużo zysku nie ma to ona najwięcej nam daje. A jeden mecz na 12 napewno nie da Ci dobrego zysku.
Tym bardziej że w co niektórych meczach ciężko o kurs ...2,5 na koniec dziesięcio-minutówki a co dopiero zakładka, dlatego odpuszczam tych magicznych pewniaków Real, Barcelona, Manchester City itp ....( w sobotnim meczu w 30 minucie kurs był 2,37) gram w zasadzie mecze gdzie jest mozliwość załapania się na zakładki ..Francja obydwie ligi, Hiszpania w meczach średniaków itp, może i trafiam 0:0 ale w miare szybko odrabiam np w ten piątek na 4 mecze miałem 3 x 0:0 w o 7 rano w sobotę juz miałem poodrabianne z zyskiem na lidze japońskiej.
Ale każdy gra jak chce jak mu sie podoba, nie mam zamiaru pisać komuś jak ma grać
Osobiście teraz obserwuje jak wpadają bramki w meczach faworytów w niedziele wyselekcjonowałem 23 mecze z kursami poniżej 1,5 na faworyta w 11 meczach &quot;cieniaki&quot; strzelali bramki a kursy na słabszych są ...10 a około X6 minuty tworzy się zakładka, oczywiście przy kursie 10, dodam po edycji, nie mam na myśli tu standardowej progresji ale granie każdą przedział czasowy płaską stawką, po 8 przedziale podwojenie stawki (np 1,1,1,1,1,1,1,1,2,2,2,2,2,2,2,2,2,3,3.........)

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Powiedzcie mi, jak to robicie, ze nie rusza was przegrany mecz? Gracie takimi małymi stawkami czy jak? Wczoraj na Kolumbi przegrałem i teraz żeby to odrobić to musze wygrać min. 10 meczy w tym min. 3 muszą być z zakładkami. DDK, jakimi grasz stawkami?

Do góry Bottom