>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Ja mogę polecić mecz o 21:45 Rosario liga argentyńska w razie czego samy obcykajcie ten meczyk ;)
Hiszpania dała 2 zakładki karny strzelony w 29:54 ????
Co do Austrii to cóż odradzam granie na więcej niż 1 bramkę bo mimo dobrej gry wiele bramek nie strzelają...

Otrzymane punkty reputacji: +6
cock 756

cock

Użytkownik
A czy ja mówię coś o tobie?????????????
Wygrać a mieć zysk to różnica, tak jak wygrać a liczyć sobie zwroty - również.
Nie łap mnie za słowa, bo raz że za śliskie, a dwa bo hazard, gracze i ujęcie w tym wszystkim własnych ambicji to zachwiane mocno priorytety.
Gdybym powiedział, by wygrywać trzeba dobrze poznać siebie miałbym rację? Albo by być na tym do przodu?
Nadal nie ogarniasz?

M 0

_mrozik_

Użytkownik
Ja mogę polecić mecz o 21:45 Rosario liga argentyńska w razie czego samy obcykajcie ten meczyk ;)
Hiszpania dała 2 zakładki karny strzelony w 29:54 ????
Co do Austrii to cóż odradzam granie na więcej niż 1 bramkę bo mimo dobrej gry wiele bramek nie strzelają...
Mialem nie grac w weekend,ale nie wytrzymalem,z tym Rosario to mialem juz cieplo,ale gol w 79:40 na ostatnim stawkowaniu ???? Takze jeden meczyk i duzy + na dzis ???? Eliminacji nie gram

S 440

straszaksam

Użytkownik
tego jeszcze nie było, żeby ktoś tu wklejał screeny zeby coś komuś udowodnić ????
dziś poszło trochę lepiej niż wczoraj, ale ogólnie te eliminacje to jest kupa a nie kasa, poza meczami - oczywistościami.
Ja jutro/dziś na pewno pykam
Walia - Izrael
Islandia - Kazachstan (czuję, że Islandia u siebie ich ostro powiezie)
Moim zdaniem Włochów i Czechów nie warto ruszać, po tym co pokazali w poprzednim meczu ;)
o Turkach i Holendrach to już nie będę wspominał nawet ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
No to teraz się zdarzyło :p
Włochów i Czachów dlaczego nie chcesz grać ? Wpadnie coś na pewno.
Napisałem.
Czesi pokazali kaszanę dwa dni temu. A Włosi męczyli bułę z Maltą u siebie, więc grosza na nich nie postawię.
Nie gra się po nazwiskach i renomie.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Napisałem.
Czesi pokazali kaszanę dwa dni temu. A Włosi męczyli bułę z Maltą u siebie, więc grosza na nich nie postawię.
Nie gra się po nazwiskach i renomie.
Fajne są te dyskusje o dobrze spotkań przed meczem ????
Każdy mecz jest inny i nie ma złotego środka to który mecz grać.
Reale, Manchestery i inne Barcelony również mogą zaliczyć 0:0.
ja tam gram jedynie wg. kursu: kurs powyżej 5.00 to gram i do 70 min łapię pięciominutowe zakładki.
Fakt, że są wtopy lub uciekam z rynku ale zakładki często nadrabiają.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Fajne są te dyskusje o dobrze spotkań przed meczem ????
Każdy mecz jest inny i nie ma złotego środka to który mecz grać.
Reale, Manchestery i inne Barcelony również mogą zaliczyć 0:0.
ja tam gram jedynie wg. kursu: kurs powyżej 5.00 to gram i do 70 min łapię pięciominutowe zakładki.
Fakt, że są wtopy lub uciekam z rynku ale zakładki często nadrabiają.
Według tego co napisałeś to oglądanie meczy, analizy, śledzenie składów, formy zawodników itd... ogólnie typowanie przed rozpoczęciem meczu nie ma żadnego sensu bo każdy mecz jest inny, więc nie ma o nim sensu dyskutować przed rozpoczęciem. Nie piszę tutaj tylko o tym systemie ale ogólnie o zabawie w obstawianie meczy. Swoją wypowiedzią podważyłeś sens istnienia działu piłka nożna na tym forum.
Z Twojej wypowiedzi wywnioskować można, że nie warto grać mecz San Marino-Anglia (kurs do 10 minuty 3,25), ale warto zagrać Man U-Liverpool jeśli kurs do 10 minuty będzie powyżej 5,00 i nie ważne, że obydwa zespoły są w &quot;niemocy&quot; strzeleckiej.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Tak jak piszesz ale rozebrałeś do na 10 min meczu.
Nie zapominaj, że tym sposobem grasz progresją i musisz mieć na więcej progów niż na jeden.
Nie mówię jak masz grać tylko podrzucam alternatywę jak ja gram.
Po prostu w tym sposobie gry ZAKŁADKI ZARABIAJA, bo gdybym na zakładki nie liczył to zagrałbym over 0,5 po 10 min i poszedł spać.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
To chyba wszyscy wiedzą, że w tym systemie gra się progresją i trzeba być finansowo gotowym na 8-9 progów.
Ja Tobie też nie mówię jak masz grać jakie mecze itd..... ale nigdy się nie zgodzę z tym, że analiza przed meczem do tego systemu nie ma sensu.
Jeśli szukasz adrenaliny dobrych kursów i w miarę pewnych meczy polecam ligę rosyjską i niemiecką 2.
W Rosji biorę pod uwagę tylko trzy zespoły Zenit, CSKA i Dynamo Moskwa z tym, że trzeba uważać teraz na Zenit pojawiły się ostatnio jakieś dziwne wyniki dodatkowo trener jest zawieszony na kolejne 6 spotkań za uderzenie sędziego technicznego.
W Niemczech 2 trzeba mieć mocne nerwy bo bramki wpadają zazwyczaj bardzo późno.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Może inaczej: Analiza przedmeczowa ma sens ale nie w takim stopniu jak wszyscy w nią wierzą.
Trzeba łapać dobre kursy, bo zakładki muszą być ! ????
Co do Rosji i Bundesligi 2 - własnie takie mecze lubię.

adik104 69

adik104

Użytkownik
Tak jak piszesz ale rozebrałeś do na 10 min meczu.
Nie zapominaj, że tym sposobem grasz progresją i musisz mieć na więcej progów niż na jeden.
Nie mówię jak masz grać tylko podrzucam alternatywę jak ja gram.
Po prostu w tym sposobie gry ZAKŁADKI ZARABIAJA, bo gdybym na zakładki nie liczył to zagrałbym over 0,5 po 10 min i poszedł spać.
hola hola, ale kto powiedział, że cały bankroll masz poświęcić na jedną progresję??

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
hola hola, ale kto powiedział, że cały bankroll masz poświęcić na jedną progresję??
Mój bank jest taki mały, że najniższym stawkowaniem starcza na 2 mecze przy pełnym meczu.
Nie każdy gra w tysiącach zł.
Wzorowy przykład underowego meczu:
Modena - Vicenza.
Gol wpadł w 64 min, a ja już tam miałem tam zakładkę na kursie 3.00.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Witam dziś ???? Dziękuje za reputy wiele to dla mnie znaczy ????
Uwielbiam ligi latynoskie bo tam co się dzieje to głowa mała ????
Na dziś z Chile mogę polecić mecz catolici ????
no i w sumie o 19:00 jeszcze catolica (też) gra w lidze ekwadorskiej i też raczej zagram a póki co jedyny mecz jaki chce o 18:00 grać to mecz Walii... Chyba że ktoś ma jakąś ciekawą propozycje?
W Rosijii to można łątwo utopić ????
A co do małych budżetów to wystarczy grać po 10 min od rozpoczęcia a już zdecydowanie zmniejsza się koszt progresji

Do góry Bottom