>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
U. Catolica -U. Espanola 22:45⛔

i jeszcze

Deportes Iquique - Colo Colo 20:30⛔

dwa typki na minus albo sie gra tym systemem albo sie idzie na piwo i odpuszcza
W 1 meczu rozumiem ze ⛔ bo bylo 0:0 , ale w 2 meczu bramki sie posypaly i tego mie rozumiem ????

M 8

mgawo

Użytkownik
te drużyny jeszcze ze sobą nie zremisowały, jakie masz przesłanki, że może być 0:0?
i moim skromnym zdaniem typ rayo jest gorszym typem od coventry.
dlaczego sądzisz, ze coventry to loteria?

kamiljw 17

kamiljw

Użytkownik
te drużyny jeszcze ze sobą nie zremisowały, jakie masz przesłanki, że może być 0:0?
i moim skromnym zdaniem typ rayo jest gorszym typem od coventry.
dlaczego sądzisz, ze coventry to loteria?
Coventry: 4 ostatnie mecze u siebie, 3 gole ogółem, 2 razy 0:0.
Myślę, że kolega StraszakSam ma rację. Granie lig, o których się nic nie wie to zawsze loteria. Nie sądzę, że jesteś znawcą niższych lig w Anglii (no chyba, że tak jest, to przepraszam), hiszpańską jednak każdy jako tako śledzi, więc z pewnością Rayo i Cordoba to mniejsze zagadki niż Coventry i Swindon.
Oczywiście goli może paść i 5, do tego każdy w zakładce, ale zastanów się czy grałbyś ten mecz, gdyby obok były dostępne jakieś sensowniejsze opcje?
Jednak co ja tam wiem o ostrożnym graniu, skoro wczoraj zaliczyłem bankruta.
Powodzenia.

M 8

mgawo

Użytkownik
Dzięki za analizę coventry, a co sądzicie o dwóch pozostałych? tzn:
Hamilton - Dundee Utd
Valenciennes - Sochaux
P.S. nie ma możliwości, żebym mógł się dziś powstrzymać przed zagraniem tego. 2 dni nie grałem, także na bank to tkne. Chciałbym się tylko dowiedzięć o waszym prawdopodobieństwu wejścia tych trzech meczy

kamiljw 17

kamiljw

Użytkownik
Dzięki za analizę coventry, a co sądzicie o dwóch pozostałych? tzn:
Hamilton - Dundee Utd
Valenciennes - Sochaux
P.S. nie ma możliwości, żebym mógł się dziś powstrzymać przed zagraniem tego. 2 dni nie grałem, także na bank to tkne. Chciałbym się tylko dowiedzięć o waszym prawdopodobieństwu wejścia tych trzech meczy
W mojej ocenie z trzech podanych przez Ciebie meczy Hamilton - Dundee Utd wydaje się najsensowniejszy. Obydwie drużyny sporo goli, Hamilton dobra defensywa, Dundee Utd traci sporo goli (dzisiaj bez podstawowego stopera). Mają o co walczyć, szansa dla każdej drużyny by wskoczyć na podium.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 440

straszaksam

Użytkownik
Jeśli &#39;musisz&#39; grać, to ja muszę Ci powiedzieć, że to się nie skończy dla Ciebie dobrze :razz:
Z wybranej trójki przez Ciebie nic się nie nadaje do gry wg mnie, z różnych względów, m.in. KamilJW dobrze to podsumował w swoim poście, z tym że to nie chodzi nawet o znajomość danej ligi, ale 3 czy bardziej 4 liga angielska to już podchodzi często pod półprofesjonalizm i tam każdy może wygrać z każdym, jak i każdy wynik jest prawdopodobny do tego stopnia, że nikogo nie powinien dziwić.
Co do meczu we francuskiej 2 lidze to się nie będę wypowiadał nawet, bo to gniot pod każdym względem.
Hamilton - Dundee Utd jest faktycznie najlepszym wyborem z tych trzech, choć nadal słabym, bo owszem, Dundee jest dobrą drużyną do gry na gola, ale Hamilton już niekoniecznie, szczególnie w takim układzie że to Dundee gra na wyjeździe.
A tak w ogóle, jeśli ktoś się sugeruje h2h starszym niż parę miesięcy, to też radzę się dobrze zastanowić, czy faktycznie sytuacja w obu klubach jest podobna do tej sprzed X lat ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 440

straszaksam

Użytkownik
ja gram i jem, ale gram rozważnie i powiem, że nie pamiętam kiedy ostatni raz utopiłem jakoś poważniej ;)
(chociaż mecz Ajaxu to już byłem jedną nogą na minusie i praktycznie przyjmowałem stratę na klatę)
Jak nie będę miał nic do roboty to może nawet z ciekawości obejrzę któreś ze spotkań (najprawdopodobniej Rayo)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Czyzby dzisiaj byla masowka na Hamilton - Dundee ? ???? ✅✅✅ 37&#39;
Offtop :p
Puscilem doubla za drobniaki:
Hamilton - Dundee Utd , typ: 1 &amp; over 2,5 @ 3,40 ⛔ &amp; ✅
Coventry - Swindon , typ: 2 &amp; over 2,5 @ 3,60 ✅
AKO: @12,40

kamiljw 17

kamiljw

Użytkownik
Swoją drogą nie wiem czy wiecie, ale Hamilton straciło managera, dzisiaj jakiś tymczasowy, może będzie &#39;nowa miotła&#39; ???? .

Do góry Bottom