>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

M 8

mgawo

Użytkownik
teraz anglia weszła na zakładke ???? (livesports mowi ze 9 minuta ???? )
edit: stwierdzam ze sędzia w meczu rayo jest ślepy
btw, trzecia zakładka dziś
btw2, wszystko weszło

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Valenciennes - Sochaux ✅ (zakładka)
Rayo - Cordoba ✅ (zakładka)
Hamilton - Dundee ✅ (zakładki nie zdążyłem, czekałem na lepszy kurs)

Podsumowując, i tak jest super ???? 3 mecze i około 120 zł na plusie.

Gratuluję wszystkim. Miłego wieczoru :grin:

M 8

mgawo

Użytkownik
hank, 3 zakladka to mialem namysli ze tamte 3 mecze, ten jeden to prawie zakładka, ale jednak 2,75 ;)
edit: a, bo nie napisalem ze hiszpańską tez pograłem ????

M 8

mgawo

Użytkownik
przewineło się tutaj pytanie o granie najbardziej underowych meczy? zakładka pewna, a i chyba często pada ten jeden gol?

kamiljw 17

kamiljw

Użytkownik
Ależ brameczka dla Hamiltonu!
przewineło się tutaj pytanie o granie najbardziej underowych meczy? zakładka pewna, a i chyba często pada ten jeden gol?
Jakie mecze są według Ciebie najbardziej underowe? Chodzi o czyste statystyki?
Wiadomo, w takich przypadkach zakładki można łapać bardzo szybko, co za tym idzie ewentualna wygrana jest większa, jednak ryzyko też.

kamiljw 17

kamiljw

Użytkownik
chodzi mi o takie, które mają świetne kursy u bukmachera (takie, ze 2 progi można jeszcze przed meczem strzelić)
Akurat takie to są bardzo często ???? . czasem wystarczy też poczekać aż mecz się zacznie i od razu wskakuje na 3.
Kursy jak wiadomo bywają mylące, dlatego nie mogę uznać tego za najważniejszy wyznacznik. Oczywiście, jest pomocny, bo jeżeli przed meczem kurs na &#39;do 20.00&#39; jest np. 2.5 to raczej overowo, a jak np. 3.5 to underowo.
Każdy ma swoje metody analizy, jeżeli taka będzie dla Ciebie skuteczna to powinieneś ją kontynuować. Gra się tak, by być na plus. Ja mam swoją metodę wyboru meczów, która jest nieco bardziej zaawansowana, gdy grałem dawała mi zysk, a to jak wiadomo najważniejsze!

M 8

mgawo

Użytkownik
będą minutówki? nie ma monitorka ^^
btw, przerzucam się na undery. zysk spory, bo zakładka. jak przegram to nie bede sie wsciekał ze barca z lzsem kambodżańskim gola nie strzeliła, a przeważnie w tych meczach typowanych przez buka jako under jakiś tam gol pada. Moim przynajmniej zdaniem warto ryzykować undera, niż overa typu barca. Z undera duzo się wygra, a z Barcy tyle co nic, a i tak cały mecz siedzieć trzeba

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
będą minutówki? nie ma monitorka ^^
btw, przerzucam się na undery. zysk spory, bo zakładka. jak przegram to nie bede sie wsciekał ze barca z lzsem kambodżańskim gola nie strzeliła, a przeważnie w tych meczach typowanych przez buka jako under jakiś tam gol pada. Moim przynajmniej zdaniem warto ryzykować undera, niż overa typu barca. Z undera duzo się wygra, a z Barcy tyle co nic, a i tak cały mecz siedzieć trzeba
Brak monitorka nie oznacza brak minutowek a co do Barcy to jak graja u siebie to jest pewne na 90% ze bramka bedzie i nie trzeba siedziec csleo meczu no bez jaj ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Po pierwsze to Barca i over to nie są synonimy ????
Po drugie, granie meczów, gdzie powinien wystąpić underów zwiększa niesamowicie ryzyko porażki, CHYBA że są dobrze wybierane, jak to kiedyś robił marcinm222 czy jakoś tak bodajrze, ale to jest naprawdę trudne na dłuższą metę (no, zależy kto jakim jest typerem, ja jestem takim sobie i mam tego świadomość :razz: )
No i trzecie, ostatnie - zastanów się czy lepiej wygrywać mało i rzadko, czy skakać raz to w górę, raz w dół z saldem konta.
Jak Ci się uda na underowych wygrywać przez długi okres czasu to chylę czoła

Do góry Bottom