Mogłem, ale jednocześnie grałem też parę innych rzeczy, i nie chciałem ryzykować, że mi zabraknie hajsiwa w banku ???? .Mogłeś nie odpuszczać Angers - Nancy, bo byłbyś na dobrym plusiku ???? No to zaraz Estoril - Moreirense bo są minutówki. Ale zastanawiam się czy warto wchodzić w ten temat ?
Levante- Deportivo lepiej sobie odpuść..Właśnie nad Portugalią cały czas się zastanawiam, jak również nad Levante -Deportivo la Coruna.
Wiem, pooglądałem trochę i padaka. Na dzisiaj odpuszczam granie i idę spożytkować zarobiony hajsJa złapałem Dijon ładnie dał zarobić. Na ryzyku ten Estoril..zobaczymy jak bedzie wygladal poczatek meczu.
Levante- Deportivo lepiej sobie odpuść..
w ktorej dokladnie minucie wpadla bramka ??? bo roliczyli mi bez zakladki.. ma ktos screena jakby cos ??A. Italiano vs Antofagasta 30'
O ile dobrze pamiętam to 30:40. Zakładki na pewno nie byłow ktorej dokladnie minucie wpadla bramka ??? bo roliczyli mi bez zakladki.. ma ktos screena jakby cos ??
ok. dzieki. szkoda myslalem ze jak jest taki czas to licza 31 minuteO ile dobrze pamiętam to 30:40. Zakładki na pewno nie było
Jak nie jestes pewny w ktorej minucie i sekundzie wpadla bramka to patrz na William Hill.w ktorej dokladnie minucie wpadla bramka ??? bo roliczyli mi bez zakladki.. ma ktos screena jakby cos ??