>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
500 zł dziś na plus i grasz małymi stawkami hmm... To ile TY dziś meczy zagrałeś?? Co do Anglii to zacząłeś grać od 50 zł i x2?

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Przyznam szczerzę że ja jak zarobie 100J dziennie to się cieszę bo to zawsze prawie dniówka więcej hajsu ???? No i zbierać trzeba na budżet awaryjny. 500 zł no sorry ale jak grałem nawet x15 to tyle hajsu nigdy nie wygrałem a tu miałęś jeszcze kiepskie kursy

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Nie robmy scen 500 spokojnie da sie wyciagnac. Tylko zalezy jakie to bylo te &quot;male&quot; stawkowanie.
Albo zapytam inaczej. Co paliles? Wciagales itp. ? ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Co was to obchodzi ile kto wygrywa dziennie każdy gra za swoje i to jest jego sprawa ile wygrał/przegrał. Typowo polskie zaglądać innym do kieszeni.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Małe sprostowanie Miły. Poległeś na Ruskich, przed meczem napisałeś że San Marino kiepskie kursy i nie grasz tego. No i Cambridge heh napisałeś, po golu ze to grałeś ???? Więc o co chodzi?? ;)

arni87 52

arni87

Użytkownik
Nikt nikomu tutaj nie zazdrości, jeśli faktycznie wygrał to pozostaje gratulować. Gorzej jeśli nie - to co to daje jemu??
Ok bez spin czas na mecze ????

mily-120453 3

mily-120453

Użytkownik
Systemem Hanka 1 próg zaczynam od 9 zł.
Anglia San Marino wyglądała tak :
Anglia 4 gol przed 70:00 kurs 1,90 stawka 210
Anglia 4 gol przed 80:00 kurs 1,57 stawka 500
San Marino-Anglia 5 gol przed 80:00 kurs 1,90 stawka 100
San Marino-Anglia 5 gol przed 80:00 kurs 3 stawka 32
San Marino-Anglia 1 gol przed 20:00 kurs 2 stawka 20
Anglia 1 gol przed 20:00 kurs 2,5 stawka 40
Anglia 2 gol przed 30:00 kurs 2 stawka 40
Nie mogę wklejać grafik bo system nie liczy moich postów,licznik zatrzymał się na 2.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Ja się nie spinam to Ty widzę masz jakiś problem nie wiadomo z czym i jakieś zapędy jak urzędnik z US.
Ostatni raz powiem &quot;WYLUZUJ&quot; ???? Jestem tylko ciekawy jak to zrobił dał wyjaśnienie które być moze mi pomoże w dalszym obstawianiu a jemu gratuluję wygranej i życzę każdemu innemu tego samego... A Ty już musisz o polskości wylatywać :-|
Hiszpania zakładka ale wpadnie jeszcze brameczka ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Ja pierd.... Panowie bez spinek tylko o to poszlo ze po tym jak kolega pisal to zalatywalo ze to sciema. Wykosil 500 zl. Gra malymi stawkami. Najpierw nie gra Anglii bo kursy do dupy. Pozniej ze gra. I podaje mecz ktory gral juz znajac wynik. Na Ruskich do 2 gola wtopa wiec jakies nie halooo.
Edit: Jak dla Ciebie 200 czy 500 to mala stawka to trzeba bylo tak od razu pisac. Bo mala to mi sie kojarzy po 5-10 zl :p

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Yamakasi dobrze wiemy, że mały duży to jest pojęcie względne i dla jednego 500pln to mało dla innego dużo. Napadli tu co poniektórzy na &quot;Miłego&quot; bo napisał, że wygrał 500zł jego sprawa czy wygrał czy napisał żeby się dowartościować.
Tak samo jakiś czas temu była napaść na kogoś kto pisze i wystawia typy w tym temacie bo napisał po meczu, że odpuścił w 60 minucie, a nie jeszcze w trakcie trwania meczu przecież to jest chore.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Miły nie musisz nic udowadniać być może nie potrzebnie Cię zapytałem o hajs...
Przepraszam i chciałbym zakończyć ten nieszczęsny wątek

Do góry Bottom