Bywa... pies utonął łańcuch pływa. Bardziej jednak boli mnie handicap niż progres, tutaj sobie nieco umoczyłem...Cock jest trochę zbyt cocky w podawaniu tych typów, ale fakt, że dopiero pierwszy raz mu się nie udało z tych "grubych" typów
Ja nie spodziewałem się wcale większych kursów, więc okCo do Irlandii to lapalem wczoraj kurs 2 na 2 - minutowa zakładkę.
Nie no, wszystko się zawsze da utopić, ale to naprawdę się trzeba postarać :razz:Bywa... pies utonął łańcuch pływa. Bardziej jednak boli mnie handicap niż progres, tutaj sobie nieco umoczyłem...
Do gry progresywnej minutówek podchodzę już inaczej i przy większej ilości środków i dywersyfikacji kasy na grę nie da się przegrać. Naprawdę nie da. Mam teraz kilka progresji do zagrania od stawki drugiego progu, wejdą w końcu.
Spodziewałeś się, że będzie dochodziło do 2,50 czy nawet 2,00? :razz:Tego San Marino to nie da się grać,kursy do dupy
Do dupy to jest papier a nie kursy na San Marino. Tam zawsze takie sa i sie je gra ???? Dniowka wpadla w ciagu 14 minut to zle ? ????Tego San Marino to nie da się grać,kursy do dupy
Grałem Ale ja gram na prawdę niskimi stawkami tak więc strata nie duża.Miły i jak grałeś do końca czy jednak odpuściłeś??