thenormalone-144206
Użytkownik
Tez mnie wkurzył ten karny ale przynajmniej nieźle go wyśmiali ;D
Może ddk1910 dzisiaj coś wrzuci, on ma w miarę pewne typyJakieś propozycje na dzisiaj?
Niezły minus na tych meczach.
Darecki nie obraź się, ale to co Ty piszesz w tym temacie to nadaje się wyłącznie do wywalenia. Jeszcze ktoś wchodzący pierwszy raz do tematu gotów uwierzyć że coś co piszesz ma sens.he,he akurat odpuściłem je po połowie bo nic się nie działo, a jeżeli chodzi o kursy to mnie zawsze wchodzi zakładka i po obliczeniach lepiej na tym wychodzę niż bym zarabiał na czekaniu i wyższym kursie
Moze i sie czepia moze i nie , ale grac po kursach 1.83 to jest ku... chore ????Tak szczerze mówiąc Hank to się czepiasz wszystkich którzy coś kombinują z twoim systemem jakby ten system był 100% pewniakiem, a tak nie jest i podstawą tego systemu jest dobre typowanie meczów i tylko od tego zależy kto będzie wychodził na plus a kto na minus. I nie ważne jest tutaj kto jakim stawkowaniem gra bo to jest sprawa drugorzędna, jak będzie dobrze typował to i tak wyjdzie na plus i nie ważne wtedy będzie czy jest value czy nie, po prostu może trochę mniej zarobić niż powinien. Ot taka moja myśl
Twoje stawkowanie:dobre,dobre trzeba czytać ze zrozumieniem ale teraz nie mam czasu na to bo meczyki gram.
Jednak nie ma dla Ciebie nadziei :-(No, teraz coś w tym stylu tylko musisz wziąć pod uwagę że każdy gol wchodzi z zakładką, ale ogólnie coś takiego gram No zawsze trochę więcej zarobię niż normalnie, a w skali większej ilości meczów to się zbiera.