yamakasi
Użytkownik
Gram dziś pierwszy raz tym sposobem mecz Eibar-Getafe.
Ciekawe co z tego wyjdzie :]
Szczescie poczatkujacego ?
Na dzisiaj koniec. Zapraszamy ponownie jutro ????
Gram dziś pierwszy raz tym sposobem mecz Eibar-Getafe.
Ciekawe co z tego wyjdzie :]
Najważniejszy dobry start
Szczescie poczatkujacego ?
Na dzisiaj koniec. Zapraszamy ponownie jutro ????
Kurde, znowu zaspałem na Puchar Azji, a dzisiaj gole lajtowo wpadały ???? .Jak ktos lubi ryzyko to sa minutowki na Iran - Bahrain ???? 45+2'
14:30 Arsenal - Stoke12:00 Las Palmas - Zaragoza zakladka po kursie 4
Faktycznie, ostatnio chyba dobra passa dla wszystkich. Ale nie trafić trzech meczów z rzędu to musi być masakra i wielki pech. Na dzisiaj wygląda, że mecze są niezłe. Nie wyobrażam sobie 0:0 w Barcelona-Atletico. Manchester i Arsenal też powinni coś ukłuć.Fajnie się to ogląda ????
Cały temat wygląda dosyć cyklicznie.
Pojawiają się mecze ---> wchodzi ----> coraz więcej meczy ---> dalej wchodzi---->
praktycznie każdy mecz z minutówkami jest dobry a stawki idą w górę bo przecież wchodzi -----> 3 mecze w 1 dzień nie wchodzą -----> płacz że głupi system bo tyle grania a wszystko w 1 dzień stracone ^^ -----> pauza ------> pojawiaja się mecze ----> itd
Ja sobie doskonale wyobrażam 0:0 w meczu Barcelony i Atletico i nie jest to jakiś wynik z kosmosu.Faktycznie, ostatnio chyba dobra passa dla wszystkich. Ale nie trafić trzech meczów z rzędu to musi być masakra i wielki pech. Na dzisiaj wygląda, że mecze są niezłe. Nie wyobrażam sobie 0:0 w Barcelona-Atletico. Manchester i Arsenal też powinni coś ukłuć.
Tak Barcelona zawiodła mnie nie raz i nie dwa ???? . Nie ma pewniakówJa sobie doskonale wyobrażam 0:0 w meczu Barcelony i Atletico i nie jest to jakiś wynik z kosmosu.
Czekam znowu na zamknięcie cyklu, tak jak Hank napisał :razz:
- Ludzie podaja mecze i jest ok przeciez nikt nikomu nie kaze ich gracPojawiają się mecze ...
- Nikt tutaj stawek nie podaje przeciez to jest kazdego indywidualna sprawa jakim dysponuje budzetem.... stawki idą w górę bo przecież wchodzi ...
- Nie powiem ze nie mozna wtopic trzech meczy ale to trzeba miec mega pecha lub grac wszystko jak popadnie.... 3 mecze w 1 dzień nie wchodzą -----> płacz że głupi system bo tyle grania a wszystko w 1 dzień stracone ^^
Popieram w 100%.Ja sobie doskonale wyobrażam 0:0 w meczu Barcelony i Atletico i nie jest to jakiś wynik z kosmosu.