>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
Ja grałem jak był 2 kurs. Pożniej tak samo. No w ten mecz trzeba było wejść gruuboi kolejne progi grać co najmniej x2.

cock 756

cock

Użytkownik
Cock jest trochę zbyt cocky w podawaniu tych typów, ale fakt, że dopiero pierwszy raz mu się nie udało z tych &quot;grubych&quot; typów
Bywa... pies utonął łańcuch pływa. Bardziej jednak boli mnie handicap niż progres, tutaj sobie nieco umoczyłem... ;)
Do gry progresywnej minutówek podchodzę już inaczej i przy większej ilości środków i dywersyfikacji kasy na grę nie da się przegrać. Naprawdę nie da. Mam teraz kilka progresji do zagrania od stawki drugiego progu, wejdą w końcu. ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Co do Irlandii to lapalem wczoraj kurs 2 na 2 - minutowa zakładkę.
Ja nie spodziewałem się wcale większych kursów, więc ok ;)
przy meczu z Niemcami czy tam Szkotami, to łapałem po 1,80 albo 1,83, nie pamiętam dokładnie.

Bywa... pies utonął łańcuch pływa. Bardziej jednak boli mnie handicap niż progres, tutaj sobie nieco umoczyłem... ;)

Do gry progresywnej minutówek podchodzę już inaczej i przy większej ilości środków i dywersyfikacji kasy na grę nie da się przegrać. Naprawdę nie da. Mam teraz kilka progresji do zagrania od stawki drugiego progu, wejdą w końcu. ;)
Nie no, wszystko się zawsze da utopić, ale to naprawdę się trzeba postarać :razz:

Zapomniałem dodać do moich poprzednich typów na dziś:
Austria-Mołdawia
Szwajcaria-Słowenia

aczkolwiek to jak poprzednie, ostrożnie ;)

mily-120453 3

mily-120453

Użytkownik
Ja nie gram takimi kwotami,żeby dniówka wyszła na drugim progu. Każdy gra w zależności od grubości portfela ????
Anglia pierwszy gol przed 20 po kursie 2,5 i na farcie Anglia drugi gol przed 30 po kursie 2,udało się też złapać Rosja-Szwecja z zakładką po kursach 3 zł.Teraz gram na drugiego gola.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Życzę Tobie, aby ten 2 gol wpadł w meczu Rosji. Ciężko będzie na prawdę, obyś nie stracił tego co zarobiłeś ...

mily-120453 3

mily-120453

Użytkownik
Miły i jak grałeś do końca czy jednak odpuściłeś??
Grałem :p Ale ja gram na prawdę niskimi stawkami tak więc strata nie duża.
Ładnie udało się zarobić na Anglikach,ale tu już stawkowanie było większe bo i ryzyko zerowe w sumie.Dzisiaj prawie 500 zł na plus więc nic tylko się cieszyć.
Popróbóję jeszcze Hiszpanów,zobaczymy co wyjdzie.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
500 zł na plus to w skali miesiaca ile wychodzisz? Jestem ciekawy czy jest to plus czy może jednak minus. Hiszpanie chyba będę grał do 2 bramek

Do góry Bottom