>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
A ja mam takie zapytanie. Skoro system ma taka skuteczność to zamiast grać tyle spotkań, nie lepiej wybrać raz na kilka dni i wejść grubo w taki typ? Problemem może być nirspodzianka, a takie się zdarzają- wiadomo. Zastanawiam się tylko jakie są wasze spostrzeżenia.
też jestem ciekaw czy ktoś tak gra powiedzmy 4 mecze na miesiąc... Po wypłacie nabije konto na 365 i bede grał od czasu do czasu jak bede miał wolne czyli w weekendy ;)

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Imho 4 mecze na miesiąc, przy ogromnym pechu to bankrut.
Przy średnim pechu szansa, że strata będzie do odrobienia.
Przy umiarkowanym szczęściu (wszystko wejdzie, ale w początkowych fazach meczu, bez zakładek) zysk na jedną lekką imprezę.
Przy szczęściu (z racji faktu, że danych czterech meczy będziemy pewni na 99,9%) szansa na to, że w każdym z nich gol padnie dopiero w drugiej połowie jest dość mała,gdyż : jesteśmy pewni, że padnie gol + są to tylko cztery mecze. Prawdopodobieństwo małe.
Podsumowując:
Moim zdanie, aby system był opłacalny, przede wszystkim nie należy grać na siłę, aczkolwiek wydaje mi się, że znalezienie min. ok. 15 meczów w ciągu miesiąca byłoby optymalnym rozwiązaniem.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Granie czterech spotkań na miesiąc to takie granie dla zabawy bardziej, bo jedna wtopa musiałaby być odrabiana średnio przez kolejne dwa miesiące, trzymając się założeń, a jak ktoś pisze, że trzeba ogromnego pecha, żeby zbankrutować, grając w ten sposób, to chyba nie grał za wiele jeszcze :razz:
na każdym spotkaniu da się utopić i nie ma reguły.
Każdy gra jak woli, ale ja osobiście wolę pograć te spotkania, które są według mnie coś warte i niekoniecznie do każdego wkładać nie wiadomo jakie pieniądze ;)
ja z LE mogę polecić od siebie dziś:
Fenerbahce, Bilbao, Besiktas. Gol ogólny oczywiście.
Z tego co kolega wyżej podał, to na dortmund będzie raczej ciężko grać po normalnych kursach, a na niższych według mnie średnio się opłaca.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Kłamstwo ;)
W Championship część spotkań ma, część nie. Jak masz transmisję to bankowo będą minutówki, jak nie ma transmisji, to przy meczach wybranych druzyn czasem się pojawi (pewnie według przewidywalnego zainteresowania danym meczem)
Co do League One i League Two to dosłownie pojedyncze mecze mają czasem minutówki, ale to są pojedyncze mecze. Z moich obserwacji wynika, że jak nie są to mecze grane &quot;w kupie&quot; z innymi, tylko gdzieś tam kiedyś osobno, to jest większa szansa, że się minutówki pojawią ;)

seba28 11

seba28

Użytkownik
z powodu braku czasu na śledzenie minutówek,gram na over 0,5 .
Kup0n ako 1,9 :grin: podgląd kuponu w linku
www95.zippyshare.com/v/zbklsWVI/file.html
jako że nie mam 10 postów i nie moge wklejać zdjęć - wkleiłem linka do &quot;znanego&quot; większości internautom serwisu na którym jest zrzut ekranu do moich typów. Jeśli ktoś boi się podejrzeć albo ma jakieś zastrzeżenia proszę to zgłosić:]

firel 142

firel

Użytkownik
Kup0n ako 1,9 :grin:
nie wiem co to ALE BĘDĄC PRZEZORNYM ODRADZAM POBIERANIE TEGO CZEGOŚ
jako że nie mam 10 postów i nie moge wklejać zdjęć - wkleiłem linka do &quot;znanego&quot; większości internautom serwisu na którym jest zrzut ekranu do moich typów. Jeśli ktoś boi się podejrzeć albo ma jakieś zastrzeżenia proszę to zgłosić:]
No spoko, ale czy to zippyshare czy uploaded czy rapidgator czy inny znany host, jest to bez znaczenia, przecież ewentualne wirusy są w plikach a nie na serwisach.

K 0

kurald

Użytkownik
Kup0n ako 1,9 :grin: podgląd kuponu w linku

A nie szło linka do imgura dać czy cokolwiek

S 0

szffagier

Użytkownik
zdarzyło wam się kiedyś trafić pod rząd dwa razy 0-0? ;) jeśli nie to może warto by było pomyśleć nad stawkowaniem do dwóch spotkań?
mi astronomiczne liczby wychodzą, ale może ktoś ma jakiś pomysł?

firel 142

firel

Użytkownik
zdarzyło wam się kiedyś trafić pod rząd dwa razy 0-0? ;) jeśli nie to może warto by było pomyśleć nad stawkowaniem do dwóch spotkań?

mi astronomiczne liczby wychodzą, ale może ktoś ma jakiś pomysł?
ewentualnie możesz na drugi mecz tak zmodyfkować spotkanie żeby każdy trafiony gol bez zakladki jedynie ZWRACAŁ postawiony pieniądz a nie wygrywał nic

firel 142

firel

Użytkownik
granie na dwa mecze stawkowaniem do 90 w pierwszym meczu, a w drugim grając jedynie by odrobić wygląda tak:
http://i.imgur.com/txstrQO.png
nie wygląda to jakoś dobrze. choć jeśli wpadnie zakładka to kasy multum. inna sprawa czy przyjmą tyle kasy, ale pewnie tak

ms15 87

ms15

Użytkownik
Wolno to rosną kursy, stawki wręcz przeciwnie. A jak stawiać takie mecze to było wyjaśniane dziesiątki razy- np łapiąc kurs 2.5 i dobierając pod niego stawkowanie.

R 1

redliberty

Użytkownik
Ależ paskudny dzień, trzy mecze w tył...dobrze że reims koniec końców strzeliło, chociaż i tak ten minus z dzisiejszego dnia pewnie będę odrabiał przez kolejny miesiąc.

R 1

redliberty

Użytkownik
Podebrałem sobie Hiroshime z J1 (w pełni moja wina, bo złamałem swoje zasady), do tego Start-Lillestorm (festiwal niewykorzystanych sytuacji, prawie jak psg -_-) i na dokładkę Hamburger - Eintracht (gdzie patrząc na ostatnie mecze można było się spodziewać wyniku overowego). Szczerze to nie wiem, czy brać się jeszcze za holenderską, czy już na dzisiaj dać sobie spokój.

Do góry Bottom