>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Bardzo się cieszę że masz na tyle szczęścia żeby w tej lidze nie utopić ????
Co myślicie o meczu Turcja-Holandia ? Bo zdecydowanie nie wiem co o nim myśleć... Holandia musi to wygrac żeby mieć jakiekolwiek szansę na awans ale turki to nie żadne dzieci do bicia...

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Co do Rosji jeśli będziesz się trzymał pewnych zasad też tak jak pisałem interesują mnie tylko trzy zespoły w tej lidze to nie utopisz.

Turcja-Holandia✅ obydwie drużyny praktycznie bez szans na bezpośredni awans i to między nim stoczy się walka o 3 miejsce w grupie powinien to być mecz walki i bramek zabraknąć nie powinno, ale oglądałem mecz z Islandią i Holendrzy wyglądali fatalnie do tego w Turcja to ciężki teren jednak jedni czy drudzy coś strzelić muszą remis tu nikogo nie zadowala. Ja gram ten mecz ale bez szaleństw ze stawką.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Dałbym reputa ale dałem Ci ostatnio i nie mogę :/ - jednak się udało ????
Bardzo dobrze bo ich nie lubie :p
Czesi gol ???? (Uwielbiam ich kraj)
Walijczycy nieźle cisną - Izrael nie istnieje na boisku
Cóż brak Holandii na EURO chyba staje się rzeczywistością...

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Cóż chyba utopie na Walii :/ (tak bywa czasem)
Co do pytania dlaczego ma mi być szkoda czasu?
Spadnie na mnie teraz fala krytyki ale na koniec chciałem dodać że to jest tylko sport a każda analiza to loteria... Mecz zdecydowanie kontrolowała Walia i dziwie się że mimo tylu świetnych okazji nic nie wpadło

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Czasem najlepsza analiza nie pomaga, ale granie bez żadnej analizy i znajomości danej drużyny tylko wybranie meczy z listy &quot;ten, ten i ten&quot; gram, a &quot;tamte&quot; odrzucam też do niczego dobrego nie prowadzi. W przypadku wszystkich meczy reprezentacji narodowych dochodzi jeszcze inny czynnik ci zawodnicy spotykają się na boisku ze sobą raz na 2-3 miesiące na kilka dni i nie są tak zgrani jak z kolegami z klubu, kolejnym problemem jest jeszcze &quot;mobilizacja na kadrę&quot; u niektórych zawodników widać jej ewidentny brak przyjechali odwalić swoje &quot;bo muszą&quot; bo nie wypada powiedzieć nie. Dlatego odpuściłem sobie granie tych meczy za jakieś &quot;poważne pieniądze&quot; z wyjątkiem spotkań typu San Marino-Anglia.

K 15

kolewacz

Użytkownik
Wiesz Kecaj
Swego czasu też grałem wszystko. Szukałem meczy na siłę, czasami zdarzało mi się łamać elementarne zasady systemu. Dopóki byłem na fali myślałem, że jestem nie do pokonania. Niestety dosyć szybko zostałem sprowadzony do pionu. Brak zróżnicowanego stawkowania, odpowiedzialności za swoje wybory były przyczyną, że w ogólnym rozrachunku byłem &quot;luzerem&quot;.
To co, bankrut, więc wplacam kolejne pieniądze. Początkowo trzymam się zasad i jest plus. Jednak apetyt cały czas się zwiększa i wychodzi ponownie pazerność. Histora bez happy endu-zakończona bankrutem. Takie koło zataczałem kilkukrotnie.
Po dość długiej przerwie postanowiłem podejść do tego systemu ponownie. Moim celem bylo wyeliminowanie swoich wcześniejszych błędów. Obecnie do każdego meczu podchodzę z zimną głową. Dokladna analiza, statystki, obserwacja meczu i odpowiednie stawkowanie, nie granie wszystkiego na pałę są gwarantem wygrywania kasy. Mamy tyle świetnych lig w Europie. Gram tylko je, a gdy nie grają robię sobie wolne. Chyba, że są fajne bety typu Gibraltar-KTOŚ, San Marino-KTOS, bo szkoda wypuścić z rąk pieniądze. Nie szukam żadnych meczów w ligach meksykanskich, czilijskich, itp., byle by zagrać, ponieważ naprawdę szkoda na to czasu. Jeśli pojmiecie ten system w 100% to Europa Wam wystarczy.

Kończę tego posta, bo nie skończę pisać.
Generalnie nie grajcie wszystkiego na pałę. To chyba powie Wam każdy, kto siedzi w tym długo.

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +4
kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Wiesz Kecaj
Swego czasu też grałem wszystko. Szukałem meczy na siłę, czasami zdarzało mi się łamać elementarne zasady systemu. Dopóki byłem na fali myślałem, że jestem nie do pokonania. Niestety dosyć szybko zostałem sprowadzony do pionu. Brak zróżnicowanego stawkowania, odpowiedzialności za swoje wybory były przyczyną, że w ogólnym rozrachunku byłem &quot;luzerem&quot;.
To co, bankrut, więc wplacam kolejne pieniądze. Początkowo trzymam się zasad i jest plus. Jednak apetyt cały czas się zwiększa i wychodzi ponownie pazerność. Histora bez happy endu-zakończona bankrutem. Takie koło zataczałem kilkukrotnie.
Po dość długiej przerwie postanowiłem podejść do tego systemu ponownie. Moim celem bylo wyeliminowanie swoich wcześniejszych błędów. Obecnie do każdego meczu podchodzę z zimną głową. Dokladna analiza, statystki, obserwacja meczu i odpowiednie stawkowanie, nie granie wszystkiego na pałę są gwarantem wygrywania kasy. Mamy tyle świetnych lig w Europie. Gram tylko je, a gdy nie grają robię sobie wolne. Chyba, że są fajne bety typu Gibraltar-KTOŚ, San Marino-KTOS, bo szkoda wypuścić z rąk pieniądze. Nie szukam żadnych meczów w ligach meksykanskich, czilijskich, itp., byle by zagrać, ponieważ naprawdę szkoda na to czasu. Jeśli pojmiecie ten system w 100% to Europa Wam wystarczy.

Kończę tego posta, bo nie skończę pisać.
Generalnie nie grajcie wszystkiego na pałę. To chyba powie Wam każdy, kto siedzi w tym długo.

Pozdrawiam.

Okej okej zgadzam się z Tobą i też dla mnie to 2 podejście do tematu. Tylko nie mów mi że jak gram ligi latynoskie to źle świadczy o mnie bo naprawdę są to często świetne mecze i analizuje je zawsze. Dziś wtopa na Walii tylko że to mecz z serii tych które powinny wejść i przemawiały za tym wszystkie argumenty. Powiem że często boję bardziej stawiac na taką ligę angielską jak tak chillijską

cock 756

cock

Użytkownik
Dokladna analiza
Z ciekawości - jaka? Składy analizujesz, statystykę, serię drużyn? Z moich obserwacji o kant potłuc analizę - i ofensywny team pasuje, ale kurs będzie niższy, i break serii pasuje, bo nic nie może trwać wiecznie...
Nie ma złotego środka - po za dołożeniem do bankrolla, i dywersyfikacją wtopy, na kolejne inne mecze od wyższych stawek - idzie wtedy grać i ciągnąć to w nieskończoność.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Nie ma złotego środka - po za dołożeniem do bankrolla, i dywersyfikacją wtopy, na kolejne inne mecze od wyższych stawek - idzie wtedy grać i ciągnąć to w nieskończoność.
To jest dobre, ale już na tym 7-8 progu stawka nawet dla kursu 3.00 cholernie rośnie, a co dopiero mowa o ciągnięciu na kolejny mecz.
ale gdyby tak grać np od 20 min i do 80 max to 2 mecze można uciągnąć tylko to zamiast 180 min robi się 120... trochę mało.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
1.-1
2.-1
3.-2
4.-3
5.-5
6.-8
7.-13
8.-21
9.-34
10.-55
11.-89
12.-143
13.-232
14.-375
15.-602
16.-977
Dalej już nie ma co ????

cock 756

cock

Użytkownik
To jest dobre, ale już na tym 7-8 progu stawka nawet dla kursu 3.00 cholernie rośnie, a co dopiero mowa o ciągnięciu na kolejny mecz.
ale gdyby tak grać np od 20 min i do 80 max to 2 mecze można uciągnąć tylko to zamiast 180 min robi się 120... trochę mało.
Jak cytujesz cały akapit, to cały akapit analizuj.
To jest dywersyfikacja:
Skoro wtopiłeś np 500... To rozbij to na 5 x 100 i zagraj pieć meczów od 100... A nie kolejny od 500... Rozbij na 100 po 5, zapisz i rozbij... Wróci z czasem. Nikt nie każe, ani sam tak nie robię by kontynuować jeden mecz. Ani grać kilku jednocześnie - nawet ZUS by tego nie udźwignął. ;)
Notujesz wtopę na karteczce &quot;do odegrania&quot; i do dzieła. Eh... ;)
Inaczej bym się w to nie bebrał.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Dobrze że sobie darowałęm islandie (ufff)
po dzisiejszym rezygnuje z grania meczy międzypaństwowych
Podsumowanie dnia jest takie że to najgorszy dzień dla mnie w tym roku.
Mam nadzieje że Wam wszystkim poszło dziś lepiej niż mi ????

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Dobrze że sobie darowałęm islandie (ufff)
po dzisiejszym rezygnuje z grania meczy międzypaństwowych
Podsumowanie dnia jest takie że to najgorszy dzień dla mnie w tym roku.
Mam nadzieje że Wam wszystkim poszło dziś lepiej niż mi ????
Nie ma co się przechwalać, bo przecież nie o to chodzi ale jak już musisz wiedzieć to ja dzisiaj 1/5 banku na ✅
@Cock
Nie bardzo rozumiem, bo:
- tracisz 500
- grasz 5x 100
Po 5 meczach nie odzyskasz tych 500, więc do odrobienia strat troszkę dłuższa droga.
Ja gram stale jedną stawką na mecz i przy braku zakładek muszę wygrać średnio 10 meczy by odzyskać wtopę.

Do góry Bottom