Szkoda bo dawałeś dobre meczeDobry dzień dzisiaj, każdy mecz z golami. Niestety mimo dużych wygranych tutaj, moja głupota się pokazała i przez granie w inne sporty osiągnąłem bankruta.
Życzę powodzenia grającym!
Nie ma takiej. Szukaj całych meczów do ściągnięcia albo skrótów z pokazanym czasem w rogu ekranu.Podrzućcie koledzy stronę, która pokazuje bramę co do sekundy ;]
Tak. Bez problemu zobaczysz w trakcie i po meczu bez logowania.no dobra ale czy ta strona na WH jest dostępna bez logowania i po meczu też można przeglądać to z taką dokładnością?
Powiem szczerze mialem na liscie grac ta brage ale z braku czasu tylko arsenal no i jeszcze ten mecz chile zagram choc nie sledze tej ligi. Wnioskuje po tabeli ze gol padnie no ale wszystko mozliwe.Już byłem przekonany, że skończyła się dobra passa. Braga ze Sportingiem dużo okazji było, ale nic więcej. Miałem nie grać over 0,5 w 80 minucie. Na szczęście pograłem i w 93 minucie wolny i piękna bramka strzelona przez Japończyka. Straty z tego meczu zminimalizowałem, dzisiejszy dzień na bardzo dobrym plusie. Ogólnie dzisiaj chyba wszyscy zadowoleni bo bramkami sypnęło ????
Wnioskujesz po tabeli, gdzie rozegrane są niespełna dwie kolejki? :grin:Wnioskuje po tabeli ze gol padnie no ale wszystko mozliwe.