>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
dobre typy na wczoraj dałem... ja już chyba dziękuję za te reprezentacyjne mecze, poza graniem przeciwko totalnym ogórkom ????
a z kecajem musze sięzgodzić w jednej kwestii: ligi latynoskie są bardzo dobre do gry minutówek ;)
ja swojego czasu opierałem się głównie na tamtych ligach właśnie, przede wszystkim chilijska i argentyńska, ale od jakiegoś czasu wypadłem z obiegu, więc nie udaję eksperta i się nie podejmuję &quot;analizy&quot; po statystykach i po prostu tego nie gram ;)

S 0

szffagier

Użytkownik
siemacie panowie ;) jestem nowy na forum, ale wątek z grubsza przejrzałem.
małe pytanie. jakie macie stawkowanie? (operujecie jedostkami, ale ile % bankrollu to u was jednostka?)
i co ważniejsze - jak wygląda system? w której minucie dajecie zakładkę? nie znalazłem konkretnej rozpiski ????
pozdrawiam

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Nie będę tu pisał ile %=1j ale na jedną progresję czyli jeden mecz (8 progów) przeznaczam pomiędzy 5%-20% banku to zależy jak oceniam ryzyko w danym meczu.
Zakładkę stawiam i chyba wszyscy robią tak w tym temacie gdy kurs na gola do xx minuty osiągnie wartość 3,00 chyba, że kurs w x9 minucie nie jest=3,00 wtedy musisz zagrać po niższym kursie. Wyjątkiem są też sytuacje kiedy jest jakiś &quot;niebezpieczny&quot; rzut wolny np. strzela Messi z 16 metrów w takich sytuacjach też bardzo często decyduje się postawić kolejny próg po kursie 2,62-2,75.
Straszak ja też się wyleczyłem z grania reprezentacji pierwsza lekcja to Copa America druga teraz mimo grania tych eliminacji małymi stawkami złapałem tyle razy 0-0, że będę potrzebował naprawdę dobrego weekendu, żeby to naprostować.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Nie jesteś sam xxxx1234 także przeklinałem Copa America, ale to bardziej przez swoje błędy bo grałem do 2 bramki. A te eleminacje trafiłem 3 x 0-0 jak w 1 kolejce w lidze hiszpańskiej. Grałbym tylko te kraje z tzw ogórkami to byłoby świetnie ???? no ale mądry polak po szkodzie ;)
No ale tak jak mówisz w weekendy się odrobi

S 0

szffagier

Użytkownik
co taka cisza w temacie? zaczynam grać tym systemem ???? póki co na sucho, ale mam zamiar wejść grubiej jeśli zyski będą zadowalające.
jakieś komentarze od autora (czy też innych grających dłużej tym systemem)? gra nadal przynosi wymierne zyski?
co uważacie o meczu Urawa Red Diamonds - Kashiwa Reysol?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Nie było meczy to cisza. Dzisiaj wieczorem jest kilka ciekawie wyglądających spotkań jak dokładnie przejrzę ofertę i będę miał czas to coś wystawię. W sobotę niedzielę z tego co przejrzałem jest kilka ciekawych typów w Niemczech w Holandii. Jutro planuję grubo zagrać Twente-Ajax ten mecz za mną chodzi od wtorku, a dlaczego jest taki plan i krótką analizę napiszę później. Więc bez sensu teraz na siłę grać Japonię chyba, że znasz tą ligę.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
PSG-Bordeaux ✅

Mouscron-Club Brugge ✅

Ciekawa sytuacja w Paryżu 30 minuta wynik 1-1 i dwie bramki po fatalnych błędach bramkarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Dzisiaj pogram:
Espanyol - Real✅
Atletico - Barcelona✅
Bayern Monachium - Augsburg✅
Everton-Chelsea✅
Lech Poznań - Podbeskidzie✅

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Crystal Palace-Man City ⛔ (nie można było wcześniej)

Bayern Monachium-Augsburg ✅

Hannover-Borussia Dortmund ✅

Ingolstadt-Wolfsburg ⛔

Altach-Rapid Wiedeń ✅

Salzburg-Groding (brak minutówek)

Austria Wiedeń-Ried ✅

Espaniol-Real Madryt ✅

No nie mogę powiedzieć, że to był udany dzień ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Tych meczy niestety nie będę mógł zagrać bo będę miał gości, a są to moim zdaniem bardzo dobre typy: (szkoda, że wieczorem nie mogłem pograć)

Twente-Ajax (na ten mecz miałem naszykowaną naprawdę grubą kasę)✅

Cambuur-PSV✅

Zwolle-Excelsior✅

Basel-Sankt Gallen ✅

mam nadzieje, że uda mi się wrócić na ten:

Arouca-Porto ✅

Nie mam pomysłu na Włochów więc może ktoś napisze coś mądrego:

Frosinone-Roma (to moim zdaniem najpewniejszy)

Juventus-Chievo (tutaj problem sam mi się rozwiązał, ale Juventus musi to wygrać, a tym samym strzelić gola)

Fiorentina-Genoa (tutaj może to głupie, ale z udziałem Genoi w poprzednim sezonie tylko jeden mecz zakończył się 0-0 i właśnie to był mecz z Fiorentina i to na stadionie we Florencji i to mnie właśnie straszy)

Sory, że dodałem, że w dwóch postach, ale jeden był zbyt długi i trzeba było czekać na zatwierdzenie przez moderatora, a pewnie było by już po meczach zanim by się to tutaj pojawiło.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Ajax warto grać do drugiego gola?
Ja już mam kilka fajnych spotkań ale to później ;)
Co do Juve myślę że tam spokojnie można liczyc na dwie bramki ale jak kto woli ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Cos na dzisiaj:
12:30 Groningen - Heerenveen ✅
14:30 St. Liege - Lokeren ✅ ⛔ brama po 80 minucie
14:30 Den Haag - Heracles ✅
14:30 Feyenoord - Willem II ✅
15:00 Sampdoria - Bologna (przelozony)
15:30 Hoffenheim - Bremen (brak minutowek) ✅
16:30 Mattersburg - Sturm Graz ✅
16:45 Utrecht - Vitesse ✅
17:00 Leicester - Aston Villa ✅
17:30 Schalke - Mainz ✅
18:00 Anderlecht - Genk ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 0

szffagier

Użytkownik
A ja mam takie zapytanie. Skoro system ma taka skuteczność to zamiast grać tyle spotkań, nie lepiej wybrać raz na kilka dni i wejść grubo w taki typ? Problemem może być nirspodzianka, a takie się zdarzają- wiadomo. Zastanawiam się tylko jakie są wasze spostrzeżenia.

Do góry Bottom