Bramka wpadla w 9' 44"francje mi rozliczyli na podwójną zakładkę. pewnie cofną
edit: 9? livesports mowił ze 11, pewnie chwilowy bug
Kolega pewnie pojechal nizej niz 3 Bo u mnie tez bylo 2.75 ????jak na zakładce, u mnie tylko 2.75 bylo. Bet juz mnie oszukuje ? ????
Jakie mecze są według Ciebie najbardziej underowe? Chodzi o czyste statystyki?przewineło się tutaj pytanie o granie najbardziej underowych meczy? zakładka pewna, a i chyba często pada ten jeden gol?
Akurat takie to są bardzo często ???? . czasem wystarczy też poczekać aż mecz się zacznie i od razu wskakuje na 3.chodzi mi o takie, które mają świetne kursy u bukmachera (takie, ze 2 progi można jeszcze przed meczem strzelić)
Brak monitorka nie oznacza brak minutowek a co do Barcy to jak graja u siebie to jest pewne na 90% ze bramka bedzie i nie trzeba siedziec csleo meczu no bez jaj ????będą minutówki? nie ma monitorka ^^
btw, przerzucam się na undery. zysk spory, bo zakładka. jak przegram to nie bede sie wsciekał ze barca z lzsem kambodżańskim gola nie strzeliła, a przeważnie w tych meczach typowanych przez buka jako under jakiś tam gol pada. Moim przynajmniej zdaniem warto ryzykować undera, niż overa typu barca. Z undera duzo się wygra, a z Barcy tyle co nic, a i tak cały mecz siedzieć trzeba